Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Eldaeron

Користувачі
  • Публікації

    960
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Eldaeron

  1. Якщо це тестове середовище сміло в корні сайту ще створіть .htpasswd Деякі роботи можуть robots.txt ігнорувати, але те що вище написали вам теж додайте.
  2. Який модуль кешування? Додайте контроллер формування js коду до виключення в модулі кешера.
  3. треба дивитись де картинка на сайті розміщується, задати фактичні розміри, це дуже може вплинути на її LCP, бо ви вказали width=100%, height=100%, в кеш завантажується 600х600. Вам точно 600х600 там треба?
  4. Мінімізовано залежність від шаблону, проте є шаблони (або модулі) з js скриптами з живим перерахунком цін, таким шаблони потрібно додатковий код вставляти.
  5. Можу вам на вашому тестовому запустити, пограєтесь. Модуль добавляє вкінці ціни 70 грн / за кг ( за шт) і т.д., а ще можна вивести наприклад: 360грн/упаковка в упаковці - 100шт. ціна за штуку 3.6грн На рахунок грамовок як тут: Завжди виводили через опції, наприклад товар: Цукор опція (1кг) - ціна 32грн опція (0.5кг) - ціна 16грн опція n .... Хоча є модулі і на дробні кількості типу цього: https://opencartbot.com/ru/decimal-quantity
  6. @spectre вам надав. Створюєте новий файл cyrlat.php в admin/controller/common Вставляєте весь код в файл В Правах груп користувачів надаєте доступ до common/cyrlat Запускаєте скрипт через браузер - https://ваш_сайт/admin/index.php?route=common/cyrlat
  7. $curl = curl_init('Адрес Сайта/image/' . rawurlencode($p['image'])); $file_name = strtolower($this->translit(str_replace('data/', '',$p['image']))); Невистарчає методу $this->translit) Ну і в curl_init свій адрес сайту потрібно вписати)
  8. Це було для 3.0 версії, так як ви скинули помилки з 3.0 3.0 вам потрібно завантажити з https://github.com/opencart/opencart/tree/3.0.x.x (і тоді можете запускати на php8+ опенкарт 3 і 4 версії)
  9. А стандартне переключення працює? Можливо ви створили дублі по #id, і невказали в свому меню input типу hidden: <input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo $redirect; ?>" /> в контроллері вашого меню є щось подібне? if (!isset($this->request->get['route'])) { $data['redirect'] = $this->url->link('common/home'); } else { $url_data = $this->request->get; $route = $url_data['route']; unset($url_data['route']); $url = ''; if ($url_data) { $url = '&' . urldecode(http_build_query($url_data, '', '&')); } $data['redirect'] = $this->url->link($route, $url, isset($this->request->server['HTTPS']) && (($this->request->server['HTTPS'] == 'on') || ($this->request->server['HTTPS'] == '1'))); } Треба було в свому шаблоні банально вивести прапорці, чи як у вас там - кнопки для переключення і кожна кнопка тригерить стандартну кнопку переключення мов.
  10. Так! @Fialka11 Можна в адмінці вимкнути зменшення до 40х40, 60х60, 100х100 зображень товарів. (ну така собі економія) - "admin/controller/catalog/product.php" Переглянути свої розміри для картинок в image/catalog/*.*, можливо оригінали у вас великі, а також у налаштуваннях теми для картинок на сторінці товару (Ті які показуються в каруселі, і коли на них натискаєш мишкою): Product Image Thumb Size Product Image Popup Size Для цих параметрів установіть однаковий розмір. Тим самим зменшити дублі картинок... (+наздогін - Не закидати розміри більше 400х400) Використовуйте сервіс для стискання картинок оригіналів, наприклад - Тільки питання скільки у вас товарів і картинок +\- до кожного товару... Або картинок загалом можна подивитися в /image/catalog/*.*
  11. Взагалі не проблема. Модуль щось похожий до "Залежні опції" Тільки вам потрібно не замінювати головну картинку, а додати/замінити картинку підкладку. 2023-11-09 11-55-24.mp4
  12. До того, що в search console у вас поваляться сторінки з низьким рівнем LCP. Попередження про значення показника LCP (Largest Contentful Paint) вказує на те, що на вашому сайті є затримки під час завантаження основного контенту. Це може негативно позначатися на користувацькому досвіді, особливо на мобільних пристроях, де з’єднання може бути повільнішим.
  13. Уточніть що ви мали наувазі, не зовсім зрозумів які категорії робить OCFilter Можливо ви мали на увазі посадкові сторінки) Тоді подивлюсь як можна реалізувати це.
  14. 10 Завантажити / Придбати розширення Также покупают из категорий Модуль «Также покупают из категорий» - это простой и мощный инструмент, привлекающий владельцев онлайн-магазинов, увеличить продажи и улучшить пользовательский опыт покупателей. Этот модуль разработан с предоставлением рекомендаций по дополнительным товарам покупателям на странице конкретного товара, что поможет стимулировать их покупки и расширяет их возможности выбора. Основные функции и преимущества модуля: Легкая установка модуля, через Админ - Дополнение - Установка дополнения Увеличение среднего чека: С помощью рекомендаций «Также покупают из категорий» клиенты докупают другие товары, которые они выбрали без этого модуля, увеличивающего средний чек и общий объем продаж. Мультиязычность Быстрая настройка С модулем «Также покупают из категорий» ваш интернет-магазин становится более привлекательным для клиентов, увеличивается продаж и улучшается пользовательский опыт, что поможет вам добиться большего успеха в онлайн-торговле. Автор Eldaeron долучення 23.10.23 Категорія Модули Системные требования Метод активации Без активации Ioncube Loader Нет ocStore 2.3 OpenCart.Pro, ocShop Не проверялось Звернення до сервера розробника Нет  
  15. Версія 1.1

    Модуль «Также покупают из категорий» - это простой и мощный инструмент, привлекающий владельцев онлайн-магазинов, увеличить продажи и улучшить пользовательский опыт покупателей. Этот модуль разработан с предоставлением рекомендаций по дополнительным товарам покупателям на странице конкретного товара, что поможет стимулировать их покупки и расширяет их возможности выбора. Основные функции и преимущества модуля: Легкая установка модуля, через Админ - Дополнение - Установка дополнения Увеличение среднего чека: С помощью рекомендаций «Также покупают из категорий» клиенты докупают другие товары, которые они выбрали без этого модуля, увеличивающего средний чек и общий объем продаж. Мультиязычность Быстрая настройка С модулем «Также покупают из категорий» ваш интернет-магазин становится более привлекательным для клиентов, увеличивается продаж и улучшается пользовательский опыт, что поможет вам добиться большего успеха в онлайн-торговле.
    10.00 USD
  16. Включити SEO: Перейменувати htaccess.txt на .htaccess в корні сайта Перевірте для початку ці 2 пункти.
  17. та певно в гуглі забанили)
  18. https://developers.novaposhta.ua/view/model/a0cf0f5f-8512-11ec-8ced-005056b2dbe1/method/a1c42723-8512-11ec-8ced-005056b2dbe1

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.