Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

objeactheaven

Новачок
  
  • Публікації

    14
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача objeactheaven

  1. Богдане, є до вас питання, щодо модуля то Опенкарту. Зараз по замовчанню Опенкарт передає в монопей назву товарів на тій мові на якій було зроблено замовлення + саму назву замовлення, наприклад якщо у вас замовлення з російської мовної версії то відповідно це летить через ваш модуль до монопею і він потім якщо не дай боже під'єднане РРО він там б'є товари та коментар до чеку російською. Якось це потрібно врахувати у модулі щоб локаль передачі назв та сама назва замість Заказ:9999 було Замовленн:9999 це має бути обов'язково українська для України.
  2. Я гадаю зо за деякий час як почнуться судові рішення буде зрозуміла вже позиція остаточно. Поки особисто б'ю чеки на післяплату. Ще Чекбокс запустив рішення, з привязкою видачі чека до ттн з підключенням через api до НП. Тобто створюєш попередньо чек, дожаєш товари, в ньому прописуєш ттн, він автоматом підтягує телефон по накладній. Коли людина забира є посилку на НовійПошті чек автоматом фіскалізується та на номер що вказаний у накладній приходить посилання на чек. Але є нюанс, процес фіскалізації спрацьовує тільки при відкритій зміні. Тобто якщо кліент забирає умовно кажучи в 23-55 з поштомату і у вас закрита зміна то всьо... кажуть що працюють над цим, щоб це побороти
  3. Зовсім нещодавно податкова виклала в мережу офіційне своє бачення ситуації з НовоюПоштою чи будь якого іншого "експедитора". Рекомендую прочитатий сей документ https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/698377.html І щодо того коли видавати саме чек то така позиція - При відправці товарів будь-яким експедитором (логістичною компанією) в Україні, який не має статусу ні кур’єра, ні перевізника, не є учасником відносин купівлі-продажу, не передає право власності на товар та не бере участі в розрахунку за нього відповідно до договору про надання послуг, фіскальний касовий чек має бути сформований до відправки товару та вкладений продавцем у коробку з товаром при передачі його експедитору (логістичній компанії). При формуванні чеку має бути зазначений вид оплати в кредит або відстрочення оплати (в залежності від організаційно-правової форми платника податків) та зазначена форма оплати – безготівкова, так як відповідно до договору, який на практиці паралельно укладається з банком або небанківським фінансовим посередником І щодо повернень цікаво, що якщо людина відмовляється від посилки, то продаж цього товару не відбулась і достатньо прикласти для пояснень податкової документ на повернення від НовоїПошти https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/703664.html
    Хочу поділитися своїм досвідом з цим модулем, оскільки рішення від власне Монобанку дуже погане. А модуль від Богдана справді, він вражає своєю функціональністю та зручністю використання, і порівняно з офіційним рішенням це просто неймовірний крок вперед. Перш за все, можливість використання холду - це дійсно потрібний функціонал для більшої контролю над фінансовими операціями. Це дозволяє тимчасово утримувати кошти, поки не буде підтверджено виконання замовлення або іншу необхідну умову. Такий підхід дозволяє уникнути можливих проблем та забезпечує більший комфорт як для покупців, так і для продавців. Окремо хочу відзначити можливість генерації посилань на оплату для кожного замовлення. Це надзвичайно зручно, адже ви отримуєте індивідуальні посилання, які можна надіслати клієнтам для швидкої та безпечної оплати. Це спрощує процес і дозволяє знизити можливі ризики. Що стосується автора модуля Богдана, він надає відмінну підтримку та готовий відповісти на всі питання. Комунікація з автором грає важливу роль, особливо при використанні нового функціоналу, і я ціную можливість отримати вичерпні відповіді та допомогу у вирішенні проблем.
  4. теж вчора приблизно о 17-00 скинуло ліцензії на двох працюючих сайтах, написав автору але поки не відповідає. Також на запит ліцензії видає помилку надсилання. Мабуть якась системна штука. Хто ще з таким стикнувся?
    OcStore 3.0.3.7 стало легше жити с замовленнями. Налаштування дуже прості є базові збережені кольори та є повзунки для індивідуального налаштування.
    Модуль из разряда обязательных для электронной коммерции, пользуюсь на нескольких магазинах. Андрею спасибо, всегда на связи, молниеносные ответы и решения.
    Модуль отлично сработал и существенно упростил жизнь. Есть версия для ОС3 с гугл Cloud. Тут была видать версия под ОС2 и у меня выдало ошибки php. После обращения в ЛС, была прислана рабочая версия под ОС3.
    Фильтр поставился быстро, легкие настройки работает тоже хорошо. Были некоторые вопросы в выводе хлебных крошек, обратился к разработчику, дал фтп доступ, в течении 30 мин все поправил, за что ему огромная благодарность.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.