Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

G_S_V

Новачок
  
  • Публікації

    31
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача G_S_V

  1. Не виходить гнучко налаштувати виведення фільтрів в батьківських категоріях. Якщо зробити налаштування "Видимість в категоріях" в "Показувати в батьківських", то в виводить деякі з фільтрів, які там не потрібно виводити. Треба це робити в більш гнучкий спосіб, обираючи, в яких саме батьківських категоріях виводити певні фільтри. Наприклад, є властивість "Товщина стінки", на основі якої створено фільтр товарів OCFilter. Потрібно щоб даний фільтр було виведено в чотирьох категоріях, три з яких кінцеві, а одна є батьківською. Я налаштував "Видимість в категоріях" в "Як зазначено фільтрам" в OCFilter. І відповідно налаштував виведення фільтрів в потрібних категоріях. На сторінках, які відповідають останньому рівню фільтр є, але в батьківській категорії чомусь немає. Кінцевий рівень де є даний фільтр: https://brumo.com.ua/vse-dlja-polivu-3/krapelnij-poliv-4/krapelna-trubka-7/krapelna-trubka-1122 Батьківська категорія де він має бути, але він відсутній: https://brumo.com.ua/vse-dlja-polivu-3/krapelnij-poliv-4/krapelna-trubka-7 Що треба зробити щоб налаштувати виведення потрібних фільтрів в батьківських категоріях? В "Копіювання фільтрів" встановлено: Очистити існуючі фільтри OCFilter - Ні Прив'язати фільтри до категорій - Так
  2. Та в тому ж і проблема що Cron ключ не генерується. І не зберігається, навіть якщо вручну туди щось намагатися вставити. При чому для модуля Нова пошта API дана операція проходить успішно.
  3. Намагаюсь створити Cron ключ для оновлення довідників модуля Укрпошта API v. 2.1.0. Але ні генерація Cron ключа ні збереження довільно введеного ключа в модулі не відбувається.
  4. Модуль Конструктор форм 2.0.5 встановлений і активований, форми стоврені і шаблони для відправки email присутні (створені з швидкого старту), адреси email вказані, відправка активована але є такі проблеми: email не відправляється на пошту ні адміністраторам ні клієнту; на минулій версії модуля вікно повідомлень Конструктор форм відобрпажалось в панелі стану, в новій версії чомусь ні.
  5. Як правильно зберігати значення "По батькові" при оформленні замовлення? Я змінив назву поля "Fax" на "По батькові" і вивів його на сторінку оформлення замовлення. Але навіть коли покупці вказують дане поле при замовленні значення "По батькові" не сідає в БД в поле Fax таблиці oc_order. Що треба зробити щоб ці дані записувалися в БД?
  6. Чи можливо в режимі "Редактирование в товарах" обрати товари для яких деякий атрибут не встановлений? У нас регулярно додаються нові товари і саме для них потрібно додавати атрибути, уникаючи товари для яких атрибути вже було раніше виставлено. Ми зараз робимо наступним чином: 1 - обираємо категорію товару 2 - якщо атрибут вказаний в назві, з допомогою % фільтруємо назву товару 3 - встановлюємо відповідний атрибут. Але так, як в категорії є багато товарів то при візуальному перегляді списку товарів що будуть оброблятися "Выбрано количество товара:" незрозуміло де саме нові товари. Можливо в блоці фільтрації біля полів "Атрибут:" - "Значение атрибута:" встановити чекбокс "Значення атрибуту не встановлено"? Або додати у випадаючому списку "Значение атрибута:" відповідне значення для пустого атрибуту?
  7. Чи можливо зробити прив'язку статей блогу які були створені через "OCTemplates - cтатті блогу" в якості рекомендованих статей до категорій? Зараз виконати дану операцію неможливо - статті не підтягуються через автодоповнення. У мене стоїть версія OCTemplates ShowCase v.1.0.2.
  8. Чи можливо реалізувати фільтр по ціні для товарів для яких буде застосовано даний модуль? Наприклад, я хочу щоб знижка від суми замовлення діяла виключно для товарів з ціною до 1000 грн. У мене декілька тисяч товарів і вказувати ID для їхнього виключення не дуже зручно.
  9. Також зіткнувся з подібною задачею. Мені потрібно вивантажувати замовлення з сайту і завантажувати в 1С. В замовленнях на сайті є назви Область - Населенний пункт - Відділення. Але по назві співставляти не дуже правильно.Потрібно вивантажувати з сайту саме відповідні коди з довідника Нової пошти.
  10. Чи є модулі для реалізації додавання API на сайті? А саме: потрібно отримати доступ до нових замовлень магазину по статусу замовлення "В очікуванні"; мати змогу додавати нові статуси вже існуючих замовлень та коментарів до них; створення та редагування товарів на сайті (ціни, наявності, описів, посилань на зображення)
  11. Потрібен модуль який буде робити наступне: 1. В налаштуваннях категорії, наприклад, на табі "Рекомендуємо", додати можливість прив'язувати інші категорії магазину. Також має бути можливість сортування пов'язаних категорій в потрібному порядку; 2. На фронтенді для клієнтів виводити на сторінці категорії пов'язані з нею категорії у вигляді списку як в приведеному прикладі, тобто іконка категорії та її назва. Чи є модуль, який може робити подібне? Або може хтось відгукнеться на пропозицію розробки модуля з даною функціональністю?
  12. Потрібен модуль який буде робити наступне: 1. В налаштуваннях категорії, наприклад, на табі "Рекомендуємо", додати можливість прив'язувати інші категорії магазину. Також має бути можливість сортування пов'язаних категорій в потрібному порядку; 2. На фронтенді для клієнтів виводити на сторінці категорії пов'язані з нею категорії у вигляді списку як в приведеному прикладі, тобто іконка категорії та її назва. Чи є модуль, який може робити подібне? Або може хтось відгукнеться на пропозицію розробки модуля з даною функціональністю?
  13. Є задача вивантажувати замовлення з магазину та завантажувати їх в 1С. Дані клієнтів, адресу доставки та номенктатуру товарів в замовленні. І також в зворотньому напрямку синхронізувати з 1С статуси замовленя та додавати в замовлення інформацію про ТТН посилок. Поки що розглядаю наступні варіанти: 1) Додати на сайт API по роботі з потрібними даними. Наскільки це складно? 2) Розробити або придбати модуль для Opencart для вивантаження замовлень та завантаження зміни статусів замовлення; 3) Працювати з БД MySQL сайту напряму. Який з варіантів порадите. Можливо у когось вже є робочий варіант для виконання подібної роботи?
  14. Налаштовую авторизацію через Telegram по відеоінструкції. Але при спробі авторизації видає повідомлення "Bot username too long". Назва бота: brumo_social_bot Невже вона занадто довга?
  15. У нас є вивід варіантів товару з допомогою даного модуля: https://brumo.com.ua/krapelna-strichka-garden-tools-1000m-vidstan-krapelnits-10-sm-6mil-ukrayina-211-000029181 https://brumo.com.ua/krapelna-strichka-metzerplas-1900-m-vidstan-krapelnits-33-sm-10-lgod-10mil-izrayil-211-000010052 Потрібно додати додаткову функціональність: 1) Сортування таблиці по кліку на заголовок колонки "Найменування" або одного з атрибутів товару що виведені; 2) Форму пошуку по контенту таблиці якщо кількість рядків таблиці більша двох; 3) Пагінацію до таблиці якщо кількість рядків більша 10. Приклади таблиць, де це реалізовано і потрібно зробити дещо схоже: https://datatables.net/examples/basic_init/zero_configuration.html https://codepen.io/d_iqro/pen/djoYod
  16. Добрий день. Хочу розібратися як внести деякі зміни в функціональність модуля KIT SERIES. Для початку додав власні CSS-класи в файл /catalog/view/theme/default/template/extension/module/kjseries/kjseries_type_table_attrs.twig Очистив кеш, але на сторінці нові класи не з'явилися. В чому може бути проблема?
    ShowCase - це тема, яку я обрав для свого першого сайту на OpenCart. В порівнянні з іншими темами мені сподобався перелік наявної функціональності, яка закриває необхідність в придбанні додаткових модулів. Також є досить великий список купонів на знижку до дуже необхідних модулів, завдяки чому можна заощадити відчутну суму коштів. І особливо сподобалася підтримка - на всі наші запити розробник реагував оперативно та професійно. Все супер! Сайт ще не в 100% готовності, але що у нас вийшло можна переглянути тут Рекомендую.
  17. Наприклад на сайті є атрибут до однієї з категорій "Довжина, см", в якому вказуються числові значення: 50, 100, 200 На Розетці є характеристика до категорії "Довжина" з текстовими значеннями: 10 М, 100 М, 100 СМ, 12 М, 120 М, 15 М, і т.д.
  18. Що робити у випадках, якщо структура артибутів на сайті значно відрізняється від структури характеристик на Розетці? Як варіант, я бачу необхідність внесення даних в деяке текстове поле на сайті у вигляді готовому для підстановки в XML-файл, наприклад: <param name="Країна походження">Україна</param> <param name="Країна реєстрації бренду">Україна</param> <param name="Тип">Для краплинного поливу</param> <param name="Діаметр,мм">16</param> <param name="Максимальний робочий тиск, бар">1,1</param> <param name="Довжина магістралі, м">50</param> <param name="Мінімальний робочий тиск, барів">0,3</param> В налаштуваннях UniXML буде потрібно, щоб для кожного товару не бралися значення з атрибутів сайту, а підставлялася дана текстова інформація з додаткового текстового поля. Але як це зробити? Чи може є більш правильний шлях?
  19. Добрий день. Зіткнувся з проблемкою створення XML для Розетки. Для першого товару відсутні теги <name> та <description>. При чому в базі дані по назві та опису є. Проблема відтворюється якщо зміти категорії товарів. Знову буде перший товар в XML без вказаних тегів.
  20. Можна докладніше? Якийсь приклад. Поки що маю невеликий досвід з OpenCart. Хочу розібратися як це робиться в таких випадках.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.