Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Eldaeron

Пользователи
  • Публикаций

    960
  • Зарегистрирован

  • Посещение

6 подписчиков

О Eldaeron

  • День рождения 24.09.1988

Техническая поддержка

  • Рабочие дни
    Пн
    Вт
    Ср
    Чт
    Пт
  • Выходные дни
    Сб
    Нд
  • Текущий статус
    Працюю

Информация

  • Пол
    Чоловік
  • Город:
    Ukraine, Lviv

Посетители профиля

12 814 просмотров профиля

Достижения Eldaeron

  1. Якщо це тестове середовище сміло в корні сайту ще створіть .htpasswd Деякі роботи можуть robots.txt ігнорувати, але те що вище написали вам теж додайте.
  2. Який модуль кешування? Додайте контроллер формування js коду до виключення в модулі кешера.
  3. треба дивитись де картинка на сайті розміщується, задати фактичні розміри, це дуже може вплинути на її LCP, бо ви вказали width=100%, height=100%, в кеш завантажується 600х600. Вам точно 600х600 там треба?
  4. Мінімізовано залежність від шаблону, проте є шаблони (або модулі) з js скриптами з живим перерахунком цін, таким шаблони потрібно додатковий код вставляти.
  5. Можу вам на вашому тестовому запустити, пограєтесь. Модуль добавляє вкінці ціни 70 грн / за кг ( за шт) і т.д., а ще можна вивести наприклад: 360грн/упаковка в упаковці - 100шт. ціна за штуку 3.6грн На рахунок грамовок як тут: Завжди виводили через опції, наприклад товар: Цукор опція (1кг) - ціна 32грн опція (0.5кг) - ціна 16грн опція n .... Хоча є модулі і на дробні кількості типу цього: https://opencartbot.com/ru/decimal-quantity
  6. @spectre вам надав. Створюєте новий файл cyrlat.php в admin/controller/common Вставляєте весь код в файл В Правах груп користувачів надаєте доступ до common/cyrlat Запускаєте скрипт через браузер - https://ваш_сайт/admin/index.php?route=common/cyrlat
  7. $curl = curl_init('Адрес Сайта/image/' . rawurlencode($p['image'])); $file_name = strtolower($this->translit(str_replace('data/', '',$p['image']))); Невистарчає методу $this->translit) Ну і в curl_init свій адрес сайту потрібно вписати)
  8. Це було для 3.0 версії, так як ви скинули помилки з 3.0 3.0 вам потрібно завантажити з https://github.com/opencart/opencart/tree/3.0.x.x (і тоді можете запускати на php8+ опенкарт 3 і 4 версії)
  9. А стандартне переключення працює? Можливо ви створили дублі по #id, і невказали в свому меню input типу hidden: <input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo $redirect; ?>" /> в контроллері вашого меню є щось подібне? if (!isset($this->request->get['route'])) { $data['redirect'] = $this->url->link('common/home'); } else { $url_data = $this->request->get; $route = $url_data['route']; unset($url_data['route']); $url = ''; if ($url_data) { $url = '&' . urldecode(http_build_query($url_data, '', '&')); } $data['redirect'] = $this->url->link($route, $url, isset($this->request->server['HTTPS']) && (($this->request->server['HTTPS'] == 'on') || ($this->request->server['HTTPS'] == '1'))); } Треба було в свому шаблоні банально вивести прапорці, чи як у вас там - кнопки для переключення і кожна кнопка тригерить стандартну кнопку переключення мов.
  10. Так! @Fialka11 Можна в адмінці вимкнути зменшення до 40х40, 60х60, 100х100 зображень товарів. (ну така собі економія) - "admin/controller/catalog/product.php" Переглянути свої розміри для картинок в image/catalog/*.*, можливо оригінали у вас великі, а також у налаштуваннях теми для картинок на сторінці товару (Ті які показуються в каруселі, і коли на них натискаєш мишкою): Product Image Thumb Size Product Image Popup Size Для цих параметрів установіть однаковий розмір. Тим самим зменшити дублі картинок... (+наздогін - Не закидати розміри більше 400х400) Використовуйте сервіс для стискання картинок оригіналів, наприклад - Тільки питання скільки у вас товарів і картинок +\- до кожного товару... Або картинок загалом можна подивитися в /image/catalog/*.*
  11. Взагалі не проблема. Модуль щось похожий до "Залежні опції" Тільки вам потрібно не замінювати головну картинку, а додати/замінити картинку підкладку. 2023-11-09 11-55-24.mp4
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.