Gariks Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Таке питання . Якось видалили ресайзи зображень з image/cache/catalog/image/cache/catalog.... Тепер в гугл консолі пише, що є 404 по цим шляхам. Власне питання: що робити, чи з цього каталогу можна не звертати увагу? Це ж ніби ресайзи зображень, а не сторінки товару... Чи, які думки СЕО гуру?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня Це вже "баян" Не видаляйте ресайзи! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 18:07, markimax сказал: Це вже "баян" В сенсі? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня On 5/27/2024 at 6:05 PM, Gariks said: Власне питання: що робити, чи з цього каталогу можна не звертати увагу? Це ж ніби ресайзи зображень, а не сторінки товару... Та ну здрасьтє. Вони ж і зроблені, щоб використовуватися на сторінках товарів, категорій и т.п. On 5/27/2024 at 6:10 PM, Gariks said: В сенсі? Ну раз на тиждень приблизно таке питання виникає. Тепер ходіть по сайту, щоб заново ресайзи згенерувались. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня On 5/27/2024 at 6:10 PM, Gariks said: В сенсі? Вони ж в індексі Гугла І на генерацію ресайзів потрібно багато ресурсів сервера (процесор, пам'ять). Створюєте зайве навантаження Не треба їх видаляти. Треба місце - докупіть, але не видаляйте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 20:44, markimax сказал: Вони ж в індексі Гугла І на генерацію ресайзів потрібно багато ресурсів сервера (процесор, пам'ять). Створюєте зайве навантаження Не треба їх видаляти. Треба місце - докупіть, але не видаляйте І цьому і питання. Дуже цікаво. Якийсь час тому було таке, що сайнт не працював. Почав розбиратися і з'ясувалося, що не вистачає саме inodes, бо кешується багато зображень, Вільного місця на диску більше 10Гб., ресурси дозволяють, а от inodes, було вже використано під 1 млн. (мільйон) і це помітив після встановлення Jet Cache SE. Я звернувся до ВАС @markimax і Ви сказали, що як варіант, можна видалити ресайзи зображень та налаштувати по новій (розміри). Я Вам давав доступи, щоб Ви подивилися та оцінили. Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. То я після того взагалі вимнув Jet Cache SE. Я, звичано не прграміст, але Ви хочаб попереджали, що при встановленні Jet Cache SE потрібно буде дуже багато inodes, ну або VPS. А от, що тепер робити, то загадка... 404 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: І цьому і питання. Коли це було? 100500 років тому. Чому їх видалили... бо змінилися розміри (уніфікували, і зменшили відсотків на 20 кількість файлів. Мабуть ви ще "додали" кількість файлів) і вже старі були не актуальні. І згенерувалися - нові. Тут не треба бути програмістом. Вам все розжували. А ви після вже видаляєте, бо кількість файлів велика. Jet Cache-у inodes багато не потрібно. Його кеш займаю мізер, порівняно з ресайзами. inodes у вас жруть РЕСАЙЗИ, які ви видаляєте бо не хватає inodes У вас 900'000 ресайзів зображень було!... ще раз 900'000 inodes - це залежність від кількості файлів (а не розмір файлів!) в залежності від місця на диску. Все. Якщо не хватає - купіть місце, буде більше inodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Коли це було? 100500 років тому. Ні, це було пару місяців тому. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Мабуть ви ще "додали" кількість файлів) і вже старі були не актуальні. І згенерувалися - нові. Нічого не додавав. Взагалі. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Якщо не хватає - купіть місце, буде більше inodes. Місце в Гб., не являється прямопропорційно кількістю inoses. Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. 27.05.2024 в 18:07, markimax сказал: Не видаляйте ресайзи! Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. "Шедеврально" це у вас, бо не слухаєте що вам кажуть. Вам писали що у вас були розміри такі у зображень (гіпотетично. але 3-4 комплекти) 90х80 75х75 80х85 80х90 Тобто 4 ! комплекта ресайзів (навіщо!, коли з точки зору фізично вони майже однакові). Коли оригіналів наприклад 100'000 то це виходить 400'000 ресайзів+100'000 оригіналів = 500к Я вам зробив з них 1... ОДИН комплект ресайзів ... середній 80х80, зменшивши набагато кількість файлів (inodes). З 4 комплектів до 1 комплекта Тобто 100'000 ресайзів + 100'000 оригіналів = 200к. Розумієте це чи ні?! 500к і 200к Тобто всі ті старі ресайзи вже були не актуальні! І щоб не займали місця їх що треба зробити - правильно видалити (щоб не займали inodes). Що тут не зрозумілого. Але у вас ..."шедеврально". Думайте спочатку і уважно читайте що вам пишуть. Ось так... допоможи. А мене попереджали на ваш рахунок. Навіть тепер не звертайтеся. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня Доброго дня! Якщо сайт дійсно давній, то чи немає там папки image/data ? І чи не виходить так, що там ті самі фото, що й в image/catalog? Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання image/cache/catalog 404 webp Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 18:07, markimax сказал: Це вже "баян" В сенсі? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rb2 Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня On 5/27/2024 at 6:05 PM, Gariks said: Власне питання: що робити, чи з цього каталогу можна не звертати увагу? Це ж ніби ресайзи зображень, а не сторінки товару... Та ну здрасьтє. Вони ж і зроблені, щоб використовуватися на сторінках товарів, категорій и т.п. On 5/27/2024 at 6:10 PM, Gariks said: В сенсі? Ну раз на тиждень приблизно таке питання виникає. Тепер ходіть по сайту, щоб заново ресайзи згенерувались. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня On 5/27/2024 at 6:10 PM, Gariks said: В сенсі? Вони ж в індексі Гугла І на генерацію ресайзів потрібно багато ресурсів сервера (процесор, пам'ять). Створюєте зайве навантаження Не треба їх видаляти. Треба місце - докупіть, але не видаляйте Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 20:44, markimax сказал: Вони ж в індексі Гугла І на генерацію ресайзів потрібно багато ресурсів сервера (процесор, пам'ять). Створюєте зайве навантаження Не треба їх видаляти. Треба місце - докупіть, але не видаляйте І цьому і питання. Дуже цікаво. Якийсь час тому було таке, що сайнт не працював. Почав розбиратися і з'ясувалося, що не вистачає саме inodes, бо кешується багато зображень, Вільного місця на диску більше 10Гб., ресурси дозволяють, а от inodes, було вже використано під 1 млн. (мільйон) і це помітив після встановлення Jet Cache SE. Я звернувся до ВАС @markimax і Ви сказали, що як варіант, можна видалити ресайзи зображень та налаштувати по новій (розміри). Я Вам давав доступи, щоб Ви подивилися та оцінили. Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. То я після того взагалі вимнув Jet Cache SE. Я, звичано не прграміст, але Ви хочаб попереджали, що при встановленні Jet Cache SE потрібно буде дуже багато inodes, ну або VPS. А от, що тепер робити, то загадка... 404 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: І цьому і питання. Коли це було? 100500 років тому. Чому їх видалили... бо змінилися розміри (уніфікували, і зменшили відсотків на 20 кількість файлів. Мабуть ви ще "додали" кількість файлів) і вже старі були не актуальні. І згенерувалися - нові. Тут не треба бути програмістом. Вам все розжували. А ви після вже видаляєте, бо кількість файлів велика. Jet Cache-у inodes багато не потрібно. Його кеш займаю мізер, порівняно з ресайзами. inodes у вас жруть РЕСАЙЗИ, які ви видаляєте бо не хватає inodes У вас 900'000 ресайзів зображень було!... ще раз 900'000 inodes - це залежність від кількості файлів (а не розмір файлів!) в залежності від місця на диску. Все. Якщо не хватає - купіть місце, буде більше inodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Коли це було? 100500 років тому. Ні, це було пару місяців тому. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Мабуть ви ще "додали" кількість файлів) і вже старі були не актуальні. І згенерувалися - нові. Нічого не додавав. Взагалі. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Якщо не хватає - купіть місце, буде більше inodes. Місце в Гб., не являється прямопропорційно кількістю inoses. Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. 27.05.2024 в 18:07, markimax сказал: Не видаляйте ресайзи! Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. "Шедеврально" це у вас, бо не слухаєте що вам кажуть. Вам писали що у вас були розміри такі у зображень (гіпотетично. але 3-4 комплекти) 90х80 75х75 80х85 80х90 Тобто 4 ! комплекта ресайзів (навіщо!, коли з точки зору фізично вони майже однакові). Коли оригіналів наприклад 100'000 то це виходить 400'000 ресайзів+100'000 оригіналів = 500к Я вам зробив з них 1... ОДИН комплект ресайзів ... середній 80х80, зменшивши набагато кількість файлів (inodes). З 4 комплектів до 1 комплекта Тобто 100'000 ресайзів + 100'000 оригіналів = 200к. Розумієте це чи ні?! 500к і 200к Тобто всі ті старі ресайзи вже були не актуальні! І щоб не займали місця їх що треба зробити - правильно видалити (щоб не займали inodes). Що тут не зрозумілого. Але у вас ..."шедеврально". Думайте спочатку і уважно читайте що вам пишуть. Ось так... допоможи. А мене попереджали на ваш рахунок. Навіть тепер не звертайтеся. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня Доброго дня! Якщо сайт дійсно давній, то чи немає там папки image/data ? І чи не виходить так, що там ті самі фото, що й в image/catalog? Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання image/cache/catalog 404 webp Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 20:44, markimax сказал: Вони ж в індексі Гугла І на генерацію ресайзів потрібно багато ресурсів сервера (процесор, пам'ять). Створюєте зайве навантаження Не треба їх видаляти. Треба місце - докупіть, але не видаляйте І цьому і питання. Дуже цікаво. Якийсь час тому було таке, що сайнт не працював. Почав розбиратися і з'ясувалося, що не вистачає саме inodes, бо кешується багато зображень, Вільного місця на диску більше 10Гб., ресурси дозволяють, а от inodes, було вже використано під 1 млн. (мільйон) і це помітив після встановлення Jet Cache SE. Я звернувся до ВАС @markimax і Ви сказали, що як варіант, можна видалити ресайзи зображень та налаштувати по новій (розміри). Я Вам давав доступи, щоб Ви подивилися та оцінили. Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. То я після того взагалі вимнув Jet Cache SE. Я, звичано не прграміст, але Ви хочаб попереджали, що при встановленні Jet Cache SE потрібно буде дуже багато inodes, ну або VPS. А от, що тепер робити, то загадка... 404 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: І цьому і питання. Коли це було? 100500 років тому. Чому їх видалили... бо змінилися розміри (уніфікували, і зменшили відсотків на 20 кількість файлів. Мабуть ви ще "додали" кількість файлів) і вже старі були не актуальні. І згенерувалися - нові. Тут не треба бути програмістом. Вам все розжували. А ви після вже видаляєте, бо кількість файлів велика. Jet Cache-у inodes багато не потрібно. Його кеш займаю мізер, порівняно з ресайзами. inodes у вас жруть РЕСАЙЗИ, які ви видаляєте бо не хватає inodes У вас 900'000 ресайзів зображень було!... ще раз 900'000 inodes - це залежність від кількості файлів (а не розмір файлів!) в залежності від місця на диску. Все. Якщо не хватає - купіть місце, буде більше inodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Коли це було? 100500 років тому. Ні, це було пару місяців тому. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Мабуть ви ще "додали" кількість файлів) і вже старі були не актуальні. І згенерувалися - нові. Нічого не додавав. Взагалі. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Якщо не хватає - купіть місце, буде більше inodes. Місце в Гб., не являється прямопропорційно кількістю inoses. Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. 27.05.2024 в 18:07, markimax сказал: Не видаляйте ресайзи! Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. "Шедеврально" це у вас, бо не слухаєте що вам кажуть. Вам писали що у вас були розміри такі у зображень (гіпотетично. але 3-4 комплекти) 90х80 75х75 80х85 80х90 Тобто 4 ! комплекта ресайзів (навіщо!, коли з точки зору фізично вони майже однакові). Коли оригіналів наприклад 100'000 то це виходить 400'000 ресайзів+100'000 оригіналів = 500к Я вам зробив з них 1... ОДИН комплект ресайзів ... середній 80х80, зменшивши набагато кількість файлів (inodes). З 4 комплектів до 1 комплекта Тобто 100'000 ресайзів + 100'000 оригіналів = 200к. Розумієте це чи ні?! 500к і 200к Тобто всі ті старі ресайзи вже були не актуальні! І щоб не займали місця їх що треба зробити - правильно видалити (щоб не займали inodes). Що тут не зрозумілого. Але у вас ..."шедеврально". Думайте спочатку і уважно читайте що вам пишуть. Ось так... допоможи. А мене попереджали на ваш рахунок. Навіть тепер не звертайтеся. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня Доброго дня! Якщо сайт дійсно давній, то чи немає там папки image/data ? І чи не виходить так, що там ті самі фото, що й в image/catalog? Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання image/cache/catalog 404 webp Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 27 травня Автор Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Коли це було? 100500 років тому. Ні, це було пару місяців тому. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Мабуть ви ще "додали" кількість файлів) і вже старі були не актуальні. І згенерувалися - нові. Нічого не додавав. Взагалі. 27.05.2024 в 21:30, markimax сказал: Якщо не хватає - купіть місце, буде більше inodes. Місце в Гб., не являється прямопропорційно кількістю inoses. Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. 27.05.2024 в 18:07, markimax сказал: Не видаляйте ресайзи! Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 27 травня Share Опубліковано: 27 травня 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Ну, це від Вас чути "шедеврально") Чому ж не "розжували", коли видаляли?) П.С. Ще раз зазначу, сайту не один рік і проблем з inodes не було. "Шедеврально" це у вас, бо не слухаєте що вам кажуть. Вам писали що у вас були розміри такі у зображень (гіпотетично. але 3-4 комплекти) 90х80 75х75 80х85 80х90 Тобто 4 ! комплекта ресайзів (навіщо!, коли з точки зору фізично вони майже однакові). Коли оригіналів наприклад 100'000 то це виходить 400'000 ресайзів+100'000 оригіналів = 500к Я вам зробив з них 1... ОДИН комплект ресайзів ... середній 80х80, зменшивши набагато кількість файлів (inodes). З 4 комплектів до 1 комплекта Тобто 100'000 ресайзів + 100'000 оригіналів = 200к. Розумієте це чи ні?! 500к і 200к Тобто всі ті старі ресайзи вже були не актуальні! І щоб не займали місця їх що треба зробити - правильно видалити (щоб не займали inodes). Що тут не зрозумілого. Але у вас ..."шедеврально". Думайте спочатку і уважно читайте що вам пишуть. Ось так... допоможи. А мене попереджали на ваш рахунок. Навіть тепер не звертайтеся. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня Доброго дня! Якщо сайт дійсно давній, то чи немає там папки image/data ? І чи не виходить так, що там ті самі фото, що й в image/catalog? Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання image/cache/catalog 404 webp Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня Доброго дня! Якщо сайт дійсно давній, то чи немає там папки image/data ? І чи не виходить так, що там ті самі фото, що й в image/catalog? Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання image/cache/catalog 404 webp Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 27.05.2024 в 21:14, Gariks сказал: Ну, так як сайт не працював, потрібно було щось робити і я погодився, щоб Ви видалили ресайзи зображень. Я ж у Вас спеціаліста запитав. Чого тоді Ви не сказали, що ресайзи краще взагалі не видаляти? І після того Ви сказали, що якщо через тиждень знову не буде вистачати inodes, то потрібно купувати, ще більшемісця (хоча, як я сказав, що місця на диску більше в ДВА рази, чим потрібно для сайта). Вся справа в inodes, які займають ресайзи зображень. Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. 27.05.2024 в 21:47, Gariks сказал: Може бути 20 Гб. на диску, а inodes 100 тис. А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Загальні питання image/cache/catalog 404 webp
markimax Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Доброго дня! Добрий день. 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: чи немає там папки image/data папка, звичайно є, але там немає зображень товарів, там всього кілька "аватарів". 29.05.2024 в 08:28, SergeTkach сказал: Ще є один момент -- якщо багато разів імпортували (парсили) товари, а потім видаляли, то під питанням, чи видаляли товари разом з фото, чи лише товари? Завантажував один раз, ще давно, кілька років тому... Нового, нічого не додавав (хоча птрібно). 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: Зі сторони виглядає так: була проблема, вона була тимчасово вирішена, але з часом знову з'явилася (але пройшло більше часу, ніж зазвичай). Виникає думка, що у вас або постійно додаються товари, або товарів настільки багато, що на них рідко хто заходить і тоді вже питання в їх доцільності. Так, це звичайно, що є товари, на які рідко хто заходить, я хотів їх видалити, навіть тому, що після всіх подій 22 року, багато постачальників не працюють, і ті товари зробив "немає в наявності". Звичайно, краще видалити, але ж буде 404, а це не потрібно, бо гугл не любить. І тут делема... Що робити з тима товарами? 29.05.2024 в 08:40, SergeTkach сказал: А буває, що на 10 Гб дають 200 тис інодів... Це якійсь дуже хитрий хостер, якій вказав багато Гб заради "вигідної пропозиції", але не дав при цьому достатньо інодів. В принципі вони всі показують лише Гб, не показуючи іноди на етапі порівняння пакетів... Можно спробувати переїхати на більш адекватний хостинг, а не докуповувати місе там само... Хостаери ВСІ хитрі. Ви запитайте, скільки inodes?) Деякі хостери, навіть самі не знають, що відповісти) Вони всі показують, тільки Гб. Я кілька разів перебирав. зараз під 1 млн. snodes. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 09:04, markimax сказал: ukraine ) Мало того в них на цих пакетах було більше inodes і вони "знизили" у 2 ! рази А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 4
Gariks Опубліковано: 29 травня Автор Share Опубліковано: 29 травня 29.05.2024 в 11:54, SergeTkach сказал: А це я в них на вікі взяв інфу, що у них мін обсяг 10 ГБ та мін кількість інодів 200 000 😂 Та Ви не на вікі беріть інфу, а на самому хостингу. Заради інтересу пройдіться по кільком хостерам (навіть знаменитим) і як гадаєте, там буде інфа про inodes? Всі вони цю інфу не показують, а апелюють, саме кількістю Гб.) Та, що там говорити, навіть тут на форумі, не всі досвідчені користувачі, це знали. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NotSlow Опубліковано: 29 травня Share Опубліковано: 29 травня (змінено) Так может в том и проблема, что вы только "знаменитых" и только "нескольких" рассматриваете :] У таких клиентов огромное количество и им проще массово прикрутить гайки всем (те же inodes, памяти выделить минимум, cpu нагрузку ограничить и т.д.), чем сделать кому-то индивидуальное исключение. Есть хлебозавод, где делают пару видов очень сильно средних видов хлеба, но массово. И если кому что-то не нравится - плевать, все равно большинство будет покупать. А есть частные пекарни, где в гораздо меньшем количестве выпекают. Где могут сделать что-нть эдакое, не как у всех. Или могут даже чуть подправить рецепт для постоянного клиента под его предпочтения. Понимаете разницу? Вас не устраивает что-то из крупных сетевых супермаркетов? Можно попробовать обратить внимание на частные мелкие лавки. Они также оффициально работают, также за репутацией своей следят, просто не такие крупные. С опытом многие это начинают понимать и например не приемлят уже пиво в банках, а только разливное подавай. Овощи пластмассовые в магазине не берут, а предпочитают ходить на рынок. И т.п. аналогии. В самом идеале конечно лучше все самому и свое - свой огород, своя хлебопечка и т.д. (собираете свой сервер и ставите на colocation). Но далеко не всем под силу и есть на это время. Змінено 29 травня користувачем NotSlow Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts