Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Як заробити гроші

carolineq1

Recommended Posts

Привіт! Як заробити гроші в перші роки самотнього життя? Все життя жив з мамою тому зараз дуже нелегко) я підробляю, але хочу дійти до самостійного стабільного зароботку. Порекомендуйте щось, статті та блоги для самовивчення також підійдуть.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Перестать писать глупые вопросы на форумах и тяжело работать до приемлемого заработка

• +1 4
Надіслати

Знаю одну нішу. Ніхто не жре гівно на камеру. Думаю на ютуб і тік-ток це буде хіт. на переглядах та інтеграціях можна буде непогано заробити. 

Людське, котяче, собаче, а потім піти на екзотику як попре, мавпяче, зміїне і тд.

• +1 1
Надіслати

В 21.11.2023 в 18:59, niger сказав:

Знаю одну нішу. Ніхто не жре гівно на камеру. Думаю на ютуб і тік-ток це буде хіт. на переглядах та інтеграціях можна буде непогано заробити. 

Людське, котяче, собаче, а потім піти на екзотику як попре, мавпяче, зміїне і тд.

мсье знает толк в извращениях (с)

• +1 2
Надіслати

21.11.2023 в 18:59, niger сказал:

ты еще не упаковал курс?))))

Надіслати

Спеції та усілякі топпінги - це гарна ідея, за окремий донат. 

А за більший донат - треба їсти лише гівно 2 дні

Ну і гівняна дієта на місяць - це типу за великий донат

Змінено користувачем niger
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.