Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Всем привет, сайт стал жутко тормозить, нашел медленный запрос

Скан. рядов 4468

Получено рядов 1

Время 00:00:37

Текст запроса

SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total FROM product p LEFT JOIN product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id) LEFT JOIN product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id) LEFT JOIN product_to_category p2c ON (p.product_id = p2c.product_id) WHERE pd.language_id = \'1\' AND p.status = \'1\' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = \'0\' AND (p2c.category_id = \'95\')

Ищу исполнителя для оптимизации сего запроса за вознаграждение

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 4 weeks later...

Старые грабли. Этот запрос показывает в скобках количество товаров в категории в меню. У вас товаров много, вот и тормозит.

Варианты решения:

1. Убрать запрос и забить на цифры в скобках

2. Сократить запрос (нафига тут описание товаров джойнится?)

SELECT COUNT(DISTINCT p.product_id) AS total FROM product p LEFT JOIN product_to_store p2s ON (p.product_id = p2s.product_id) LEFT JOIN product_to_category p2c ON (p.product_id = p2c.product_id) WHERE p.status = \'1\' AND p.date_available <= NOW() AND p2s.store_id = \'0\' AND (p2c.category_id = \'95\')

и индексы создать. В OpenCart по-умолчанию только первичные ключи проиндексированы.

Могу помочь пишите в личку, утром прочту.

Можете и мне помочь проблема в том что цифры эти на сайте не отображаются да и не нужны, но вот при заходи через navicat в таблицу с товарами создается большая нагрузка на хостинг, а товара у меня около 4700 можно оптимизировать чтоб не было нагрузки в 86 цп на мускул хостинга при заходе через navicat. и вообще глянуть может можно ускорить магазин авто очистка кеша стоит магазин в принципе открывается хорошо но хотелось лучше.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 10 years later...
  • 1 month later...
19.03.2023 в 13:22, drOC сказал:

Швидше за все - вимкнули лічильник товарів у меню категорій.

Я в себе вимикав.

Трошки стало краще. Але так щоб сайт прям почав літати то ні. Тому і шукаю що можна зробити для пришвидшення роботи сайту з великою кількістю товарів.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.