Alexandr12 Опубліковано: 29 березня 2012 Share Опубліковано: 29 березня 2012 Как в openoffice сохранить в кодировке UTF8? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
milus Опубліковано: 29 березня 2012 Share Опубліковано: 29 березня 2012 а что вы в нем собрались сохранять, если backup_categories_products.xls или таблицы из базы *.csv то они уже идут в UTF-8, потом сохраняете их в текущем формате, главное не открывайте их перед этим екселем Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 29 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 29 березня 2012 Файл backup_categories_products.xls, как сменить кодировку на UTF-8? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 29 березня 2012 Share Опубліковано: 29 березня 2012 он у вас из магазина экспортируется в кодировке UTF-8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2012 Нет он экспортирует в кодировке ansi. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 не знаю как у вас, но у меня после открытия файла экспорта openoffice'ом, программа сразу предлагает выбрать кодировку, где я благополучно выбираю utf-8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... qazaq1 Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 не знаю как у вас, но у меня после открытия файла экспорта openoffice'ом, программа сразу предлагает выбрать кодировку, где я благополучно выбираю utf-8 Там надо галку еще поставить "изменить настройки фильтра"...назвали то как - без бутылки не поймешь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? я надеюсь вы открываете с помощью OpenOffice Org. Calc ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все поймете product_image.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 С этим я понял, но экспортирует то он в формате xls, а не в csv. Подскажите как правильно сделать экспорт и импорт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 из базы данных формат экспорта выбираете вы сами, то есть выбираете для себя csv. А по backup_categories_products.xls - я даже не знаю, что вам посоветовать у всех все работает нормально, их open офисом только и окрывают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все пойметеПри экспорте сохранить в формате xls получаем файл с названиям backup_categories_products.xls, потом открываем с помощью OpenOffice и он должен в начале предложить выбрать кодировку, но с файлом backup_categories_products.xls ничего подобного не происходит он просто открывает его. У меня OpenOffice 2.3. Потом при импорте пишет что этот файл не корректной кодировке. Что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 у меня стоит 3.3 замените - я думаю все будет нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OpenOffice Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Alexandr12 Опубліковано: 29 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 29 березня 2012 Файл backup_categories_products.xls, как сменить кодировку на UTF-8? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
milus Опубліковано: 29 березня 2012 Share Опубліковано: 29 березня 2012 он у вас из магазина экспортируется в кодировке UTF-8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2012 Нет он экспортирует в кодировке ansi. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 не знаю как у вас, но у меня после открытия файла экспорта openoffice'ом, программа сразу предлагает выбрать кодировку, где я благополучно выбираю utf-8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... qazaq1 Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 не знаю как у вас, но у меня после открытия файла экспорта openoffice'ом, программа сразу предлагает выбрать кодировку, где я благополучно выбираю utf-8 Там надо галку еще поставить "изменить настройки фильтра"...назвали то как - без бутылки не поймешь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? я надеюсь вы открываете с помощью OpenOffice Org. Calc ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все поймете product_image.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 С этим я понял, но экспортирует то он в формате xls, а не в csv. Подскажите как правильно сделать экспорт и импорт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 из базы данных формат экспорта выбираете вы сами, то есть выбираете для себя csv. А по backup_categories_products.xls - я даже не знаю, что вам посоветовать у всех все работает нормально, их open офисом только и окрывают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все пойметеПри экспорте сохранить в формате xls получаем файл с названиям backup_categories_products.xls, потом открываем с помощью OpenOffice и он должен в начале предложить выбрать кодировку, но с файлом backup_categories_products.xls ничего подобного не происходит он просто открывает его. У меня OpenOffice 2.3. Потом при импорте пишет что этот файл не корректной кодировке. Что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 у меня стоит 3.3 замените - я думаю все будет нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OpenOffice Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Alexandr12 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2012 Нет он экспортирует в кодировке ansi. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 не знаю как у вас, но у меня после открытия файла экспорта openoffice'ом, программа сразу предлагает выбрать кодировку, где я благополучно выбираю utf-8 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... qazaq1 Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 не знаю как у вас, но у меня после открытия файла экспорта openoffice'ом, программа сразу предлагает выбрать кодировку, где я благополучно выбираю utf-8 Там надо галку еще поставить "изменить настройки фильтра"...назвали то как - без бутылки не поймешь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? я надеюсь вы открываете с помощью OpenOffice Org. Calc ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все поймете product_image.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 С этим я понял, но экспортирует то он в формате xls, а не в csv. Подскажите как правильно сделать экспорт и импорт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 из базы данных формат экспорта выбираете вы сами, то есть выбираете для себя csv. А по backup_categories_products.xls - я даже не знаю, что вам посоветовать у всех все работает нормально, их open офисом только и окрывают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все пойметеПри экспорте сохранить в формате xls получаем файл с названиям backup_categories_products.xls, потом открываем с помощью OpenOffice и он должен в начале предложить выбрать кодировку, но с файлом backup_categories_products.xls ничего подобного не происходит он просто открывает его. У меня OpenOffice 2.3. Потом при импорте пишет что этот файл не корректной кодировке. Что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 у меня стоит 3.3 замените - я думаю все будет нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OpenOffice Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
