Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart

bogdan281989

Recommended Posts

• 3 months later...
17.05.2024 в 10:35, roma56 сказал:

Доброго дня, в плагіні реалізовано розділ на checkout/success і checkout/failure в разі помилокової оплати чи неоплати зовсім(наприклад відсутні гроші на картці)?

Так, таке є

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 3 weeks later...
02.06.2024 в 11:49, solodkyson сказал:

Доброго дня! Чи є у модулі можливість внесення передплати, а не повна оплата за товар?

Поки немає, але буде. Там значні питання по формуванні чеків до передоплат, немає можливості виводити інфо про повне замовлення 

Надіслати

• 2 weeks later...

Після оплати, клієнта не перенаправляє на сторінку /success/, якщо він сам не натисне відповідну кнопку і як підсумок, не реєструється конверсія. Що з цим можна зробити?

Надіслати

18.06.2024 в 13:32, Custo сказал:

Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ?

Закодовано тільки один файл адмінки, всі файли каталогу і тд - не кодовані. Залежить що саме ви хочете зробити 

Надіслати

18.06.2024 в 13:32, Custo сказал:

Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ?

Нажаль, примусовий редірект не передбачений в самому апі монобанку. 

Надіслати

18.06.2024 в 15:53, Custo сказал:

Чи є можливість підключеня пРРО ?

Дані для фіскалізації передаються згідно апі монобанку, повинно все працювати, в тому числі фіскалізація

Надіслати

• 1 month later...
25.07.2024 в 16:58, nykone сказал:

Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3

Які помилки є в консолі браузера в цей момент? Можу допомогти протягом доби, але потрібні доступи до адмінки, пишіть в особисті

Надіслати

• 3 weeks later...

Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема?

Надіслати

12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал:

Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема?

Проблема вирішена

Надіслати

• 1 month later...

Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс.
Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати.
Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс.
Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? 

Screenshot 2024-09-13 at 18.25.53.png

Надіслати

17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал:

Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс.
Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати.
Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс.
Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? 

Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому?

Надіслати

@objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте.

Надіслати

18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал:

Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому?

Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є.

Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля :?

Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. 

Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек.

Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це?

Screenshot 2024-09-18 at 21.34.52.png

Надіслати

18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал:

@objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте.

Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує

Надіслати

• 1 month later...
07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал:

Привіт. Чи є в модулі оплата частинами?

Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.