Clan Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня Інтернет-магазин дверей https://elporte.com.ua/ua Але всеж-таки буду змінювати шаблон Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ibond Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня 10.10.2024 в 13:57, Clan сказал: Інтернет-магазин дверей https://elporte.com.ua/ua Але всеж-таки буду змінювати шаблон Я вас на заметку оставлю, скоро нужны будут двери Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 10 жовтня Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 10.10.2024 в 14:23, ibond сказал: Я вас на заметку оставлю, скоро нужны будут двери Добре, звертайтеся) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня В мене після прильоту ракети рятувальники відвандалили вхідні двері, вирішив глянути порядок цін на бронедвері, щоб розуміти скільки мені стане, коли будинок відновлять їх поставити, а у вас https://elporte.com.ua/ua/dveri-vhodnye/bronedveri/ відкривається більше 10с. Вам би зайнятись сайтом, перехід між категоріями і товарами вкрай довгий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с. нет такого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня Да есть. Тоже сразу заметил. Не похоже что стоит какой-то кэширующий модуль. Выглядит будто php opcache небольшого размера и многие страницы с "холодным стартом", очень долго генерируются. А повторные уже быстрее... на сколько ~400мс можно назвать быстрым. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 11 жовтня Автор Share Опубліковано: 11 жовтня (змінено) 10.10.2024 в 22:07, NotSlow сказал: Не похоже что стоит какой-то кэширующий модуль. 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с Стоїть Джет Кєш від @markimax. На знаю як "Літає чи ні", Але здається доволі швидкий. Юзаю його кожен день і немає такого, що 10 секунд завантажується. (щоб там не показували метрики). Але я завжди прислуховуюся до порад. Проблеми ще можуть бути із MFP, який скоро буде замінений на Ocfiltr від @SooR +Скоро ще на VPS сяде. 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: а у вас https://elporte.com.ua/ua/dveri-vhodnye/bronedveri/ відкривається більше 10с. Змінено 11 жовтня користувачем Clan Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 11 жовтня Share Опубліковано: 11 жовтня 11.10.2024 в 14:40, Clan сказал: Стоїть Джет Кєш від @markimax. На знаю як "Літає чи ні", Але здається доволі швидкий. Юзаю його кожен день і немає такого, що 10 секунд завантажується. (щоб там не показували метрики). Але я завжди прислуховуюся до порад. Проблеми ще можуть бути із MFP, який скоро буде замінений на Ocfiltr від @SooR +Скоро ще на VPS сяде. Та я не намагаюсь вам довести що у вас все погано чи ви зробили погано свою роботу. Просто дав вам скрін як в мене відкривається. Ось вам переходи по сайту в один і той самий час(1-2 хвилини, там є годинник угорі) з одного браузера, звичайний серфінг сайту іншими словами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 11 жовтня Share Опубліковано: 11 жовтня Да дело ваше конечно. Если сайт для pagespeed делаете, то ладно. Но выше вон пример как вы чуть не потеряли потенциального клиента, который мог не дождаться 10сек открытия страницы и просто закрыть сайт Повторные заходы да, терпимо. Но если походить по сайту, то много страниц без кэша очень долго генерируются. 11.10.2024 в 14:40, Clan сказал: +Скоро ще на VPS сяде Главное чтоб не стало только хуже Если это будет 1-2ядерная 2ггц vps Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 12 жовтня Автор Share Опубліковано: 12 жовтня (змінено) 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с 11.10.2024 в 19:08, NotSlow сказал: то много страниц без кэша очень долго генерируются. Вчора спілкувався з підтримкою хостинга, вони зробили аналітику з різних мереж. І в них load 1.38 sec без урахування кешу. Але я знайшов в чому причина. Це не хостінг. Я вимкнув МФП і Additional Hover Images (вони конфліктують з лейзілоад шаблона, тому лейзі був вимкнутий раніше), ввімкнув всі лейзілоади і завантаження становить 7-9сек без урахування кешу. Висновок такий: все, що конфліктує з лейзілоадом треба адаптувати, чи міняти к єб--ям. Дякую вам, за те що звернули на це мою увагу. Яку б позитивну аналітику мені не скинув хостинг, все одно ви були праві на рахунок швидкості. Змінено 12 жовтня користувачем Clan Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня Кстати в соседней теме https://opencartforum.com/topic/186817-problema-s-otobrazheniem-fotografiy-tovarov/ Тоже сайт на thehost.ua и тоже заметно тормозит. Повод задуматься... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня В 12.10.2024 в 16:25, Clan сказав: Вчора спілкувався з підтримкою хостинга OMG... ТП хостерів це окрема тема Причому тут lazyload (*виконується" браузером) до TTFB сервера. Браузер != (не дорівнює) Сервер Це взагалі різні речі У вас проблема в категоріях (з TTFB) , де багато товарів (там у вас висить модуль категорій (багато категорій) зліва (який не кешується на холодну, бо на кожній сторінці різний результат, з-за позиціювання), багато опцій фільтра (встановіть замість MF - ocfilter) та підрахунок кількості для пагінації... і мабуть "головне" що гальмує - це стікери (якщо вони вираховуються), та ще й вивід опцій в "сітці") Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня В 14.10.2024 в 11:08, NotSlow сказав: Тоже сайт на thehost.ua и тоже заметно тормозит. Повод задуматься... Згоден по хостеру... зехост, є ще такі як хостік... то 3.14 А ТП їх окрема тема... не можуть "зрозуміти" різницю між виконанням DOM браузером та TTFB сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня на зехосте уже несколько недель даже на пустом магазине please wait, processing Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 15 жовтня Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 14.10.2024 в 11:11, markimax сказал: У вас проблема в категоріях Дякую за поради! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Примеры сайтов на OpenCart (ocStore) Інтернет-магазин дверей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Clan Опубліковано: 10 жовтня Автор Share Опубліковано: 10 жовтня 10.10.2024 в 14:23, ibond сказал: Я вас на заметку оставлю, скоро нужны будут двери Добре, звертайтеся) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
niger Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня В мене після прильоту ракети рятувальники відвандалили вхідні двері, вирішив глянути порядок цін на бронедвері, щоб розуміти скільки мені стане, коли будинок відновлять їх поставити, а у вас https://elporte.com.ua/ua/dveri-vhodnye/bronedveri/ відкривається більше 10с. Вам би зайнятись сайтом, перехід між категоріями і товарами вкрай довгий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ibond Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с. нет такого Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня Да есть. Тоже сразу заметил. Не похоже что стоит какой-то кэширующий модуль. Выглядит будто php opcache небольшого размера и многие страницы с "холодным стартом", очень долго генерируются. А повторные уже быстрее... на сколько ~400мс можно назвать быстрым. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 11 жовтня Автор Share Опубліковано: 11 жовтня (змінено) 10.10.2024 в 22:07, NotSlow сказал: Не похоже что стоит какой-то кэширующий модуль. 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с Стоїть Джет Кєш від @markimax. На знаю як "Літає чи ні", Але здається доволі швидкий. Юзаю його кожен день і немає такого, що 10 секунд завантажується. (щоб там не показували метрики). Але я завжди прислуховуюся до порад. Проблеми ще можуть бути із MFP, який скоро буде замінений на Ocfiltr від @SooR +Скоро ще на VPS сяде. 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: а у вас https://elporte.com.ua/ua/dveri-vhodnye/bronedveri/ відкривається більше 10с. Змінено 11 жовтня користувачем Clan Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... niger Опубліковано: 11 жовтня Share Опубліковано: 11 жовтня 11.10.2024 в 14:40, Clan сказал: Стоїть Джет Кєш від @markimax. На знаю як "Літає чи ні", Але здається доволі швидкий. Юзаю його кожен день і немає такого, що 10 секунд завантажується. (щоб там не показували метрики). Але я завжди прислуховуюся до порад. Проблеми ще можуть бути із MFP, який скоро буде замінений на Ocfiltr від @SooR +Скоро ще на VPS сяде. Та я не намагаюсь вам довести що у вас все погано чи ви зробили погано свою роботу. Просто дав вам скрін як в мене відкривається. Ось вам переходи по сайту в один і той самий час(1-2 хвилини, там є годинник угорі) з одного браузера, звичайний серфінг сайту іншими словами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 11 жовтня Share Опубліковано: 11 жовтня Да дело ваше конечно. Если сайт для pagespeed делаете, то ладно. Но выше вон пример как вы чуть не потеряли потенциального клиента, который мог не дождаться 10сек открытия страницы и просто закрыть сайт Повторные заходы да, терпимо. Но если походить по сайту, то много страниц без кэша очень долго генерируются. 