denis26 Опубліковано: 6 серпня 2014 Share Опубліковано: 6 серпня 2014 Не работает на тачскринах. меню Вопрос к автору модуля планируете сделать?. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diki Опубліковано: 13 серпня 2014 Share Опубліковано: 13 серпня 2014 Здравствуйте! вы проверяли работу меню на мобильных устройствах? iPhone (подозреваю, что любой девайс с тачскрином) не может отобразить выпадающее меню. Работают только ссылки верхнего уровня. Проверял на вашем демо-сайте slava911.500mb.net Почитайте мои посты пару страниц назад. Я писал как сделать чтобы работало. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gyurza2000 Опубліковано: 8 грудня 2014 Share Опубліковано: 8 грудня 2014 Что то у меня в IE и в Chrome не пашет...только самые верхние категории, никакого выпадающего меню нет...в FireFox всё норма Вопрос снят, мой косяк, дело в асинхронной загрузке скриптов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mazein Опубліковано: 15 грудня 2014 Share Опубліковано: 15 грудня 2014 slava911, Вы пишете, что это меню категорий второго уровня, у меня же категория первого уровня скрыта, категория второго уровня - сам каталог, а третий уровень - уже непосредственно то, что нужно вывести в меню. Можно ли будет это сделать, учитывая, что в аминке никакого управления модулем нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... Sanya1471 Опубліковано: 20 квітня 2015 Share Опубліковано: 20 квітня 2015 Добрый день! Подскажите где сократить время появления выпадающего меню?? Спасибо!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sanya1471 Опубліковано: 20 квітня 2015 Share Опубліковано: 20 квітня 2015 И еще как убрать картинку в выпадающем меню?? Что бы изображения категорий не выводились в меню?? Что бы просто выводились названия меню?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... trolllik Опубліковано: 12 червня 2015 Share Опубліковано: 12 червня 2015 Установил VQmod залил файлы. Меню не изменилось. Подскажите как включить или настроить. Не могу сам найти инструкции. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... trolllik Опубліковано: 12 червня 2015 Share Опубліковано: 12 червня 2015 Правда шаблог не дефолтный поможете настроить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... lotosgpi Опубліковано: 1 вересня 2015 Share Опубліковано: 1 вересня 2015 Здравствуйте! Купил и установил ваш модуль. Последиее три категории сехали вниз. Изображение товаров по середине ушло вправо. Как подправить это дело? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Elena131 Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Мне нужно принудительно добавить пункт меню в начало. Прописываю: $output .= '<li class="tlli"><a class="tll" href="javascript:goPage('/')">Главная</a></li>'; после: if ($categories_1) {$output = '<ul id="topnav">';} Но не отображает, проблема в самой указанной ссылке, подскажите как поправить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... gyurza2000 Опубліковано: 18 листопада 2015 Share Опубліковано: 18 листопада 2015 День добрый, а как у модуля с определением протокола сайта?Я вот в режим HTTPS переключился, а менюшки все на HTTP остались...1.5.4.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gyurza2000 Опубліковано: 18 листопада 2015 Share Опубліковано: 18 листопада 2015 Хотя, видимо, дело не в модуле. Стандартное меню тоже на HTTP осталось... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... vgarazhe Опубліковано: 9 січня 2016 Share Опубліковано: 9 січня 2016 А будет работать на opencart 1.5.1.3 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... alinalessioYandex Опубліковано: 2 березня 2016 Share Опубліковано: 2 березня 2016 Для OcStore 2.x можно купить этот модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... ProfiSale Опубліковано: 3 вересня 2017 Share Опубліковано: 3 вересня 2017 Модуль сильно нагружает БД. 151 запрос и 70 балов в гуглпейдж. У меня шаблон Real - ставлю родное меню и +20 балов в гуглпейдж и 61 запрос в БД. Как я понял, причина в картинках для главных категорий.У меня категорий много, а одна категория - 1 запрос в БД. Пытаюсь убрать вывод этих картинок, но никак не получается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ProfiSale Опубліковано: 4 вересня 2017 Share Опубліковано: 4 вересня 2017 Методом тыка удалось убрать лишнее - теперь лишних запросов нет. Однако модуль все равно грузит БД сильнее родного меню. Пытаюсь допилить. Кэширование тоже не помешало бы, но я не знаю как его сделать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... green174 Опубліковано: 23 січня 2018 Share Опубліковано: 23 січня 2018 чет не появляется в модулях оно( закидываю все файлы на сервер, vqmod менеджер видит slmenu, и все, где его искать то?) пробую на opencart Версия 1.5.6.4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... gyurza2000 Опубліковано: 29 серпня 2018 Share Опубліковано: 29 серпня 2018 Приветствую, под OC 2.3 нет данного модуля? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 Вперед Сторінка 12 з 12 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SM Вертикальное меню + поиск Автор: Serg9988, 7 серпня 2018 категории вертикальное меню (і ще %d) Теги: категории вертикальное меню поиск по категориям меню категорий раскрывающееся меню меню по категориям вложеность 2 відповіді 1 895 переглядів Serg9988 28 серпня 2018 [Поддержка] Amazon меню категорий 1 2 3 4 6 Автор: pikitos, 3 квітня 2014 меню категорий каталог товаров (і ще %d) Теги: меню категорий каталог товаров amazon menu выпадающее меню вертикальное меню многоуровневое меню 131 відповідь 17 537 переглядів Ownell 8 січня 2021 [Поддержка] MegaMenu Pro 1 2 3 4 24 Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 599 відповідей 102 154 перегляди 29aleksey 13 жовтня 2023 [Поддержка] ABTN 1.2 — pop-up навигатор Автор: M4U, 16 квітня 2018 меню категории мобильное меню (і ще %d) Теги: меню категории мобильное меню меню категорий аккордеон меню навигатор menu categories popup menu menu accordion категории category 1 відповідь 1 160 переглядів ahiles5 23 травня 2019 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 534 перегляди 2OC 6 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
mazein Опубліковано: 15 грудня 2014 Share Опубліковано: 15 грудня 2014 slava911, Вы пишете, что это меню категорий второго уровня, у меня же категория первого уровня скрыта, категория второго уровня - сам каталог, а третий уровень - уже непосредственно то, что нужно вывести в меню. Можно ли будет это сделать, учитывая, что в аминке никакого управления модулем нет? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... Sanya1471 Опубліковано: 20 квітня 2015 Share Опубліковано: 20 квітня 2015 Добрый день! Подскажите где сократить время появления выпадающего меню?? Спасибо!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Sanya1471 Опубліковано: 20 квітня 2015 Share Опубліковано: 20 квітня 2015 И еще как убрать картинку в выпадающем меню?? Что бы изображения категорий не выводились в меню?? Что бы просто выводились названия меню?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... trolllik Опубліковано: 12 червня 2015 Share Опубліковано: 12 червня 2015 Установил VQmod залил файлы. Меню не изменилось. Подскажите как включить или настроить. Не могу сам найти инструкции. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... trolllik Опубліковано: 12 червня 2015 Share Опубліковано: 12 червня 2015 Правда шаблог не дефолтный поможете настроить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 months later... lotosgpi Опубліковано: 1 вересня 2015 Share Опубліковано: 1 вересня 2015 Здравствуйте! Купил и установил ваш модуль. Последиее три категории сехали вниз. Изображение товаров по середине ушло вправо. Как подправить это дело? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Elena131 Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Мне нужно принудительно добавить пункт меню в начало. Прописываю: $output .= '<li class="tlli"><a class="tll" href="javascript:goPage('/')">Главная</a></li>'; после: if ($categories_1) {$output = '<ul id="topnav">';} Но не отображает, проблема в самой указанной ссылке, подскажите как поправить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... gyurza2000 Опубліковано: 18 листопада 2015 Share Опубліковано: 18 листопада 2015 День добрый, а как у модуля с определением протокола сайта?Я вот в режим HTTPS переключился, а менюшки все на HTTP остались...1.5.4.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gyurza2000 Опубліковано: 18 листопада 2015 Share Опубліковано: 18 листопада 2015 Хотя, видимо, дело не в модуле. Стандартное меню тоже на HTTP осталось... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... vgarazhe Опубліковано: 9 січня 2016 Share Опубліковано: 9 січня 2016 А будет работать на opencart 1.5.1.3 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... alinalessioYandex Опубліковано: 2 березня 2016 Share Опубліковано: 2 березня 2016 Для OcStore 2.x можно купить этот модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... ProfiSale Опубліковано: 3 вересня 2017 Share Опубліковано: 3 вересня 2017 Модуль сильно нагружает БД. 151 запрос и 70 балов в гуглпейдж. У меня шаблон Real - ставлю родное меню и +20 балов в гуглпейдж и 61 запрос в БД. Как я понял, причина в картинках для главных категорий.У меня категорий много, а одна категория - 1 запрос в БД. Пытаюсь убрать вывод этих картинок, но никак не получается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ProfiSale Опубліковано: 4 вересня 2017 Share Опубліковано: 4 вересня 2017 Методом тыка удалось убрать лишнее - теперь лишних запросов нет. Однако модуль все равно грузит БД сильнее родного меню. Пытаюсь допилить. Кэширование тоже не помешало бы, но я не знаю как его сделать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... green174 Опубліковано: 23 січня 2018 Share Опубліковано: 23 січня 2018 чет не появляется в модулях оно( закидываю все файлы на сервер, vqmod менеджер видит slmenu, и все, где его искать то?) пробую на opencart Версия 1.5.6.4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... gyurza2000 Опубліковано: 29 серпня 2018 Share Опубліковано: 29 серпня 2018 Приветствую, под OC 2.3 нет данного модуля? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 Вперед Сторінка 12 з 12 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SM Вертикальное меню + поиск Автор: Serg9988, 7 серпня 2018 категории вертикальное меню (і ще %d) Теги: категории вертикальное меню поиск по категориям меню категорий раскрывающееся меню меню по категориям вложеность 2 відповіді 1 895 переглядів Serg9988 28 серпня 2018 [Поддержка] Amazon меню категорий 1 2 3 4 6 Автор: pikitos, 3 квітня 2014 меню категорий каталог товаров (і ще %d) Теги: меню категорий каталог товаров amazon menu выпадающее меню вертикальное меню многоуровневое меню 131 відповідь 17 537 переглядів Ownell 8 січня 2021 [Поддержка] MegaMenu Pro 1 2 3 4 24 Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 599 відповідей 102 154 перегляди 29aleksey 13 жовтня 2023 [Поддержка] ABTN 1.2 — pop-up навигатор Автор: M4U, 16 квітня 2018 меню категории мобильное меню (і ще %d) Теги: меню категории мобильное меню меню категорий аккордеон меню навигатор menu categories popup menu menu accordion категории category 1 відповідь 1 160 переглядів ahiles5 23 травня 2019 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 534 перегляди 2OC 6 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X] Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Sanya1471 Опубліковано: 20 квітня 2015 Share Опубліковано: 20 квітня 2015 Добрый день! Подскажите где сократить время появления выпадающего меню?? Спасибо!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sanya1471 Опубліковано: 20 квітня 2015 Share Опубліковано: 20 квітня 2015 И еще как убрать картинку в выпадающем меню?? Что бы изображения категорий не выводились в меню?? Что бы просто выводились названия меню?? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trolllik Опубліковано: 12 червня 2015 Share Опубліковано: 12 червня 2015 Установил VQmod залил файлы. Меню не изменилось. Подскажите как включить или настроить. Не могу сам найти инструкции. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trolllik Опубліковано: 12 червня 2015 Share Опубліковано: 12 червня 2015 Правда шаблог не дефолтный поможете настроить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lotosgpi Опубліковано: 1 вересня 2015 Share Опубліковано: 1 вересня 2015 Здравствуйте! Купил и установил ваш модуль. Последиее три категории сехали вниз. Изображение товаров по середине ушло вправо. Как подправить это дело? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Elena131 Опубліковано: 27 жовтня 2015 Share Опубліковано: 27 жовтня 2015 Мне нужно принудительно добавить пункт меню в начало. Прописываю: $output .= '<li class="tlli"><a class="tll" href="javascript:goPage('/')">Главная</a></li>'; после: if ($categories_1) {$output = '<ul id="topnav">';} Но не отображает, проблема в самой указанной ссылке, подскажите как поправить ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gyurza2000 Опубліковано: 18 листопада 2015 Share Опубліковано: 18 листопада 2015 День добрый, а как у модуля с определением протокола сайта?Я вот в режим HTTPS переключился, а менюшки все на HTTP остались...1.5.4.1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... gyurza2000 Опубліковано: 18 листопада 2015 Share Опубліковано: 18 листопада 2015 Хотя, видимо, дело не в модуле. Стандартное меню тоже на HTTP осталось... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... vgarazhe Опубліковано: 9 січня 2016 Share Опубліковано: 9 січня 2016 А будет работать на opencart 1.5.1.3 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... alinalessioYandex Опубліковано: 2 березня 2016 Share Опубліковано: 2 березня 2016 Для OcStore 2.x можно купить этот модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... ProfiSale Опубліковано: 3 вересня 2017 Share Опубліковано: 3 вересня 2017 Модуль сильно нагружает БД. 151 запрос и 70 балов в гуглпейдж. У меня шаблон Real - ставлю родное меню и +20 балов в гуглпейдж и 61 запрос в БД. Как я понял, причина в картинках для главных категорий.У меня категорий много, а одна категория - 1 запрос в БД. Пытаюсь убрать вывод этих картинок, но никак не получается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ProfiSale Опубліковано: 4 вересня 2017 Share Опубліковано: 4 вересня 2017 Методом тыка удалось убрать лишнее - теперь лишних запросов нет. Однако модуль все равно грузит БД сильнее родного меню. Пытаюсь допилить. Кэширование тоже не помешало бы, но я не знаю как его сделать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... green174 Опубліковано: 23 січня 2018 Share Опубліковано: 23 січня 2018 чет не появляется в модулях оно( закидываю все файлы на сервер, vqmod менеджер видит slmenu, и все, где его искать то?) пробую на opencart Версия 1.5.6.4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... gyurza2000 Опубліковано: 29 серпня 2018 Share Опубліковано: 29 серпня 2018 Приветствую, под OC 2.3 нет данного модуля? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 Вперед Сторінка 12 з 12 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SM Вертикальное меню + поиск Автор: Serg9988, 7 серпня 2018 категории вертикальное меню (і ще %d) Теги: категории вертикальное меню поиск по категориям меню категорий раскрывающееся меню меню по категориям вложеность 2 відповіді 1 895 переглядів Serg9988 28 серпня 2018 [Поддержка] Amazon меню категорий 1 2 3 4 6 Автор: pikitos, 3 квітня 2014 меню категорий каталог товаров (і ще %d) Теги: меню категорий каталог товаров amazon menu выпадающее меню вертикальное меню многоуровневое меню 131 відповідь 17 537 переглядів Ownell 8 січня 2021 [Поддержка] MegaMenu Pro 1 2 3 4 24 Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 599 відповідей 102 154 перегляди 29aleksey 13 жовтня 2023 [Поддержка] ABTN 1.2 — pop-up навигатор Автор: M4U, 16 квітня 2018 меню категории мобильное меню (і ще %d) Теги: меню категории мобильное меню меню категорий аккордеон меню навигатор menu categories popup menu menu accordion категории category 1 відповідь 1 160 переглядів ahiles5 23 травня 2019 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 534 перегляди 2OC 6 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] SL-Меню категорий (МегаМеню) [ocStore 1.5.X]
gyurza2000 Опубліковано: 18 листопада 2015 Share Опубліковано: 18 листопада 2015 Хотя, видимо, дело не в модуле. Стандартное меню тоже на HTTP осталось... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... vgarazhe Опубліковано: 9 січня 2016 Share Опубліковано: 9 січня 2016 А будет работать на opencart 1.5.1.3 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... alinalessioYandex Опубліковано: 2 березня 2016 Share Опубліковано: 2 березня 2016 Для OcStore 2.x можно купить этот модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 year later... ProfiSale Опубліковано: 3 вересня 2017 Share Опубліковано: 3 вересня 2017 Модуль сильно нагружает БД. 151 запрос и 70 балов в гуглпейдж. У меня шаблон Real - ставлю родное меню и +20 балов в гуглпейдж и 61 запрос в БД. Как я понял, причина в картинках для главных категорий.У меня категорий много, а одна категория - 1 запрос в БД. Пытаюсь убрать вывод этих картинок, но никак не получается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ProfiSale Опубліковано: 4 вересня 2017 Share Опубліковано: 4 вересня 2017 Методом тыка удалось убрать лишнее - теперь лишних запросов нет. Однако модуль все равно грузит БД сильнее родного меню. Пытаюсь допилить. Кэширование тоже не помешало бы, но я не знаю как его сделать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 months later... green174 Опубліковано: 23 січня 2018 Share Опубліковано: 23 січня 2018 чет не появляется в модулях оно( закидываю все файлы на сервер, vqmod менеджер видит slmenu, и все, где его искать то?) пробую на opencart Версия 1.5.6.4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 7 months later... gyurza2000 Опубліковано: 29 серпня 2018 Share Опубліковано: 29 серпня 2018 Приветствую, под OC 2.3 нет данного модуля? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 Вперед Сторінка 12 з 12 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] SM Вертикальное меню + поиск Автор: Serg9988, 7 серпня 2018 категории вертикальное меню (і ще %d) Теги: категории вертикальное меню поиск по категориям меню категорий раскрывающееся меню меню по категориям вложеность 2 відповіді 1 895 переглядів Serg9988 28 серпня 2018 [Поддержка] Amazon меню категорий 1 2 3 4 6 Автор: pikitos, 3 квітня 2014 меню категорий каталог товаров (і ще %d) Теги: меню категорий каталог товаров amazon menu выпадающее меню вертикальное меню многоуровневое меню 131 відповідь 17 537 переглядів Ownell 8 січня 2021 [Поддержка] MegaMenu Pro 1 2 3 4 24 Автор: 29aleksey, 16 червня 2016 megamenu supermenu (і ще %d) Теги: megamenu supermenu megamenu pro css menu aim menu мега меню opencart 2 megamenu 599 відповідей 102 154 перегляди 29aleksey 13 жовтня 2023 [Поддержка] ABTN 1.2 — pop-up навигатор Автор: M4U, 16 квітня 2018 меню категории мобильное меню (і ще %d) Теги: меню категории мобильное меню меню категорий аккордеон меню навигатор menu categories popup menu menu accordion категории category 1 відповідь 1 160 переглядів ahiles5 23 травня 2019 [Поддержка] 2OC Megamenu - расширенное меню 1 2 3 Автор: 2OC, 11 березня 2020 megamenu mega menu (і ще %d) Теги: megamenu mega menu мега меню мега-меню supermenu css menu aim menu opencart 2 megamenu opencart 3 megamenu 2oc megamenu меню menu category menu manager menu dropdown menu opencart вертикальное меню горизонтальное menu аккордеон аккордеон меню аккордион accordion slider slider menu мегаменю 57 відповідей 8 534 перегляди 2OC 6 червня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
vgarazhe Опубліковано: 9 січня 2016 Share Опубліковано: 9 січня 2016 А будет работать на opencart 1.5.1.3 ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alinalessioYandex Опубліковано: 2 березня 2016 Share Опубліковано: 2 березня 2016 Для OcStore 2.x можно купить этот модуль? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ProfiSale Опубліковано: 3 вересня 2017 Share Опубліковано: 3 вересня 2017 Модуль сильно нагружает БД. 151 запрос и 70 балов в гуглпейдж. У меня шаблон Real - ставлю родное меню и +20 балов в гуглпейдж и 61 запрос в БД. Как я понял, причина в картинках для главных категорий.У меня категорий много, а одна категория - 1 запрос в БД. Пытаюсь убрать вывод этих картинок, но никак не получается. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ProfiSale Опубліковано: 4 вересня 2017 Share Опубліковано: 4 вересня 2017 Методом тыка удалось убрать лишнее - теперь лишних запросов нет. Однако модуль все равно грузит БД сильнее родного меню. Пытаюсь допилить. Кэширование тоже не помешало бы, но я не знаю как его сделать. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
green174 Опубліковано: 23 січня 2018 Share Опубліковано: 23 січня 2018 чет не появляется в модулях оно( закидываю все файлы на сервер, vqmod менеджер видит slmenu, и все, где его искать то?) пробую на opencart Версия 1.5.6.4 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gyurza2000 Опубліковано: 29 серпня 2018 Share Опубліковано: 29 серпня 2018 Приветствую, под OC 2.3 нет данного модуля? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 7 8 9 10 11 12 Вперед Сторінка 12 з 12 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts