Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

OCFilter - Модуль фільтру товарів [Поддержка]

SooR

Recommended Posts

Мені підказали, що у мене версія фільтра 4.7.5, і рішення таке:
system/ocfilter475.ocmod.xml

<file path="admin/controller/catalog/category.php">   
    <operation>
      <search><![CDATA[$results = $this->model_catalog_category->getCategories($filter_data);]]></search>
      <add position="before"><![CDATA[
      // OCFilter start
      if (isset($filter_data['filter_name']) && isset($filter_data['limit'])) {
        $filter_data['limit'] = 50;
      }
      // OCFilter end
      ]]></add>
    </operation>
  </file>

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Добрый вечер,
Подскажите пожалуйста, кто сможет доработать модуль ocFilter ? Работа не большая (скину в личку) для того, кто знаком с модулем. Автор отказывается делать. :(

Надіслати

Подскажите, кто знает самый верный способ.
Необходимо чтоб при переходе по ссылке выбирался конкретный атрибут фильтра. Как вариант - вижу это так, передавать идентификатор нужный в get запросе, есть такой функционал вообще, или надо через front это делать?
И есть ли перечень методов php для получений значений идентификаторов, названий категорий и.т.д из коробки, инструкция может?

Надіслати

• 3 weeks later...

почему-то дублируются значения.

image.png.a0d9f7329160789c5d914f288e31d357.png

В одном товаре стоит значение мотоблок, во втором культиватор, в третьем мотоблок/культиватор (где / разделитель).

Мотоблок тоже указано в нескольких товарах, но это значение не дублируется, а вот культиватор дублируется.

Уже полностью убирал значения, потом чистил кеш, потом снова добавлял и снова чистил все кеши. Результат всегда с таким глюком. Как решить проблему?

изменил значение на такое - пофиксилось

image.png.e9e031923ffeb4b1bbf1e33a370babc7.png

потом убрал лишнюю букву, глюк вернулся

image.png.eeda67f78fade11db2b0fe16b08d9463.png

Пришлось убирать лишние значения в самом фильтре.

Но это треш какой-то, почему бы не сделать проверку на уникальность при добавлении новых значений филтьров. По-итогу по непонятной причине куча значений с разными айди но сами значений одинаковые символ в символ. В отношении модуля складывается ощущение чего-то до конца недоделаного.

Змінено користувачем mrfoggg
Надіслати

Есть небольшие предложения для улучшения модуля:
 - если делаешь фильтр по производителям, и выводишь его в категории, чтобы тянулась картинка производителя
 - Так же для страницы SEO которые выводятся в категории чтобы можно было прикрепить картинку (на много красивее блоки с картинками чем просто серый текст)

- при фильтрации товаров есть возможность скрыть все подкатегории, можно ли сделать чтобы скрывались только те подкатегории в которых, в результате фильтрации, не будет товаров

Змінено користувачем Mlrd
Надіслати

В 21.07.2024 в 11:05, Anselin сказав:

Доброго дня форумчани, підкажіть, автор модулю надає відповіді в особистих, чи по всім питанням писати тільки сюди ? Написав три дні тому і тиша.

Добрий день. Надає, на вихідних відпочиває, в будні відповідає.

Надіслати

Добрий день, підкажіть в чому може бути проблема, кількість товарів в фільтрі пише правильно, а коли обираю якесь значення, пише "0 товарів", так працює для всіх фільтрів окрім виробника

ocfilter.jpg

Змінено користувачем Mlrd
Надіслати

Доброго дня!

Може хтось підказати де в коді прибрати додавання номеру сторінки в мета-даних посадкової сторінки.

Надіслати

Добридень,
Допоможіть будь ласка розібратися.
У мене не виходить виключити з категорії певний фільтр. Після "Копіювання фільтрів" категорія знову залітає у фільтр. Якщо виключаю категорію, то в категорії взагалі немає фільтрів. А треба виключити один фільтр в одній категорії, і після копіювання, щоб фільтр не з'являвся в категорії.

Надіслати

Доброго дня, підкажіть, так і повинно бути?
Я змінюю один атрибут в одному товарі, але в фільтрі нічого не змінюється. Потрібно копіювати всі атрибути щоб нове значення відобразилось у фільтрі.
Я використовую сторонній модуль для атрибутів.
Так і повинно бути, чи при ручному редагуванні атрибутів повинно все оновлюватись автоматично без копіювання фільтрів?
Дякую

Надіслати

09.08.2024 в 11:07, Mlrd сказал:

Доброго дня, підкажіть, так і повинно бути?

Так має бути, бо фільтр кешується. Після кожної зміни потрібно виконувати копіювання

Надіслати

дякую, не дуже зручно, добавив 1 товар чи змінив і 10000 товарів треба скопіювати(((
було б зручно якщо при поштучному редагуванні кеш оновлювався для 1 товару а не для всіх (хоча не знаю чи можливо це)

Надіслати

В 09.08.2024 в 12:38, Mlrd сказав:

дякую, не дуже зручно, добавив 1 товар чи змінив і 10000 товарів треба скопіювати(((

Повісьте на крон це

Надіслати

Вітаю.
Не виводиться ЧПУ урл посадкової сторінки https://prnt.sc/wsZNeY4iIkOi  в данних заповнений УРЛ https://prnt.sc/XPpoL6NnGN2D, ще  я підставляю УРЛ який заповнний в данних видає 404.
Що я роблю не так?)

Надіслати

В 11.08.2024 в 00:25, cherednychenkoom сказав:

Що я роблю не так?)

кеш

Надіслати

11.08.2024 в 00:51, Flint2000 сказал:

кеш

не знаходить сторінку  https://prnt.sc/3xEjaygQ51Pi якщо я перхожу по адресу урла який вказав в посдковійhttps://prnt.sc/gsnU2dY4Omkt  (забув уточнити)

Надіслати

image.thumb.png.a6ff3935dc22e805f74847817e440a72.png

Доборого дня .
Не генерується ЧПУ урл на посадковій, автору задав питання він героїчно тикнув носом в поле підсказки і пропав, хто може підсказати конкретно, що не так  я роблю. Я той урл  по разному писав без, тере,  слешів, одним словом.  Все одно не працює. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.