11.10.2024 в 14:40, Clan сказал: +Скоро ще на VPS сяде Главное чтоб не стало только хуже Если это будет 1-2ядерная 2ггц vps Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 12 жовтня Автор Share Опубліковано: 12 жовтня (змінено) 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с 11.10.2024 в 19:08, NotSlow сказал: то много страниц без кэша очень долго генерируются. Вчора спілкувався з підтримкою хостинга, вони зробили аналітику з різних мереж. І в них load 1.38 sec без урахування кешу. Але я знайшов в чому причина. Це не хостінг. Я вимкнув МФП і Additional Hover Images (вони конфліктують з лейзілоад шаблона, тому лейзі був вимкнутий раніше), ввімкнув всі лейзілоади і завантаження становить 7-9сек без урахування кешу. Висновок такий: все, що конфліктує з лейзілоадом треба адаптувати, чи міняти к єб--ям. Дякую вам, за те що звернули на це мою увагу. Яку б позитивну аналітику мені не скинув хостинг, все одно ви були праві на рахунок швидкості. Змінено 12 жовтня користувачем Clan Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня Кстати в соседней теме https://opencartforum.com/topic/186817-problema-s-otobrazheniem-fotografiy-tovarov/ Тоже сайт на thehost.ua и тоже заметно тормозит. Повод задуматься... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня В 12.10.2024 в 16:25, Clan сказав: Вчора спілкувався з підтримкою хостинга OMG... ТП хостерів це окрема тема Причому тут lazyload (*виконується" браузером) до TTFB сервера. Браузер != (не дорівнює) Сервер Це взагалі різні речі У вас проблема в категоріях (з TTFB) , де багато товарів (там у вас висить модуль категорій (багато категорій) зліва (який не кешується на холодну, бо на кожній сторінці різний результат, з-за позиціювання), багато опцій фільтра (встановіть замість MF - ocfilter) та підрахунок кількості для пагінації... і мабуть "головне" що гальмує - це стікери (якщо вони вираховуються), та ще й вивід опцій в "сітці") Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня В 14.10.2024 в 11:08, NotSlow сказав: Тоже сайт на thehost.ua и тоже заметно тормозит. Повод задуматься... Згоден по хостеру... зехост, є ще такі як хостік... то 3.14 А ТП їх окрема тема... не можуть "зрозуміти" різницю між виконанням DOM браузером та TTFB сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня на зехосте уже несколько недель даже на пустом магазине please wait, processing Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 15 жовтня Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 14.10.2024 в 11:11, markimax сказал: У вас проблема в категоріях Дякую за поради! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Примеры сайтов на OpenCart (ocStore) Інтернет-магазин дверей Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
NotSlow Опубліковано: 10 жовтня Share Опубліковано: 10 жовтня Да есть. Тоже сразу заметил. Не похоже что стоит какой-то кэширующий модуль. Выглядит будто php opcache небольшого размера и многие страницы с "холодным стартом", очень долго генерируются. А повторные уже быстрее... на сколько ~400мс можно назвать быстрым. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Clan Опубліковано: 11 жовтня Автор Share Опубліковано: 11 жовтня (змінено) 10.10.2024 в 22:07, NotSlow сказал: Не похоже что стоит какой-то кэширующий модуль. 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с Стоїть Джет Кєш від @markimax. На знаю як "Літає чи ні", Але здається доволі швидкий. Юзаю його кожен день і немає такого, що 10 секунд завантажується. (щоб там не показували метрики). Але я завжди прислуховуюся до порад. Проблеми ще можуть бути із MFP, який скоро буде замінений на Ocfiltr від @SooR +Скоро ще на VPS сяде. 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: а у вас https://elporte.com.ua/ua/dveri-vhodnye/bronedveri/ відкривається більше 10с. Змінено 11 жовтня користувачем Clan Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
niger Опубліковано: 11 жовтня Share Опубліковано: 11 жовтня 11.10.2024 в 14:40, Clan сказал: Стоїть Джет Кєш від @markimax. На знаю як "Літає чи ні", Але здається доволі швидкий. Юзаю його кожен день і немає такого, що 10 секунд завантажується. (щоб там не показували метрики). Але я завжди прислуховуюся до порад. Проблеми ще можуть бути із MFP, який скоро буде замінений на Ocfiltr від @SooR +Скоро ще на VPS сяде. Та я не намагаюсь вам довести що у вас все погано чи ви зробили погано свою роботу. Просто дав вам скрін як в мене відкривається. Ось вам переходи по сайту в один і той самий час(1-2 хвилини, там є годинник угорі) з одного браузера, звичайний серфінг сайту іншими словами. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NotSlow Опубліковано: 11 жовтня Share Опубліковано: 11 жовтня Да дело ваше конечно. Если сайт для pagespeed делаете, то ладно. Но выше вон пример как вы чуть не потеряли потенциального клиента, который мог не дождаться 10сек открытия страницы и просто закрыть сайт Повторные заходы да, терпимо. Но если походить по сайту, то много страниц без кэша очень долго генерируются. 11.10.2024 в 14:40, Clan сказал: +Скоро ще на VPS сяде Главное чтоб не стало только хуже Если это будет 1-2ядерная 2ггц vps Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Clan Опубліковано: 12 жовтня Автор Share Опубліковано: 12 жовтня (змінено) 10.10.2024 в 19:07, niger сказал: відкривається більше 10с 11.10.2024 в 19:08, NotSlow сказал: то много страниц без кэша очень долго генерируются. Вчора спілкувався з підтримкою хостинга, вони зробили аналітику з різних мереж. І в них load 1.38 sec без урахування кешу. Але я знайшов в чому причина. Це не хостінг. Я вимкнув МФП і Additional Hover Images (вони конфліктують з лейзілоад шаблона, тому лейзі був вимкнутий раніше), ввімкнув всі лейзілоади і завантаження становить 7-9сек без урахування кешу. Висновок такий: все, що конфліктує з лейзілоадом треба адаптувати, чи міняти к єб--ям. Дякую вам, за те що звернули на це мою увагу. Яку б позитивну аналітику мені не скинув хостинг, все одно ви були праві на рахунок швидкості. Змінено 12 жовтня користувачем Clan Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NotSlow Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня Кстати в соседней теме https://opencartforum.com/topic/186817-problema-s-otobrazheniem-fotografiy-tovarov/ Тоже сайт на thehost.ua и тоже заметно тормозит. Повод задуматься... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня В 12.10.2024 в 16:25, Clan сказав: Вчора спілкувався з підтримкою хостинга OMG... ТП хостерів це окрема тема Причому тут lazyload (*виконується" браузером) до TTFB сервера. Браузер != (не дорівнює) Сервер Це взагалі різні речі У вас проблема в категоріях (з TTFB) , де багато товарів (там у вас висить модуль категорій (багато категорій) зліва (який не кешується на холодну, бо на кожній сторінці різний результат, з-за позиціювання), багато опцій фільтра (встановіть замість MF - ocfilter) та підрахунок кількості для пагінації... і мабуть "головне" що гальмує - це стікери (якщо вони вираховуються), та ще й вивід опцій в "сітці") Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня В 14.10.2024 в 11:08, NotSlow сказав: Тоже сайт на thehost.ua и тоже заметно тормозит. Повод задуматься... Згоден по хостеру... зехост, є ще такі як хостік... то 3.14 А ТП їх окрема тема... не можуть "зрозуміти" різницю між виконанням DOM браузером та TTFB сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня на зехосте уже несколько недель даже на пустом магазине please wait, processing Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 15 жовтня Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 14.10.2024 в 11:11, markimax сказал: У вас проблема в категоріях Дякую за поради! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Примеры сайтов на OpenCart (ocStore) Інтернет-магазин дверей
markimax Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня В 14.10.2024 в 11:08, NotSlow сказав: Тоже сайт на thehost.ua и тоже заметно тормозит. Повод задуматься... Згоден по хостеру... зехост, є ще такі як хостік... то 3.14 А ТП їх окрема тема... не можуть "зрозуміти" різницю між виконанням DOM браузером та TTFB сервера Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня на зехосте уже несколько недель даже на пустом магазине please wait, processing Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 15 жовтня Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 14.10.2024 в 11:11, markimax сказал: У вас проблема в категоріях Дякую за поради! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
spectre Опубліковано: 14 жовтня Share Опубліковано: 14 жовтня на зехосте уже несколько недель даже на пустом магазине please wait, processing Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Clan Опубліковано: 15 жовтня Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 14.10.2024 в 11:11, markimax сказал: У вас проблема в категоріях Дякую за поради! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 5
Clan Опубліковано: 15 жовтня Автор Share Опубліковано: 15 жовтня 14.10.2024 в 11:11, markimax сказал: У вас проблема в категоріях Дякую за поради! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts