reDream Опубліковано: 24 жовтня 2019 Share Опубліковано: 24 жовтня 2019 Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Скачать / Купить дополнение НЕ ДОСТУПЕН ДЛЯ ПРОДАЖИ. Модуль для редактирования файлов локализации через админ-панель OpenCart. С этим модулем вам больше не нужно искать, в каком файле хранится тот или иной текст. Вам больше не нужно скачивать и редактировать файлы через FTP - теперь вы можете сделать это через Localization editor! Если в каком-то из модулей или шаблоне, установленных на вашем сайте, нет необходимого вам языка, вы сможете в два клика автоматически перевести его более чем на 100 языков с помощью API Google translate или Яндекс.Переводчика. Удобный интерфейс Поиск переменных и текстов по всем языковым файлам Добавление переменных Автоматическое форматирование и экранирование языковых файлов при сохранении Автоматический перевод через API Google translate и Яндекс.Переводчик Код модуля полностью открыт. Модуль не заменяет системные файлы. Работает на всех актуальных версиях OpenCart и OcStore. С любым шаблоном. Демо - oc.redream.ru Логин/Пароль: demo/demo По всем вопросам: [email protected] Расположение в меню: Система > Локализация > Localization editor Системные требования: Php не ниже 5.4 Vqmod (Для OpenCart 1.5.x) Процедура установки: Загрузить все файлы под вашу версию OpenCart из папки "upload" в корневую папку сайта Обновить кэш модификаторов в менеджере дополнений (в vqmod обновляется автоматически) Разрешить просмотр и внесение изменений для необходимой группы пользователей (Система > Пользователи > Группы пользователей) Добавил reDream Добавлено 22.10.2019 Категория Языковые пакеты Системные требования Метод активации Без активации Ioncube Loader Нет ocStore 3.02.3.0.2.42.32.22.11.5.5.1.21.5.5.1.11.5.5.11.5.4.1.21.5.4.1.11.5.4.1 OpenCart.Pro, ocShop Обращение к серверу разработчика Нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... konstantinod Опубліковано: 4 грудня 2019 Share Опубліковано: 4 грудня 2019 (змінено) будет ли работать на опенкарт.про? Змінено 4 грудня 2019 користувачем konstantinod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 5 грудня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 грудня 2019 14 часов назад, konstantinod сказал: будет ли работать на опенкарт.про? Здравствуйте. Да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... konstantinod Опубліковано: 5 грудня 2019 Share Опубліковано: 5 грудня 2019 (змінено) т.е. я правильно понял что этим модулем можно доперевести файлы шаблона, если не всё перевелось? и если версия опенкарт.про, то какую нужно будет брать версию: для OpenCart или для ocStore Змінено 5 грудня 2019 користувачем konstantinod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 5 грудня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 грудня 2019 5 часов назад, konstantinod сказал: т.е. я правильно понял что этим модулем можно доперевести файлы шаблона, если не всё перевелось? и если версия опенкарт.про, то какую нужно будет брать версию: для OpenCart или для ocStore Да, именно так. Там нет отдельных версий под OpenCart и ocStore Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... worldtour Опубліковано: 16 січня 2020 Share Опубліковано: 16 січня 2020 А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 17 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2020 21 час назад, worldtour сказал: А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Такого на данный момент нет. Спасибо, мы подумаем над вашим предложением. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zeon1983 Опубліковано: 3 лютого 2020 Share Опубліковано: 3 лютого 2020 И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=20054&filter_search=LANGUAGE&filter_download_id=57 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 4 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2020 22 часа назад, zeon1983 сказал: И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: Удобнее Дешевле В Localization Editor есть автоматический перевод с помощью Google Translate или Яндекс.Переводчика Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zeon1983 Опубліковано: 6 лютого 2020 Share Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Или я ошибаюсь? Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? То-есть где можно посмотреть? Тут нет инфы, какой я из вариантов выбрал: Походу в Квотах пишет и как оно определяет какой моделью я пользуюсь? Чувствую через годик Гугл жахнет на n-сумму меня, что и квартиру прийдётся продавать? Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? - Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта Змінено 6 лютого 2020 користувачем zeon1983 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 6 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 6 лютого 2020 10 часов назад, zeon1983 сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Да 10 часов назад, zeon1983 сказал: Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? Почитайте поподробнее - в тарифах есть квота на кол-во символов. Плата будет взиматься только в том случае, если вы превысите эту квоту. 10 часов назад, zeon1983 сказал: Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? Этот модуль - редактор языковых файлов. Он не переводит товары, статьи и тд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
