Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Перегруз на сервере баз данных и HTTP сервере

Recommended Posts

Здравствуйте всем. Месяца два хостер шлет статистику по используемым ресурсам на серваке, которая показывает, что я превышаю норму в 2-3 раза. Пытался выяснить у него в чем проблема - не получилось, они могут предоставлять только статистику без подробностей. Выяснить самому в чем причина - проблематично, я не очень продвинутый юзер. Буду очень благодарен, если кто-то подскажет, где искать проблему.

Сайт http://dc12.net/

Допустимые Вашим хостинг аккаунтом значения:
Cервере баз данных: 23000000 единиц
HTTP сервере: 16%

Вот например отчет за вчера:

08.02.2016:
dc121_1             75077150

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Спасибо, я бы с удовольствием поменял, но, блин, оплачивал в январе за год. Жалко денег, там нехилый тариф.

Что это за очередной хостер - вымогатель такой! "Нехилый" тариф и один магазин не могут "прокормить"

Наверняка требует переехать на VPS

У меня shared (Карл!) И на нем более 20 интернет-магазинов клиентов, причем с нормальной посещаемостью

И ни разу мне хостер не заикнулся о чем либо

Требуйте возврата денег.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.