CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Ребята, помогите решить проблемку. хочу вывести краткое описание в категории такое как на странице товара, оно там выводиться со стилями, красиво и аккуратно, тоже самое выводиться и в категориях НО без стилев. Зашел в controller/product/category.php я так понимаю что нужно что-то изменить в этой строчке 'description' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 1000) . '..', чтобы краткое описание было как и на странице товара? Помогите решить эту проблему, заранее спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 а вы понимаете что у вас верстка поедет если вы обрежете текст с сохранением html тегов? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Но она же не поехала на странице товара? Или тут совсем другой случай? Просто описание беру на яндекс маркете, и в файл стиля вбил их классы и все красиво... т.е. скажите как сделать я хотябы попробую, если поедит то верну обратно... Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Но она же не поехала на странице товара? Или тут совсем другой случай? Просто описание беру на яндекс маркете, и в файл стиля вбил их классы и все красиво... т.е. скажите как сделать я хотябы попробую, если поедит то верну обратно... Спасибо! дайте ссылку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 ссылку не дам так как магазин пока на локалке... я думаю что если полное описание выводится нормально, то оно будет выводиться нормально и в кратком виде, главное чтобы краткый вывод понимал html если он будет понимать то я уверен что оно не поплывет, а если и поплывет то через css подправлю. Я просто не понимаю как приучить краткое описание к html(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 strip_tags() вырежьте из кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 strip_tags() вырежьте из кода. Не помогло, стили по прежнему игнорируются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются вы уверены что селекторы правильно прописаны? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 вы уверены что селекторы правильно прописаны? Я думаю не уверен, с моими знаниями php)) можете изменить этот код чтобы было правильно?? 'description' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 1000) . '..', Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 'description' => utf8_substr(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), 0, 1000) . '..', но я говорил про css, к этому коду оно не относилось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Извините, но тоже не помогло, все стили убираются из текста, и весь текст преобразуется в одну строчку(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Ребята, все еще актуально, помогите решить... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 25 лютого 2014 Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Интересно, как вам помочь без ссылки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 вы говорите что вам предоставить кроме ссылки - я предоставлю...Просто все в одну строчку и так ужасно что глаза сломать( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Tamxaun Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются мне помогло, возможно где то еще у тебя стоит strip_tags() поищи в файле template/product/category.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Но, riny прав, если обрезка произойдет посередине какого-нибудь тега - кирдык верстке )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Дополнительное описание для товаров и категорий Автор: SirGrey, 8 жовтня 2020 описание полей (і ще %d) Теги: описание полей дополнительное поле дополнительное описание дополнительное описание категориям дополнительное описаниие товара краткое описание краткое описание товара 3 відповіді 988 переглядів SirGrey 14 серпня 2021 [Поддержка] Дополнительное описание категорий и товаров 1 2 3 Автор: ReManager, 25 грудня 2016 карточка товара краткое описание (і ще %d) Теги: карточка товара краткое описание короткое описание категория товары дополнительное описание 57 відповідей 10 988 переглядів helen2014 14 листопада 2020 Краткое описание категории в карточке товара Автор: Mat, 23 серпня 2021 описание категории описание товара (і ще %d) Теги: описание категории описание товара описание категории в товар краткое описание дополнительные поля 6 відповідей 623 перегляди Mat 24 серпня 2021 CSS для кода товара Автор: LevJek, 28 січня 2021 код товара стиль (і ще %d) Теги: код товара стиль css 3 відповіді 512 перегляди LevJek 28 січня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вывод краткого описания со стилями Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Но она же не поехала на странице товара? Или тут совсем другой случай? Просто описание беру на яндекс маркете, и в файл стиля вбил их классы и все красиво... т.е. скажите как сделать я хотябы попробую, если поедит то верну обратно... Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Но она же не поехала на странице товара? Или тут совсем другой случай? Просто описание беру на яндекс маркете, и в файл стиля вбил их классы и все красиво... т.е. скажите как сделать я хотябы попробую, если поедит то верну обратно... Спасибо! дайте ссылку Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 ссылку не дам так как магазин пока на локалке... я думаю что если полное описание выводится нормально, то оно будет выводиться нормально и в кратком виде, главное чтобы краткый вывод понимал html если он будет понимать то я уверен что оно не поплывет, а если и поплывет то через css подправлю. Я просто не понимаю как приучить краткое описание к html(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 strip_tags() вырежьте из кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 strip_tags() вырежьте из кода. Не помогло, стили по прежнему игнорируются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются вы уверены что селекторы правильно прописаны? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 вы уверены что селекторы правильно прописаны? Я думаю не уверен, с моими знаниями php)) можете изменить этот код чтобы было правильно?? 'description' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 1000) . '..', Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 'description' => utf8_substr(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), 0, 1000) . '..', но я говорил про css, к этому коду оно не относилось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Извините, но тоже не помогло, все стили убираются из текста, и весь текст преобразуется в одну строчку(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Ребята, все еще актуально, помогите решить... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 25 лютого 2014 Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Интересно, как вам помочь без ссылки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 вы говорите что вам предоставить кроме ссылки - я предоставлю...Просто все в одну строчку и так ужасно что глаза сломать( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Tamxaun Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются мне помогло, возможно где то еще у тебя стоит strip_tags() поищи в файле template/product/category.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Но, riny прав, если обрезка произойдет посередине какого-нибудь тега - кирдык верстке )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Дополнительное описание для товаров и категорий Автор: SirGrey, 8 жовтня 2020 описание полей (і ще %d) Теги: описание полей дополнительное поле дополнительное описание дополнительное описание категориям дополнительное описаниие товара краткое описание краткое описание товара 3 відповіді 988 переглядів SirGrey 14 серпня 2021 [Поддержка] Дополнительное описание категорий и товаров 1 2 3 Автор: ReManager, 25 грудня 2016 карточка товара краткое описание (і ще %d) Теги: карточка товара краткое описание короткое описание категория товары дополнительное описание 57 відповідей 10 988 переглядів helen2014 14 листопада 2020 Краткое описание категории в карточке товара Автор: Mat, 23 серпня 2021 описание категории описание товара (і ще %d) Теги: описание категории описание товара описание категории в товар краткое описание дополнительные поля 6 відповідей 623 перегляди Mat 24 серпня 2021 CSS для кода товара Автор: LevJek, 28 січня 2021 код товара стиль (і ще %d) Теги: код товара стиль css 3 відповіді 512 перегляди LevJek 28 січня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вывод краткого описания со стилями Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 ссылку не дам так как магазин пока на локалке... я думаю что если полное описание выводится нормально, то оно будет выводиться нормально и в кратком виде, главное чтобы краткый вывод понимал html если он будет понимать то я уверен что оно не поплывет, а если и поплывет то через css подправлю. Я просто не понимаю как приучить краткое описание к html(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shoputils Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 strip_tags() вырежьте из кода. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 strip_tags() вырежьте из кода. Не помогло, стили по прежнему игнорируются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются вы уверены что селекторы правильно прописаны? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 вы уверены что селекторы правильно прописаны? Я думаю не уверен, с моими знаниями php)) можете изменить этот код чтобы было правильно?? 'description' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 1000) . '..', Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 'description' => utf8_substr(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), 0, 1000) . '..', но я говорил про css, к этому коду оно не относилось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Извините, но тоже не помогло, все стили убираются из текста, и весь текст преобразуется в одну строчку(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Ребята, все еще актуально, помогите решить... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 25 лютого 2014 Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Интересно, как вам помочь без ссылки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 вы говорите что вам предоставить кроме ссылки - я предоставлю...Просто все в одну строчку и так ужасно что глаза сломать( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Tamxaun Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются мне помогло, возможно где то еще у тебя стоит strip_tags() поищи в файле template/product/category.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Но, riny прав, если обрезка произойдет посередине какого-нибудь тега - кирдык верстке )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Дополнительное описание для товаров и категорий Автор: SirGrey, 8 жовтня 2020 описание полей (і ще %d) Теги: описание полей дополнительное поле дополнительное описание дополнительное описание категориям дополнительное описаниие товара краткое описание краткое описание товара 3 відповіді 988 переглядів SirGrey 14 серпня 2021 [Поддержка] Дополнительное описание категорий и товаров 1 2 3 Автор: ReManager, 25 грудня 2016 карточка товара краткое описание (і ще %d) Теги: карточка товара краткое описание короткое описание категория товары дополнительное описание 57 відповідей 10 988 переглядів helen2014 14 листопада 2020 Краткое описание категории в карточке товара Автор: Mat, 23 серпня 2021 описание категории описание товара (і ще %d) Теги: описание категории описание товара описание категории в товар краткое описание дополнительные поля 6 відповідей 623 перегляди Mat 24 серпня 2021 CSS для кода товара Автор: LevJek, 28 січня 2021 код товара стиль (і ще %d) Теги: код товара стиль css 3 відповіді 512 перегляди LevJek 28 січня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вывод краткого описания со стилями Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 strip_tags() вырежьте из кода. Не помогло, стили по прежнему игнорируются Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются вы уверены что селекторы правильно прописаны? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 вы уверены что селекторы правильно прописаны? Я думаю не уверен, с моими знаниями php)) можете изменить этот код чтобы было правильно?? 'description' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 1000) . '..', Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 'description' => utf8_substr(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), 0, 1000) . '..', но я говорил про css, к этому коду оно не относилось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Извините, но тоже не помогло, все стили убираются из текста, и весь текст преобразуется в одну строчку(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Ребята, все еще актуально, помогите решить... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 25 лютого 2014 Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Интересно, как вам помочь без ссылки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 вы говорите что вам предоставить кроме ссылки - я предоставлю...Просто все в одну строчку и так ужасно что глаза сломать( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Tamxaun Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются мне помогло, возможно где то еще у тебя стоит strip_tags() поищи в файле template/product/category.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Но, riny прав, если обрезка произойдет посередине какого-нибудь тега - кирдык верстке )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Дополнительное описание для товаров и категорий Автор: SirGrey, 8 жовтня 2020 описание полей (і ще %d) Теги: описание полей дополнительное поле дополнительное описание дополнительное описание категориям дополнительное описаниие товара краткое описание краткое описание товара 3 відповіді 988 переглядів SirGrey 14 серпня 2021 [Поддержка] Дополнительное описание категорий и товаров 1 2 3 Автор: ReManager, 25 грудня 2016 карточка товара краткое описание (і ще %d) Теги: карточка товара краткое описание короткое описание категория товары дополнительное описание 57 відповідей 10 988 переглядів helen2014 14 листопада 2020 Краткое описание категории в карточке товара Автор: Mat, 23 серпня 2021 описание категории описание товара (і ще %d) Теги: описание категории описание товара описание категории в товар краткое описание дополнительные поля 6 відповідей 623 перегляди Mat 24 серпня 2021 CSS для кода товара Автор: LevJek, 28 січня 2021 код товара стиль (і ще %d) Теги: код товара стиль css 3 відповіді 512 перегляди LevJek 28 січня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вывод краткого описания со стилями Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 вы уверены что селекторы правильно прописаны? Я думаю не уверен, с моими знаниями php)) можете изменить этот код чтобы было правильно?? 'description' => utf8_substr(strip_tags(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8')), 0, 1000) . '..', Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 23 лютого 2014 Share Опубліковано: 23 лютого 2014 'description' => utf8_substr(html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), 0, 1000) . '..', но я говорил про css, к этому коду оно не относилось Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Извините, но тоже не помогло, все стили убираются из текста, и весь текст преобразуется в одну строчку(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Ребята, все еще актуально, помогите решить... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 25 лютого 2014 Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Интересно, как вам помочь без ссылки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 вы говорите что вам предоставить кроме ссылки - я предоставлю...Просто все в одну строчку и так ужасно что глаза сломать( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Tamxaun Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются мне помогло, возможно где то еще у тебя стоит strip_tags() поищи в файле template/product/category.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Но, riny прав, если обрезка произойдет посередине какого-нибудь тега - кирдык верстке )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Дополнительное описание для товаров и категорий Автор: SirGrey, 8 жовтня 2020 описание полей (і ще %d) Теги: описание полей дополнительное поле дополнительное описание дополнительное описание категориям дополнительное описаниие товара краткое описание краткое описание товара 3 відповіді 988 переглядів SirGrey 14 серпня 2021 [Поддержка] Дополнительное описание категорий и товаров 1 2 3 Автор: ReManager, 25 грудня 2016 карточка товара краткое описание (і ще %d) Теги: карточка товара краткое описание короткое описание категория товары дополнительное описание 57 відповідей 10 988 переглядів helen2014 14 листопада 2020 Краткое описание категории в карточке товара Автор: Mat, 23 серпня 2021 описание категории описание товара (і ще %d) Теги: описание категории описание товара описание категории в товар краткое описание дополнительные поля 6 відповідей 623 перегляди Mat 24 серпня 2021 CSS для кода товара Автор: LevJek, 28 січня 2021 код товара стиль (і ще %d) Теги: код товара стиль css 3 відповіді 512 перегляди LevJek 28 січня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Загальні питання Вывод краткого описания со стилями
CongoG Опубліковано: 23 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2014 Извините, но тоже не помогло, все стили убираются из текста, и весь текст преобразуется в одну строчку(( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Ребята, все еще актуально, помогите решить... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 25 лютого 2014 Share Опубліковано: 25 лютого 2014 Интересно, как вам помочь без ссылки? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 вы говорите что вам предоставить кроме ссылки - я предоставлю...Просто все в одну строчку и так ужасно что глаза сломать( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... Tamxaun Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются мне помогло, возможно где то еще у тебя стоит strip_tags() поищи в файле template/product/category.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... shoputils Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Но, riny прав, если обрезка произойдет посередине какого-нибудь тега - кирдык верстке )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] Дополнительное описание для товаров и категорий Автор: SirGrey, 8 жовтня 2020 описание полей (і ще %d) Теги: описание полей дополнительное поле дополнительное описание дополнительное описание категориям дополнительное описаниие товара краткое описание краткое описание товара 3 відповіді 988 переглядів SirGrey 14 серпня 2021 [Поддержка] Дополнительное описание категорий и товаров 1 2 3 Автор: ReManager, 25 грудня 2016 карточка товара краткое описание (і ще %d) Теги: карточка товара краткое описание короткое описание категория товары дополнительное описание 57 відповідей 10 988 переглядів helen2014 14 листопада 2020 Краткое описание категории в карточке товара Автор: Mat, 23 серпня 2021 описание категории описание товара (і ще %d) Теги: описание категории описание товара описание категории в товар краткое описание дополнительные поля 6 відповідей 623 перегляди Mat 24 серпня 2021 CSS для кода товара Автор: LevJek, 28 січня 2021 код товара стиль (і ще %d) Теги: код товара стиль css 3 відповіді 512 перегляди LevJek 28 січня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
CongoG Опубліковано: 25 лютого 2014 Автор Share Опубліковано: 25 лютого 2014 вы говорите что вам предоставить кроме ссылки - я предоставлю...Просто все в одну строчку и так ужасно что глаза сломать( Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamxaun Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Не помогло, стили по прежнему игнорируются мне помогло, возможно где то еще у тебя стоит strip_tags() поищи в файле template/product/category.tpl Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shoputils Опубліковано: 20 квітня 2014 Share Опубліковано: 20 квітня 2014 Но, riny прав, если обрезка произойдет посередине какого-нибудь тега - кирдык верстке )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 8 months later... virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
virtas Опубліковано: 9 січня 2015 Share Опубліковано: 9 січня 2015 Вот я например прописал такой код все клево и описание с тегами и картинки все что напишу в редакторе все отображается ! 'description' => html_entity_decode($result['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8'), Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts