Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Нужно настроить поставщиков в модуле "Диспетчер XML\YML"

Recommended Posts

Может у кого есть опыт и умение настройки модуля https://opencartforum.com/clients/purchases/413683-dispetcher-ymlxml/

ТЗ прикрепляю в файле. Предложения по цене пишите в ЛС. 

Загрузка товаров.txt

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Gylik89 сказал:

Может у кого есть опыт и умение настройки модуля https://opencartforum.com/clients/purchases/413683-dispetcher-ymlxml/

ТЗ прикрепляю в файле. Предложения по цене пишите в ЛС. 

Загрузка товаров.txt 4 \u043a\u0411 · 2 downloads

Как Вам опыт использования парсера "Диспетчер XML\YML" ?? Купили б еще раз его?

Надіслати

Модуль однозначно мощный и универсальный. Продумано всё, настроек очень много. Но так как структура XML файла у всех поставщиков разная, то нужно знать что, где, и как настроить. Я думаю модуль стоит своих денег. Жаль, что автора больше нет... Самому получилось загрузить только одного поставщика. Дальше вроде поможет с настройкой парень, который сейчас ведёт его поддержку. Искал аналоги, предлагали модули попроще один поставщик - 70-100$. И это без настройки.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.