qazaq1 Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 не знаю как у вас, но у меня после открытия файла экспорта openoffice'ом, программа сразу предлагает выбрать кодировку, где я благополучно выбираю utf-8 Там надо галку еще поставить "изменить настройки фильтра"...назвали то как - без бутылки не поймешь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alexandr12 Опубліковано: 30 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 У меня openoffice ничего не предлагает просто открывает файл. Нашел информацию, что надо установить Cyrillic Tools. Что скажете надо устанавливать? я надеюсь вы открываете с помощью OpenOffice Org. Calc ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все поймете product_image.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 С этим я понял, но экспортирует то он в формате xls, а не в csv. Подскажите как правильно сделать экспорт и импорт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 из базы данных формат экспорта выбираете вы сами, то есть выбираете для себя csv. А по backup_categories_products.xls - я даже не знаю, что вам посоветовать у всех все работает нормально, их open офисом только и окрывают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все пойметеПри экспорте сохранить в формате xls получаем файл с названиям backup_categories_products.xls, потом открываем с помощью OpenOffice и он должен в начале предложить выбрать кодировку, но с файлом backup_categories_products.xls ничего подобного не происходит он просто открывает его. У меня OpenOffice 2.3. Потом при импорте пишет что этот файл не корректной кодировке. Что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 у меня стоит 3.3 замените - я думаю все будет нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OpenOffice Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
milus Опубліковано: 30 березня 2012 Share Опубліковано: 30 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все поймете product_image.zip Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 С этим я понял, но экспортирует то он в формате xls, а не в csv. Подскажите как правильно сделать экспорт и импорт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 из базы данных формат экспорта выбираете вы сами, то есть выбираете для себя csv. А по backup_categories_products.xls - я даже не знаю, что вам посоветовать у всех все работает нормально, их open офисом только и окрывают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все пойметеПри экспорте сохранить в формате xls получаем файл с названиям backup_categories_products.xls, потом открываем с помощью OpenOffice и он должен в начале предложить выбрать кодировку, но с файлом backup_categories_products.xls ничего подобного не происходит он просто открывает его. У меня OpenOffice 2.3. Потом при импорте пишет что этот файл не корректной кодировке. Что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 у меня стоит 3.3 замените - я думаю все будет нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OpenOffice Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 С этим я понял, но экспортирует то он в формате xls, а не в csv. Подскажите как правильно сделать экспорт и импорт. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 из базы данных формат экспорта выбираете вы сами, то есть выбираете для себя csv. А по backup_categories_products.xls - я даже не знаю, что вам посоветовать у всех все работает нормально, их open офисом только и окрывают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все пойметеПри экспорте сохранить в формате xls получаем файл с названиям backup_categories_products.xls, потом открываем с помощью OpenOffice и он должен в начале предложить выбрать кодировку, но с файлом backup_categories_products.xls ничего подобного не происходит он просто открывает его. У меня OpenOffice 2.3. Потом при импорте пишет что этот файл не корректной кодировке. Что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 у меня стоит 3.3 замените - я думаю все будет нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OpenOffice Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
Alexandr12 Опубліковано: 31 березня 2012 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2012 вот вам файл для примера, распаковываете, кликаете по нему правой кнопкой, открыть с помощью, OpenOffice Org. Calc и дальше все пойметеПри экспорте сохранить в формате xls получаем файл с названиям backup_categories_products.xls, потом открываем с помощью OpenOffice и он должен в начале предложить выбрать кодировку, но с файлом backup_categories_products.xls ничего подобного не происходит он просто открывает его. У меня OpenOffice 2.3. Потом при импорте пишет что этот файл не корректной кодировке. Что делать? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 у меня стоит 3.3 замените - я думаю все будет нормально Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OpenOffice
snastik Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
milus Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 а зачем ? у меня офис 2007 нормально дружит с импортом экспортом ну вообще как-то не рекомендуют, у меня с exel'ем бока постоянно бывают, хотя опять же все от версии зависит Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Yoda Опубліковано: 31 березня 2012 Share Опубліковано: 31 березня 2012 и у меня офис 2007 - без всяких впоросов Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts