Diman999 Опубліковано: 7 лютого Share Опубліковано: 7 лютого 15.11.2023 в 11:52, bogdan281989 сказал: В процесі, скоро буде доброго дня. підкажіть на якій стадії оновлення. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roma56 Опубліковано: 17 травня Share Опубліковано: 17 травня Доброго дня, в плагіні реалізовано розділ на checkout/success і checkout/failure в разі помилокової оплати чи неоплати зовсім(наприклад відсутні гроші на картці)? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 17 травня Автор Share Опубліковано: 17 травня 17.05.2024 в 10:35, roma56 сказал: Доброго дня, в плагіні реалізовано розділ на checkout/success і checkout/failure в разі помилокової оплати чи неоплати зовсім(наприклад відсутні гроші на картці)? Так, таке є Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... solodkyson Опубліковано: 2 червня Share Опубліковано: 2 червня Доброго дня! Чи є у модулі можливість внесення передплати, а не повна оплата за товар? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 2 червня Автор Share Опубліковано: 2 червня 02.06.2024 в 11:49, solodkyson сказал: Доброго дня! Чи є у модулі можливість внесення передплати, а не повна оплата за товар? Поки немає, але буде. Там значні питання по формуванні чеків до передоплат, немає можливості виводити інфо про повне замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... nykone Опубліковано: 17 червня Share Опубліковано: 17 червня Після оплати, клієнта не перенаправляє на сторінку /success/, якщо він сам не натисне відповідну кнопку і як підсумок, не реєструється конверсія. Що з цим можна зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 13:32, Custo сказал: Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Закодовано тільки один файл адмінки, всі файли каталогу і тд - не кодовані. Залежить що саме ви хочете зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 13:32, Custo сказал: Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Нажаль, примусовий редірект не передбачений в самому апі монобанку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи є можливість підключеня пРРО ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 15:53, Custo сказал: Чи є можливість підключеня пРРО ? Дані для фіскалізації передаються згідно апі монобанку, повинно все працювати, в тому числі фіскалізація Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... nykone Опубліковано: 25 липня Share Опубліковано: 25 липня Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 25 липня Автор Share Опубліковано: 25 липня 25.07.2024 в 16:58, nykone сказал: Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Які помилки є в консолі браузера в цей момент? Можу допомогти протягом доби, але потрібні доступи до адмінки, пишіть в особисті Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... roma56 Опубліковано: 12 серпня Share Опубліковано: 12 серпня Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 12 серпня Автор Share Опубліковано: 12 серпня 12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал: Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Проблема вирішена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
solodkyson Опубліковано: 2 червня Share Опубліковано: 2 червня Доброго дня! Чи є у модулі можливість внесення передплати, а не повна оплата за товар? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 2 червня Автор Share Опубліковано: 2 червня 02.06.2024 в 11:49, solodkyson сказал: Доброго дня! Чи є у модулі можливість внесення передплати, а не повна оплата за товар? Поки немає, але буде. Там значні питання по формуванні чеків до передоплат, немає можливості виводити інфо про повне замовлення Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... nykone Опубліковано: 17 червня Share Опубліковано: 17 червня Після оплати, клієнта не перенаправляє на сторінку /success/, якщо він сам не натисне відповідну кнопку і як підсумок, не реєструється конверсія. Що з цим можна зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 13:32, Custo сказал: Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Закодовано тільки один файл адмінки, всі файли каталогу і тд - не кодовані. Залежить що саме ви хочете зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 13:32, Custo сказал: Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Нажаль, примусовий редірект не передбачений в самому апі монобанку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи є можливість підключеня пРРО ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 15:53, Custo сказал: Чи є можливість підключеня пРРО ? Дані для фіскалізації передаються згідно апі монобанку, повинно все працювати, в тому числі фіскалізація Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... nykone Опубліковано: 25 липня Share Опубліковано: 25 липня Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 25 липня Автор Share Опубліковано: 25 липня 25.07.2024 в 16:58, nykone сказал: Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Які помилки є в консолі браузера в цей момент? Можу допомогти протягом доби, але потрібні доступи до адмінки, пишіть в особисті Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... roma56 Опубліковано: 12 серпня Share Опубліковано: 12 серпня Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 12 серпня Автор Share Опубліковано: 12 серпня 12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал: Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Проблема вирішена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
nykone Опубліковано: 17 червня Share Опубліковано: 17 червня Після оплати, клієнта не перенаправляє на сторінку /success/, якщо він сам не натисне відповідну кнопку і як підсумок, не реєструється конверсія. Що з цим можна зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 13:32, Custo сказал: Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Закодовано тільки один файл адмінки, всі файли каталогу і тд - не кодовані. Залежить що саме ви хочете зробити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 13:32, Custo сказал: Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Нажаль, примусовий редірект не передбачений в самому апі монобанку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи є можливість підключеня пРРО ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 15:53, Custo сказал: Чи є можливість підключеня пРРО ? Дані для фіскалізації передаються згідно апі монобанку, повинно все працювати, в тому числі фіскалізація Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... nykone Опубліковано: 25 липня Share Опубліковано: 25 липня Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 25 липня Автор Share Опубліковано: 25 липня 25.07.2024 в 16:58, nykone сказал: Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Які помилки є в консолі браузера в цей момент? Можу допомогти протягом доби, але потрібні доступи до адмінки, пишіть в особисті Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... roma56 Опубліковано: 12 серпня Share Опубліковано: 12 серпня Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 12 серпня Автор Share Опубліковано: 12 серпня 12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал: Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Проблема вирішена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 13:32, Custo сказал: Чи можна ваш модуль доопрацьовувати під свої забаганки самостійно. Тобто чи відкритий код ? Нажаль, примусовий редірект не передбачений в самому апі монобанку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи є можливість підключеня пРРО ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 15:53, Custo сказал: Чи є можливість підключеня пРРО ? Дані для фіскалізації передаються згідно апі монобанку, повинно все працювати, в тому числі фіскалізація Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... nykone Опубліковано: 25 липня Share Опубліковано: 25 липня Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 25 липня Автор Share Опубліковано: 25 липня 25.07.2024 в 16:58, nykone сказал: Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Які помилки є в консолі браузера в цей момент? Можу допомогти протягом доби, але потрібні доступи до адмінки, пишіть в особисті Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... roma56 Опубліковано: 12 серпня Share Опубліковано: 12 серпня Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 12 серпня Автор Share Опубліковано: 12 серпня 12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал: Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Проблема вирішена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Custo Опубліковано: 18 червня Share Опубліковано: 18 червня Чи є можливість підключеня пРРО ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 18 червня Автор Share Опубліковано: 18 червня 18.06.2024 в 15:53, Custo сказал: Чи є можливість підключеня пРРО ? Дані для фіскалізації передаються згідно апі монобанку, повинно все працювати, в тому числі фіскалізація Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... nykone Опубліковано: 25 липня Share Опубліковано: 25 липня Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 25 липня Автор Share Опубліковано: 25 липня 25.07.2024 в 16:58, nykone сказал: Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Які помилки є в консолі браузера в цей момент? Можу допомогти протягом доби, але потрібні доступи до адмінки, пишіть в особисті Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... roma56 Опубліковано: 12 серпня Share Опубліковано: 12 серпня Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 12 серпня Автор Share Опубліковано: 12 серпня 12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал: Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Проблема вирішена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
nykone Опубліковано: 25 липня Share Опубліковано: 25 липня Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 25 липня Автор Share Опубліковано: 25 липня 25.07.2024 в 16:58, nykone сказал: Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3 Які помилки є в консолі браузера в цей момент? Можу допомогти протягом доби, але потрібні доступи до адмінки, пишіть в особисті Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... roma56 Опубліковано: 12 серпня Share Опубліковано: 12 серпня Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 12 серпня Автор Share Опубліковано: 12 серпня 12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал: Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Проблема вирішена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
roma56 Опубліковано: 12 серпня Share Опубліковано: 12 серпня Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 12 серпня Автор Share Опубліковано: 12 серпня 12.08.2024 в 10:07, roma56 сказал: Доброго дня, після стандарної установки після ввімкнення плагіна в розділі оплат - зявляется така помилка https://monosnap.com/file/anKFmqodrYHSaUkxotZilkTcFv54ZT, версія пхп 8.1, ion cubeloader встановлено. Через нього ще декілька пдагінів працює. В чому може бути проблема? Проблема вирішена Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Оплата [Підтримка] MonoPay оплата для Opencart - модуль для подключения эквайринга Monobank к Opencart
objeactheaven Опубліковано: 17 вересня Share Опубліковано: 17 вересня Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 17 вересня Автор Share Опубліковано: 17 вересня 17.09.2024 в 23:05, objeactheaven сказал: Богдане, використовую ваш модуль MonoPay оплата для Opencart з прив'язаним РРО Чекбокса до MonoPay, і фіскалізація транзакцій відбувається автоматично через Чекбокс. Після здійснення оплати клієнт на останньому етапі може завантажити фіскальний чек зі сторінки підтвердження оплати. Однак на електронну пошту клієнта приходить лише квитанція від monobank, а не фіскальний чек. Виходить email клієнта передається в monobank тільки потрібно щоб замість квитанції приходив чек з ПРРО Чекбокс. Я звертався до підтримки monobank, оскільки лист з квитанцією надходить від них, і вважав, що вони можуть це виправити. Однак вони повідомили, що потрібно контактувати з розробником модуля MonoPay, і що з цим питанням вони допомогти не можуть. Чи є спосіб, щоб фіскальний чек автоматично відправлявся клієнту на пошту замість банківської квитанції? Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 1 month later... ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6 Перейти до списку тем Схожі публікації Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 0 коментарів 9 198 переглядів bogdan281989 19 червня 2022 Модуль Обновление курса валют Приватбанк, Монобанк, НБУ для Opencart/Ocstore [Поддержка] Автор: bogdan281989, 19 червня 2022 приватбанк монобанк (і ще %d) Теги: приватбанк монобанк monobank privatbank privat24 7 відповідей 1 138 переглядів bogdan281989 10 червня 2023 MonoPay оплата для Opencart - модуль для підключення еквайрингу Monobank до Opencart Автор: bogdan281989, 31 липня 2023 monobank monopay 0 коментарів 38 040 переглядів bogdan281989 31 липня 2023 [Підтримка] Модуль платёжной системы "Monobank (Монобанк) | Universal Bank" 1 2 3 4 Автор: CGS, 21 грудня 2018 monobank universal bank (і ще %d) Теги: monobank universal bank монобанк оплата частями кредит 80 відповідей 16 409 переглядів hedkon 21 січня 2022 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
rb2 Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 00:25, bogdan281989 сказал: Я не дуже розумію суть питання, модуль не робить ніяких квитанцій взагалі. Ось апі, покажіть пункт конкретний, зроблю вам якщо він існує https://api.monobank.ua/docs/acquiring.html#/paths/~1api~1merchant~1invoice~1create/post . Я ж не диктую банку умови, а просто користуюсь їх апі. Те що клієнт може завантажити - то вже зі строінки банку, я там при чому? Здається ви не зрозуміли суть проблеми, що після оплати кліенту приходить email від банку який містить банківську квитанцію, але має приходить фіскальний чек, якщо він є. Я отримав таку відповідь відь монобанку, про те що це на стороні запиту нашого модуля Кажуть що їх модуль для Опенкарту відправляє фіскальний чек кліенту на email, але то їх модуль. Було б непогано це реалізувати і у вас. Знайшов в апі є дві вкладки одна квитанція інша фіскальний чек. Можливо ви більш фахово можете проаналізувати чи спитати у них у підтримці апі та реалізувати це? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
objeactheaven Опубліковано: 18 вересня Share Опубліковано: 18 вересня 18.09.2024 в 13:03, rb2 сказал: @objeactheaven в магазині, де я скупляюсь, чек від Чекбокс приходить на мій email саме від чекбоксу, а не від магазину, монобанку чи лікпея. Може в них спитайте. Там скоріш окрема пряма інтеграція з чекбоксом з їх апі, у мене же чекбокс зʼєднаний з монобанком і монобанк відправляє запит до чекбкоса отримає чек і далі вже цим оперує Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ggnk22 Опубліковано: 7 листопада Share Опубліковано: 7 листопада Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan281989 Опубліковано: 7 листопада Автор Share Опубліковано: 7 листопада 07.11.2024 в 21:01, ggnk22 сказал: Привіт. Чи є в модулі оплата частинами? Добрий вечір, ні, в моєму модулі тільки еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 3 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 6
Recommended Posts