konstantinod Опубліковано: 4 грудня 2019 Share Опубліковано: 4 грудня 2019 (змінено) будет ли работать на опенкарт.про? Змінено 4 грудня 2019 користувачем konstantinod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reDream Опубліковано: 5 грудня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 грудня 2019 14 часов назад, konstantinod сказал: будет ли работать на опенкарт.про? Здравствуйте. Да Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... konstantinod Опубліковано: 5 грудня 2019 Share Опубліковано: 5 грудня 2019 (змінено) т.е. я правильно понял что этим модулем можно доперевести файлы шаблона, если не всё перевелось? и если версия опенкарт.про, то какую нужно будет брать версию: для OpenCart или для ocStore Змінено 5 грудня 2019 користувачем konstantinod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 5 грудня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 грудня 2019 5 часов назад, konstantinod сказал: т.е. я правильно понял что этим модулем можно доперевести файлы шаблона, если не всё перевелось? и если версия опенкарт.про, то какую нужно будет брать версию: для OpenCart или для ocStore Да, именно так. Там нет отдельных версий под OpenCart и ocStore Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... worldtour Опубліковано: 16 січня 2020 Share Опубліковано: 16 січня 2020 А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 17 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2020 21 час назад, worldtour сказал: А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Такого на данный момент нет. Спасибо, мы подумаем над вашим предложением. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zeon1983 Опубліковано: 3 лютого 2020 Share Опубліковано: 3 лютого 2020 И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=20054&filter_search=LANGUAGE&filter_download_id=57 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 4 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2020 22 часа назад, zeon1983 сказал: И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: Удобнее Дешевле В Localization Editor есть автоматический перевод с помощью Google Translate или Яндекс.Переводчика Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zeon1983 Опубліковано: 6 лютого 2020 Share Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Или я ошибаюсь? Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? То-есть где можно посмотреть? Тут нет инфы, какой я из вариантов выбрал: Походу в Квотах пишет и как оно определяет какой моделью я пользуюсь? Чувствую через годик Гугл жахнет на n-сумму меня, что и квартиру прийдётся продавать? Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? - Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта Змінено 6 лютого 2020 користувачем zeon1983 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 6 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 6 лютого 2020 10 часов назад, zeon1983 сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Да 10 часов назад, zeon1983 сказал: Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? Почитайте поподробнее - в тарифах есть квота на кол-во символов. Плата будет взиматься только в том случае, если вы превысите эту квоту. 10 часов назад, zeon1983 сказал: Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? Этот модуль - редактор языковых файлов. Он не переводит товары, статьи и тд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
konstantinod Опубліковано: 5 грудня 2019 Share Опубліковано: 5 грудня 2019 (змінено) т.е. я правильно понял что этим модулем можно доперевести файлы шаблона, если не всё перевелось? и если версия опенкарт.про, то какую нужно будет брать версию: для OpenCart или для ocStore Змінено 5 грудня 2019 користувачем konstantinod Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reDream Опубліковано: 5 грудня 2019 Автор Share Опубліковано: 5 грудня 2019 5 часов назад, konstantinod сказал: т.е. я правильно понял что этим модулем можно доперевести файлы шаблона, если не всё перевелось? и если версия опенкарт.про, то какую нужно будет брать версию: для OpenCart или для ocStore Да, именно так. Там нет отдельных версий под OpenCart и ocStore Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... worldtour Опубліковано: 16 січня 2020 Share Опубліковано: 16 січня 2020 А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 17 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2020 21 час назад, worldtour сказал: А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Такого на данный момент нет. Спасибо, мы подумаем над вашим предложением. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zeon1983 Опубліковано: 3 лютого 2020 Share Опубліковано: 3 лютого 2020 И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=20054&filter_search=LANGUAGE&filter_download_id=57 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 4 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2020 22 часа назад, zeon1983 сказал: И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: Удобнее Дешевле В Localization Editor есть автоматический перевод с помощью Google Translate или Яндекс.Переводчика Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zeon1983 Опубліковано: 6 лютого 2020 Share Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Или я ошибаюсь? Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? То-есть где можно посмотреть? Тут нет инфы, какой я из вариантов выбрал: Походу в Квотах пишет и как оно определяет какой моделью я пользуюсь? Чувствую через годик Гугл жахнет на n-сумму меня, что и квартиру прийдётся продавать? Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? - Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта Змінено 6 лютого 2020 користувачем zeon1983 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 6 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 6 лютого 2020 10 часов назад, zeon1983 сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Да 10 часов назад, zeon1983 сказал: Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? Почитайте поподробнее - в тарифах есть квота на кол-во символов. Плата будет взиматься только в том случае, если вы превысите эту квоту. 10 часов назад, zeon1983 сказал: Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? Этот модуль - редактор языковых файлов. Он не переводит товары, статьи и тд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
worldtour Опубліковано: 16 січня 2020 Share Опубліковано: 16 січня 2020 А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 17 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2020 21 час назад, worldtour сказал: А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Такого на данный момент нет. Спасибо, мы подумаем над вашим предложением. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zeon1983 Опубліковано: 3 лютого 2020 Share Опубліковано: 3 лютого 2020 И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=20054&filter_search=LANGUAGE&filter_download_id=57 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 4 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2020 22 часа назад, zeon1983 сказал: И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: Удобнее Дешевле В Localization Editor есть автоматический перевод с помощью Google Translate или Яндекс.Переводчика Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zeon1983 Опубліковано: 6 лютого 2020 Share Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Или я ошибаюсь? Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? То-есть где можно посмотреть? Тут нет инфы, какой я из вариантов выбрал: Походу в Квотах пишет и как оно определяет какой моделью я пользуюсь? Чувствую через годик Гугл жахнет на n-сумму меня, что и квартиру прийдётся продавать? Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? - Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта Змінено 6 лютого 2020 користувачем zeon1983 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 6 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 6 лютого 2020 10 часов назад, zeon1983 сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Да 10 часов назад, zeon1983 сказал: Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? Почитайте поподробнее - в тарифах есть квота на кол-во символов. Плата будет взиматься только в том случае, если вы превысите эту квоту. 10 часов назад, zeon1983 сказал: Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? Этот модуль - редактор языковых файлов. Он не переводит товары, статьи и тд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
reDream Опубліковано: 17 січня 2020 Автор Share Опубліковано: 17 січня 2020 21 час назад, worldtour сказал: А есть автоматический поиск/определение отсутствующих переменных? Например в RU будет переменная, а в EN нет, (или наоборот) он не зависимо от выбора направления перевода определит или вручную искать добавлять придётся? Такого на данный момент нет. Спасибо, мы подумаем над вашим предложением. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... zeon1983 Опубліковано: 3 лютого 2020 Share Опубліковано: 3 лютого 2020 И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=20054&filter_search=LANGUAGE&filter_download_id=57 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 4 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2020 22 часа назад, zeon1983 сказал: И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: Удобнее Дешевле В Localization Editor есть автоматический перевод с помощью Google Translate или Яндекс.Переводчика Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zeon1983 Опубліковано: 6 лютого 2020 Share Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Или я ошибаюсь? Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? То-есть где можно посмотреть? Тут нет инфы, какой я из вариантов выбрал: Походу в Квотах пишет и как оно определяет какой моделью я пользуюсь? Чувствую через годик Гугл жахнет на n-сумму меня, что и квартиру прийдётся продавать? Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? - Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта Змінено 6 лютого 2020 користувачем zeon1983 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 6 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 6 лютого 2020 10 часов назад, zeon1983 сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Да 10 часов назад, zeon1983 сказал: Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? Почитайте поподробнее - в тарифах есть квота на кол-во символов. Плата будет взиматься только в том случае, если вы превысите эту квоту. 10 часов назад, zeon1983 сказал: Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? Этот модуль - редактор языковых файлов. Он не переводит товары, статьи и тд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zeon1983 Опубліковано: 3 лютого 2020 Share Опубліковано: 3 лютого 2020 И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=20054&filter_search=LANGUAGE&filter_download_id=57 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reDream Опубліковано: 4 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 4 лютого 2020 22 часа назад, zeon1983 сказал: И чем этот модуль лучше этого Easy Language Editor v1.8: Удобнее Дешевле В Localization Editor есть автоматический перевод с помощью Google Translate или Яндекс.Переводчика Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zeon1983 Опубліковано: 6 лютого 2020 Share Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Или я ошибаюсь? Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? То-есть где можно посмотреть? Тут нет инфы, какой я из вариантов выбрал: Походу в Квотах пишет и как оно определяет какой моделью я пользуюсь? Чувствую через годик Гугл жахнет на n-сумму меня, что и квартиру прийдётся продавать? Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? - Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта Змінено 6 лютого 2020 користувачем zeon1983 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 6 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 6 лютого 2020 10 часов назад, zeon1983 сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Да 10 часов назад, zeon1983 сказал: Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? Почитайте поподробнее - в тарифах есть квота на кол-во символов. Плата будет взиматься только в том случае, если вы превысите эту квоту. 10 часов назад, zeon1983 сказал: Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? Этот модуль - редактор языковых файлов. Он не переводит товары, статьи и тд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zeon1983 Опубліковано: 6 лютого 2020 Share Опубліковано: 6 лютого 2020 (змінено) Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Или я ошибаюсь? Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? То-есть где можно посмотреть? Тут нет инфы, какой я из вариантов выбрал: Походу в Квотах пишет и как оно определяет какой моделью я пользуюсь? Чувствую через годик Гугл жахнет на n-сумму меня, что и квартиру прийдётся продавать? Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? - Автоперевод товаров,статей... на все языки сайта Змінено 6 лютого 2020 користувачем zeon1983 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reDream Опубліковано: 6 лютого 2020 Автор Share Опубліковано: 6 лютого 2020 10 часов назад, zeon1983 сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? Да 10 часов назад, zeon1983 сказал: Гугл будет взимать оплату через год, как я понял из их текста. И что выбирать здесь и как определить потом, что я выбрал правильный вариант и с меня каждый час не снимают такую сумму, я же мог ошибиться? Почитайте поподробнее - в тарифах есть квота на кол-во символов. Плата будет взиматься только в том случае, если вы превысите эту квоту. 10 часов назад, zeon1983 сказал: Также хочу узнать статьи этот модуль переводит статьи, добавляет текст в полях Аминки, или надо заказывать отдельно модуль от друго-го разработчика? Этот модуль - редактор языковых файлов. Он не переводит товары, статьи и тд. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 11 months later... yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
yurok79 Опубліковано: 12 січня 2021 Share Опубліковано: 12 січня 2021 В 06.02.2020 в 14:54, reDream сказал: Я так понял, что это апостроф для Укр. языка? А как апостроф задается? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reDream Опубліковано: 12 січня 2021 Автор Share Опубліковано: 12 січня 2021 9 минут назад, yurok79 сказал: А как апостроф задается? В чëм вопрос? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Переклад [Поддержка] Localization editor - редактор языковых файлов, перевод Яндекс и Google
Espresso.Doktor Опубліковано: 17 лютого 2021 Share Опубліковано: 17 лютого 2021 В 12.01.2021 в 21:46, yurok79 сказал: А как апостроф задается? Якось так: Ім\'я Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
reDream Опубліковано: 10 березня 2022 Автор Share Опубліковано: 10 березня 2022 (змінено) Добрый день, уважаемый покупатели. Из-за политики площадки мы приостанавливаем работу на opencartforum.com Для получения технической поддержки или приобретения новых лицензий пишите на почту [email protected] Змінено 11 березня 2022 користувачем reDream Был потерян смысл 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Схожі публікації авторизация [Поддержка] SAP - Login Social Networks (Авторизація/реєстрація через соціальні мережі) + One Tap Google + Popup (Login/Register) + GeoIP 1 2 3 4 Автор: S_A_P, 16 травня 2022 login facebook (і ще %d) Теги: login facebook twitter google popup login one tap social social networks telegram apple popup register register geoip discord reddit linkedin регистрация реєстрація registration авторизація social login вход вхід 80 відповідей 10 030 переглядів S_A_P 30 жовтня seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 637 переглядів Sha 25 квітня 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 931 перегляд Sha 18 січня 2022 [Поддержка] Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 1 відповідь 1 236 переглядів djdronluk 5 грудня 2020 Google Dynamic Remarketing Feed (Фід для динамічного ремаркетингу Google) Автор: kirians, 22 квітня 2020 google marketing (і ще %d) Теги: google marketing remarketing feeed fessd dynamic ремаркетинг маркетинг гугл динамічний ремаркетинг 0 коментарів 6 001 перегляд kirians 22 квітня 2020 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
buslikdrev Опубліковано: 11 березня 2022 Share Опубліковано: 11 березня 2022 11.03.2022 в 01:39, reDream сказал: решила одним движением наказать всех Россиян Это не наказание - это спец. операция Украины. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
Recommended Posts