balamla Опубліковано: 21 листопада 2011 Share Опубліковано: 21 листопада 2011 Такое кол-во паг лезет отсюда В каждой категории прилично товара, и есть сортировка. http://sekret-rukodeliya.ru/vyshivanie/nabory-dlya-vyshivaniya/dimensions/?sort=pd.name&order=DESC гугл скушал эту страницу, он есть вообще все, но фильтрует эти страницы. Они по сути дубли, и вариаций получается масса. Яндекс просто выплюнул это дело. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
m899 Опубліковано: 21 листопада 2011 Share Опубліковано: 21 листопада 2011 интересно, а как закрыть параметры сортировки? Пока обновил title у товаров, посмотрим что получится Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 21 листопада 2011 Share Опубліковано: 21 листопада 2011 интересно, а как закрыть параметры сортировки? Пока обновил title у товаров, посмотрим что получитсяк примеру вот Моя ссылка и page заодно закройтепоищите по тегу robots на форуме много народу пережевывало эту тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... saimon7 Опубліковано: 19 грудня 2011 Share Опубліковано: 19 грудня 2011 m899 у тебя тиц равен нулю, а PR - 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... webuch Опубліковано: 20 грудня 2011 Share Опубліковано: 20 грудня 2011 Всем доброго времени суток. Я "простой чайник", но очень хочется понять как это все работает. Сделал сам магазин, около недели ставил сайт на хостинг, много узнал нового от тех.поддержки и о себе в том числе. Перечитывая форум многое переделал, потом снова перечитывал те же страницы и переделывал все по другому.... Пожалуйста, поддержите в следующем шаге. Вот сайт, Что происходит с ботами-поисковиками, заходят или игнорируют. В поиске данный сайт не как не отображается. В настройках,там где SEO, я поставил 3 галочки "Да", изменил название .htaccess.txt на .htaccess, буду рад если кините ссылку, где доступным языком прописаны решения этих проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... webuch Опубліковано: 22 грудня 2011 Share Опубліковано: 22 грудня 2011 хоть кто-нибудь напишите пару строк на предыдущий пост. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... GSM Опубліковано: 23 грудня 2011 Share Опубліковано: 23 грудня 2011 Если в категории и в производителях будут одинаковые символы к примеру Матрас производитель и матрас товар, то у вас будет косяк, который сейчас есть у вас. В СЕО в псевдонимах в категориях добавляйте символы. Этот косяк не у вас одних кстати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... webuch Опубліковано: 25 грудня 2011 Share Опубліковано: 25 грудня 2011 В СЕО в псевдонимах в категориях добавляйте символы. спасибо за внимание к моему посту, но о каких символах речь, можно привести пример (вот у меня псевдоним "nasos", что не так?). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Wok Опубліковано: 27 грудня 2011 Share Опубліковано: 27 грудня 2011 Всем доброго времени суток. Я "простой чайник", но очень хочется понять как это все работает. Сделал сам магазин, около недели ставил сайт на хостинг, много узнал нового от тех.поддержки и о себе в том числе. Перечитывая форум многое переделал, потом снова перечитывал те же страницы и переделывал все по другому.... Пожалуйста, поддержите в следующем шаге. Вот сайт, Что происходит с ботами-поисковиками, заходят или игнорируют. В поиске данный сайт не как не отображается. В настройках,там где SEO, я поставил 3 галочки "Да", изменил название .htaccess.txt на .htaccess, буду рад если кините ссылку, где доступным языком прописаны решения этих проблем. 1. Добавьте сайт в http://webmaster.yandex.ru и подтвердите права 2. в файл http://intex-kurgan.ru/robots.txt пропишите в конец файла строку: Host: http://intex-kurgan.ru 3. Добавьте сайт в яндекс через сервис: http://webmaster.yandex.ru/addurl.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Для ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Можно посмотреть на сайт который Вы продвигали в Яндексе этой программой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Можно посмотреть на сайт который Вы продвигали в Яндексе этой программой?malyshplus.ru/index.php?route=common/homeа продвигается как я понимаю сайт TALK FUSION :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 quote Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот еще не продвигал , но хочу , как доделаю) а www.dionys-kazan.ru тоже через него продвигаю с декабря где то ) там и реклама этой проги во вкладке рекламный робот, потому что через эту прогу можно еще и хорошо заработать ) все просто, не критикуйте если не понравилась )) мне помогает ... очень! я просто предложил :-)насколько я понял из первых 30 секунд презентации доступной по ссылке это видео сервис которые делает лалаллалалала видеокаким образом это влияет на продвижение ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 там Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 там на втором видео все объясняют )Ты дебил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
