Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Вітаю

Підкажіть, як прибрати з накладної - "Замовлення: 1234"?

Це зайва інформація яка мені не потрібна, для визначення я користуюсь додатковою інформацією і це поле трошки псує настрій)

Заздалегідь вдячний!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• Відповіді 5,2k
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

23.11.2023 в 15:01, WellChuck сказал:

Вітаю

Підкажіть, як прибрати з накладної - "Замовлення: 1234"?

Це зайва інформація яка мені не потрібна, для визначення я користуюсь додатковою інформацією і це поле трошки псує настрій)

Заздалегідь вдячний!

У налаштуваннях модуля, є вкладка ТТН у ній є Відображаема інформація, там оберіть що вам залишити

Надіслати

В 20.06.2023 в 14:19, Serg9988 сказав:

Доброго часу. Підкажіть як я можу отримати номер "Ref" відділення яке вибрав покупець під час замовлення? Можливо є десь таблиця зв'язку кода відділення і номер замовлення?

Також зіткнувся з подібною задачею.
Мені потрібно вивантажувати замовлення з сайту і завантажувати в 1С. В замовленнях на сайті є назви Область - Населенний пункт - Відділення. Але по назві співставляти не дуже правильно.Потрібно вивантажувати з сайту саме відповідні коди з довідника Нової пошти.

Змінено користувачем G_S_V
Надіслати

В 23.11.2023 в 16:55, COBECTb11 сказав:

У налаштуваннях модуля, є вкладка ТТН у ній є Відображаема інформація, там оберіть що вам залишити

Дані налаштування не вплинули на ТТН, в самому чеку після другу на пошті все ще пише "Замовлення: 1234". Або я щось не зрозумів, або це не так працює

Надіслати

19.10.2023 в 09:00, yurok79 сказал:

Здравствуйте, у меня после обновления пропала возможность работы с ТТН в карточке товара https://prnt.sc/zM8XeDffoOiN сейчас только в списке заказов. Как вернуть?

Все же, подскажите по проблеме.

Надіслати

В 26.11.2023 в 15:38, yurok79 сказав:

Все же, подскажите по проблеме.

Судячи зі скриншоту, модифікацію шаблону order_info проводить не тільки НП shippingdata, який в свою чергу шукає набір елементів з класами container-fluid pull-right, і не знаходить. Перевірте, в оригіналі так:

<div class="container-fluid">
      <div class="pull-right"><a href="{{ invoice }}" .....

• +1 1
Надіслати

Доброго дня. Не могли бы проверить / подсказать , нет в базе почему то города Тростянец , не в Сумской не в Винницкой области. И нет например отделения в Жит обл. (Новая васильевка) на сайте НП это все есть.

Что то не так с обновлением или нп не дает почему то эти пункты (25996 отдений в базе загружено)

Змінено користувачем Sa123
Надіслати

01.12.2023 в 09:16, Sa123 сказал:

Доброго дня. Не могли бы проверить / подсказать , нет в базе почему то города Тростянец , не в Сумской не в Винницкой области. И нет например отделения в Жит обл. (Новая васильевка) на сайте НП это все есть.

Что то не так с обновлением или нп не дает почему то эти пункты (25996 отдений в базе загружено)

Screenshot_2023-12-01-09-36-13-62_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Надіслати

В 01.12.2023 в 09:37, COBECTb11 сказав:

Спасибо за быстрый ответ.

Сама новая васильевка есть , но у нее нет отделения. А Тростянец нет самих городов ( ну и соотвественно отделений)

П.С. посмотрел у вас на сайте. Отделение есть. Но тростянца также нет , не сум не вин обл.

Спасибо

Змінено користувачем Sa123
Надіслати

В 01.12.2023 в 09:04, Sa123 сказав:

Сама новая васильевка есть , но у нее нет отделения.

Відділення є, воно там одне:

image.png.b465c5eb10aed7d63299279cfe249e1a.png

А Тростянці дійсно кудись поділися всі)) В базі, що віддає НП для оновлення їх немає

• +1 1
Надіслати

В 23.11.2023 в 20:23, WellChuck сказав:

Дані налаштування не вплинули на ТТН, в самому чеку після другу на пошті все ще пише "Замовлення: 1234". Або я щось не зрозумів, або це не так працює

В формі ТТН не вказуйте номер замовлення у відповідній опції

Надіслати

В 01.12.2023 в 10:26, PaulKravchenko сказав:

Відділення є, воно там одне:

image.png.b465c5eb10aed7d63299279cfe249e1a.png

А Тростянці дійсно кудись поділися всі)) В базі, що віддає НП для оновлення їх немає

Ніби є

Надіслати

В 01.12.2023 в 09:37, COBECTb11 сказав:

В 01.12.2023 в 12:05, PaulKravchenko сказав:

Дивно, перевіряв на декількох сайтах, звісно після оновлення - ні міста ні смт Тростянець не було...

Я тільки но базу оновив, можливо вже є. Перевірте

Надіслати

Доброго дня. При спробі переглянути та створити ТТН в адмінці - сайт зависає. Так само при спробі зберегти новий ключ API. Що робити? В логах помилки немає.

Надіслати

В 01.12.2023 в 17:41, dolyalexey сказав:

Доброго дня. При спробі переглянути та створити ТТН в адмінці - сайт зависає. Так само при спробі зберегти новий ключ API. Що робити? В логах помилки немає.

Логи помилок сервера?

Надіслати

В 01.12.2023 в 19:56, Armouries сказав:

Журнал ошибок гигантски растет... лог журнала ошибок вторые сутки в личке

Добрый вечер. Нужно выключить режим отладки

Надіслати

01.12.2023 в 19:59, Prorab337 сказал:

Добрый вечер. Нужно выключить режим отладки

вопрос глупый, но как?

Нашел... выключил... спасибо

Змінено користувачем Armouries
Надіслати

В 01.12.2023 в 20:00, Armouries сказав:

вопрос глупый, но как?

В настройках модуля, на первой вкладке одноименная опция. Вы же ее как-то включили))

• +1 1
Надіслати

Используется два ваших модуля: Новая Почта и УкрПочта.

При изменении способа доставки, например сначала стоит например Новая Почта - Доставка в отедление, затем выбираю УкрПочта доставка в отделение, список не обновляется. То есть остаётся список отделений Новой Почты https://prnt.sc/51tBlxfzhwtV Такая же ситуация может быть и при обратной логике выбора отделений. Как это побороть?

Ещё вопрос - можно ли при выборе адресной доставки https://prnt.sc/4PUX2Iquz4Lv полный адрес записывать в заказ, а не только наименование населённого пункта?

Менеджер, обрабатывающий заказы может не понять куда именно надо отправить заказ, если нп имеют одинаковые наименования. Допустим есть город Киев и есть сёла Киев. В заказ придёт Киев. А что это - село или город - непонятно.

Змінено користувачем SerginioWS
Надіслати

В 01.12.2023 в 19:03, Prorab337 сказав:

Логи помилок сервера?

В логах нічого немає. Як перевірити ,чи ця проблема в хостингу? Бо хостинг запевняє що з їхнього боку ніяких обмежень немає. А мені здається що хостинг блокує щось, бо БД справочники при оновленні висить 4 хвилини і процес переривається.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.