Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Beretta

Новачок
  
  • Публікації

    13
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

Beretta's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

2

Репутація

  1. А цей згенерований промокод клієнт зможе використати тільки 1 раз, чи багато раз в заданий часовий термін в налаштуваннях даного модуля?
  2. Підскажіть будь ласка ,а цей фільтр можна налаштувати так щоб він значення характеристик добавляв автоматично а не самому потрібно було прописувати?
  3. Цікавить доробка даного модуля таким чином, щоб можна було створити доставку тільки на відділення на одного з партнерів Meest. На сайті опенкарту це виглядало б як новий спосіб доставки, і при виборі його підтягувало би відділення партнерів (який я вкажу в особистих повідомленнях тому хто візьметься за дану доробку). Тобто модуль працював би класичним методом при виборі доставки на відділення, поштомат чи адресна доставка через Meest? І при виборі іншого (даного) методу доставки він би давав клієнту можливість вибрати адресу тільки партнера....... Ну і відповідно в всьому остальному модуль міг би працювати точно так ж само....ТТН не створювати а лише в адмінку сайту передавати дані: міста і адресу відділення з його номером(якщо такеий існує). А також це все потібно встановити і налаштувати на мому сайті, і ще діяли спеціальні умови, при виборі даного виду доставки: (можна задати суму замовлення від якої доступний даний спосіб доставки) (та перемикати по сайту вид оплати (Оплата при отриманні товару у відділенні пошти)-виключно. Ну і відповідно це все на сайт встановити і налаштувати! В особисті повідомленя будь ласка вартість такої роботи. Дякую.
  4. Доброго дня, хто допоможе з налаштуванням даного модуля на сайті..не підтягує назв Міст і відділень!
  5. А после регистарции и подтверждения пошты, клиет сможет в личном кабинете сменить пошту на другую, без ейо верификации?
  6. А как бы поподробней посмотреть что етот модуль может? И на ocStore 3.0.2.0 он работать может?
  7. Цікавить доробка цього модуля щоб можна було підписатися на повідомлення про наявність в Телеграм, Вайбер чи фейсбучний месенджер! Чи можливо це і яка б ціна була такої доробки?
  8. Тоже не отказался бы от специалиста который помог бы разблокировать facebook Пиксель и донастроил в гугловом кабинете рекламу!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.