snastik Опубліковано: 21 листопада 2011 Share Опубліковано: 21 листопада 2011 интересно, а как закрыть параметры сортировки? Пока обновил title у товаров, посмотрим что получитсяк примеру вот Моя ссылка и page заодно закройтепоищите по тегу robots на форуме много народу пережевывало эту тему Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... saimon7 Опубліковано: 19 грудня 2011 Share Опубліковано: 19 грудня 2011 m899 у тебя тиц равен нулю, а PR - 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... webuch Опубліковано: 20 грудня 2011 Share Опубліковано: 20 грудня 2011 Всем доброго времени суток. Я "простой чайник", но очень хочется понять как это все работает. Сделал сам магазин, около недели ставил сайт на хостинг, много узнал нового от тех.поддержки и о себе в том числе. Перечитывая форум многое переделал, потом снова перечитывал те же страницы и переделывал все по другому.... Пожалуйста, поддержите в следующем шаге. Вот сайт, Что происходит с ботами-поисковиками, заходят или игнорируют. В поиске данный сайт не как не отображается. В настройках,там где SEO, я поставил 3 галочки "Да", изменил название .htaccess.txt на .htaccess, буду рад если кините ссылку, где доступным языком прописаны решения этих проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... webuch Опубліковано: 22 грудня 2011 Share Опубліковано: 22 грудня 2011 хоть кто-нибудь напишите пару строк на предыдущий пост. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... GSM Опубліковано: 23 грудня 2011 Share Опубліковано: 23 грудня 2011 Если в категории и в производителях будут одинаковые символы к примеру Матрас производитель и матрас товар, то у вас будет косяк, который сейчас есть у вас. В СЕО в псевдонимах в категориях добавляйте символы. Этот косяк не у вас одних кстати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... webuch Опубліковано: 25 грудня 2011 Share Опубліковано: 25 грудня 2011 В СЕО в псевдонимах в категориях добавляйте символы. спасибо за внимание к моему посту, но о каких символах речь, можно привести пример (вот у меня псевдоним "nasos", что не так?). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Wok Опубліковано: 27 грудня 2011 Share Опубліковано: 27 грудня 2011 Всем доброго времени суток. Я "простой чайник", но очень хочется понять как это все работает. Сделал сам магазин, около недели ставил сайт на хостинг, много узнал нового от тех.поддержки и о себе в том числе. Перечитывая форум многое переделал, потом снова перечитывал те же страницы и переделывал все по другому.... Пожалуйста, поддержите в следующем шаге. Вот сайт, Что происходит с ботами-поисковиками, заходят или игнорируют. В поиске данный сайт не как не отображается. В настройках,там где SEO, я поставил 3 галочки "Да", изменил название .htaccess.txt на .htaccess, буду рад если кините ссылку, где доступным языком прописаны решения этих проблем. 1. Добавьте сайт в http://webmaster.yandex.ru и подтвердите права 2. в файл http://intex-kurgan.ru/robots.txt пропишите в конец файла строку: Host: http://intex-kurgan.ru 3. Добавьте сайт в яндекс через сервис: http://webmaster.yandex.ru/addurl.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 4 weeks later... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Для ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Можно посмотреть на сайт который Вы продвигали в Яндексе этой программой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Можно посмотреть на сайт который Вы продвигали в Яндексе этой программой?malyshplus.ru/index.php?route=common/homeа продвигается как я понимаю сайт TALK FUSION :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 quote Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот еще не продвигал , но хочу , как доделаю) а www.dionys-kazan.ru тоже через него продвигаю с декабря где то ) там и реклама этой проги во вкладке рекламный робот, потому что через эту прогу можно еще и хорошо заработать ) все просто, не критикуйте если не понравилась )) мне помогает ... очень! я просто предложил :-)насколько я понял из первых 30 секунд презентации доступной по ссылке это видео сервис которые делает лалаллалалала видеокаким образом это влияет на продвижение ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 там Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 там на втором видео все объясняют )Ты дебил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
saimon7 Опубліковано: 19 грудня 2011 Share Опубліковано: 19 грудня 2011 m899 у тебя тиц равен нулю, а PR - 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
webuch Опубліковано: 20 грудня 2011 Share Опубліковано: 20 грудня 2011 Всем доброго времени суток. Я "простой чайник", но очень хочется понять как это все работает. Сделал сам магазин, около недели ставил сайт на хостинг, много узнал нового от тех.поддержки и о себе в том числе. Перечитывая форум многое переделал, потом снова перечитывал те же страницы и переделывал все по другому.... Пожалуйста, поддержите в следующем шаге. Вот сайт, Что происходит с ботами-поисковиками, заходят или игнорируют. В поиске данный сайт не как не отображается. В настройках,там где SEO, я поставил 3 галочки "Да", изменил название .htaccess.txt на .htaccess, буду рад если кините ссылку, где доступным языком прописаны решения этих проблем. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
webuch Опубліковано: 22 грудня 2011 Share Опубліковано: 22 грудня 2011 хоть кто-нибудь напишите пару строк на предыдущий пост. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GSM Опубліковано: 23 грудня 2011 Share Опубліковано: 23 грудня 2011 Если в категории и в производителях будут одинаковые символы к примеру Матрас производитель и матрас товар, то у вас будет косяк, который сейчас есть у вас. В СЕО в псевдонимах в категориях добавляйте символы. Этот косяк не у вас одних кстати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
webuch Опубліковано: 25 грудня 2011 Share Опубліковано: 25 грудня 2011 В СЕО в псевдонимах в категориях добавляйте символы. спасибо за внимание к моему посту, но о каких символах речь, можно привести пример (вот у меня псевдоним "nasos", что не так?). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wok Опубліковано: 27 грудня 2011 Share Опубліковано: 27 грудня 2011 Всем доброго времени суток. Я "простой чайник", но очень хочется понять как это все работает. Сделал сам магазин, около недели ставил сайт на хостинг, много узнал нового от тех.поддержки и о себе в том числе. Перечитывая форум многое переделал, потом снова перечитывал те же страницы и переделывал все по другому.... Пожалуйста, поддержите в следующем шаге. Вот сайт, Что происходит с ботами-поисковиками, заходят или игнорируют. В поиске данный сайт не как не отображается. В настройках,там где SEO, я поставил 3 галочки "Да", изменил название .htaccess.txt на .htaccess, буду рад если кините ссылку, где доступным языком прописаны решения этих проблем. 1. Добавьте сайт в http://webmaster.yandex.ru и подтвердите права 2. в файл http://intex-kurgan.ru/robots.txt пропишите в конец файла строку: Host: http://intex-kurgan.ru 3. Добавьте сайт в яндекс через сервис: http://webmaster.yandex.ru/addurl.xml Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Для ... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yesvik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Можно посмотреть на сайт который Вы продвигали в Яндексе этой программой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Можно посмотреть на сайт который Вы продвигали в Яндексе этой программой?malyshplus.ru/index.php?route=common/homeа продвигается как я понимаю сайт TALK FUSION :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 quote Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот еще не продвигал , но хочу , как доделаю) а www.dionys-kazan.ru тоже через него продвигаю с декабря где то ) там и реклама этой проги во вкладке рекламный робот, потому что через эту прогу можно еще и хорошо заработать ) все просто, не критикуйте если не понравилась )) мне помогает ... очень! я просто предложил :-)насколько я понял из первых 30 секунд презентации доступной по ссылке это видео сервис которые делает лалаллалалала видеокаким образом это влияет на продвижение ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 там Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 там на втором видео все объясняют )Ты дебил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 Можно посмотреть на сайт который Вы продвигали в Яндексе этой программой?malyshplus.ru/index.php?route=common/homeа продвигается как я понимаю сайт TALK FUSION :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 quote Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот еще не продвигал , но хочу , как доделаю) а www.dionys-kazan.ru тоже через него продвигаю с декабря где то ) там и реклама этой проги во вкладке рекламный робот, потому что через эту прогу можно еще и хорошо заработать ) все просто, не критикуйте если не понравилась )) мне помогает ... очень! я просто предложил :-)насколько я понял из первых 30 секунд презентации доступной по ссылке это видео сервис которые делает лалаллалалала видеокаким образом это влияет на продвижение ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 там Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 там на втором видео все объясняют )Ты дебил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 quote Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
snastik Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 этот еще не продвигал , но хочу , как доделаю) а www.dionys-kazan.ru тоже через него продвигаю с декабря где то ) там и реклама этой проги во вкладке рекламный робот, потому что через эту прогу можно еще и хорошо заработать ) все просто, не критикуйте если не понравилась )) мне помогает ... очень! я просто предложил :-)насколько я понял из первых 30 секунд презентации доступной по ссылке это видео сервис которые делает лалаллалалала видеокаким образом это влияет на продвижение ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 там Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 там на втором видео все объясняют )Ты дебил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
extttra Опубліковано: 22 січня 2012 Share Опубліковано: 22 січня 2012 там Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 там на втором видео все объясняют )Ты дебил? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... freelancer Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
freelancer Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 :ugeek: Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Ты дебил?не будь мудаком, веди себя проще... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Я просто спросил... прежде чем задать следующий вопрос... Ты нас считаеш дебилами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Реклама і просування SEO-питання (оптимізація та просування магазину) Индексация OpenCart поисковиками
Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 Оба твоих сайта не в топе, а в жопе... Так что удали свои ссылочки... и продвигай свою пирамиду где нибудь в другом месте... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 по ключевым словам в поиске Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
monax Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 По каким ключевым словам? Пример? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
extttra Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 украшения ручной работы казань, украшения казань , бижутерия казань... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yesvik Опубліковано: 23 січня 2012 Share Опубліковано: 23 січня 2012 я имел виду по ключевым словам в поиске... , откуда хоть столько злости?)Ты явно считаеш что самый умный, а все остальные - дебилы... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 5 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts