Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:25, iFunDev сказал: не знал. В гугле написал симплпарс и сразу первая ссылка была на покупку модуля. взял у начальства денег и купил. начал разбираться увидел эту тему. вот пишу. если что не так извините Не все так. Я просто придерживаюсь такой линии кто хочет тот купит. Если так вышло что поделать. Но справедливо желание не тратить время на пользователей которые не приобретали модулю, тем самым тратить это время на тех кто это сделал, и на развитие проекта. Вся документация вам по прежнему доступна, изучайте, она открыта. Но в данной ветке я бы не хотел поощрять такие таких пользователей. За это не обясуйте. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Відповіді 13,5k Created 6 р Остання відповідь 1 дн Top Posters In This Topic 5192 683 1072 493 Popular Days 21 лип 81 27 лип 80 2 бер 76 1 лют 72 Top Posters In This Topic Rassol2 5 192 posts Axelenz 683 posts partshez 1 072 posts Reanimaster 493 posts Popular Days 21 лип 2021 81 posts 27 лип 2021 80 posts 2 бер 2021 76 posts 1 лют 2022 72 posts Popular Posts Rassol2 1 листопада 2018 Ну что займу первый пост. Поскольку модуль все же выложил ушел писать инструкцию к этому франкенштейну. Может кому то пригодится PS. Чуть не забыл. Кому пригодился нажмите палец верх Rassol2 1 листопада 2018 26 Rassol2 23 листопада 2020 Обновление v4.0-12_beta Главная страница. Немного переработал убогость главной страницы. Теперь с этой страницы можно сразу же отключить крон, если собираетесь работать вручную. Так Posted Images Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:30, iFunDev сказал: Вот - по первой ссылке и покупал. Это вы уже зря опубликовали. Попросил бы удалить. Владелец гугля Сергей Брин и Лари Пейдж, не я. И я к сожалению не влияю на их выдачу. Так что писать мне это как аргумент не совсем понятный ход. Мне от этого не легче. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:33, Rassol2 сказал: Это вы уже зря опубликовали. Попросил бы удалить. Владелец гугля Сергей Брин и Лари Пейдж, не я. И я к сожалению не влияю на их выдачу. Так что писать мне это как аргумент не совсем понятный ход. Мне от этого не легче. Хорошо - удалил. просто загуглил и купил модуль. Прошу прощения если что не так. То есть в этой теме задавать вопросы нельзя получается вовсе? Хотя был бы благодарен за помощь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:36, iFunDev сказал: Хорошо - удалил. просто загуглил и купил модуль. Прошу прощения если что не так. То есть в этой теме задавать вопросы нельзя получается вовсе? Хотя был бы благодарен за помощь. Ваша благодарность это покупка модуля. Вы всегда можете это сделать. Еше раз повторюсь я не хочу поощрять людей кто покупает у пиратов а затем идут сюда задавать вопросы. Получается, я пишу, я развиваю, они получают деньги, и потом клиенты будут идти сюда за технической поддержкой. Ну сами понимаете абсурдность ситуации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:38, Rassol2 сказал: Ваша благодарность это покупка модуля. Вы всегда можете это сделать. Еше раз повторюсь я не хочу поощрять людей кто покупает у пиратов а затем идут сюда задавать вопросы. Получается, я пишу, я развиваю, они получают деньги, и потом клиенты будут идти сюда за технической поддержкой. Ну сами понимаете абсурдность ситуации. Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:44, iFunDev сказал: Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:46, Rassol2 сказал: Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. И Вас благодарю за хорошую работу. С Наступающим! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Довжина|Довжина, мм Довжина ножа|Довжина ножа, см Довжина різання|Довжина леза, см Довжина скоб|Довжина скоб, мм Довжина шлангу|Довжина шлангу, мм/см/м Довжина кабелю|Довжина кабелю, м Після заміні виходить так. Довжина, мм Довжина, мм ножа Довжина, мм різання Довжина, мм скоб Довжина, мм шлангу Довжина, мм кабелю Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 18:46, cmamonov сказал: Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже аотрібно виділити його чкимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. Дякую. А через який регулярний вираз це можливо зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:45, cmamonov сказал: Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:47, Axelenz сказал: Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. {csvnc}Довжина{csvnc}1645{csvnc}Довжина з приводом, мм{csvnc}2620 <div class="attrTitle_6">Довжина</div> <div class="attrValue_6_1">1645 mm</div> </div> <div class="attributesRow"> <div class="attrTitle_7">Довжина з приводом</div> <div class="attrValue_7_1">2620 mm</div> Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:57, Axelenz сказал: Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Показать содержимое Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Скрытый текст Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:10, cmamonov сказал: Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< У Вас Windows просить активацію {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Регулярний вираз потрібно не тільки правильно написати, але й розмістити в правильному місці, а інакше він не буде давати те, що Ви від нього хочете. Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< Можливо, але все вже вирізано зайве, і це теж >< Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:32, cmamonov сказал: Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... https://simplepars.top/index.php?page=note&n=8 Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:36, Axelenz сказал: Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... А у мене не повторяющаяся граница) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mirek Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 03:26, mirek сказал: Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... partshez Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 12.12.2023 в 13:28, Rassol2 сказал: Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio Змінено 12 грудня 2023 користувачем partshez Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 05:35, partshez сказал: Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio ну и славно что проблема выявлена. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Вперед Сторінка 514 з 539 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 81 Перейти до списку тем Схожі публікації [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 березня парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 0 коментарів 1 450 переглядів solohaigor 11 грудня 2023 [Поддержка] [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 грудня 2023 парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 1 відповідь 289 переглядів 18768_1484692309 1 травня Модуль PRICE MASTER - Модуль импорта/экспорта товаров, парсинг, перевод, генерация текстов, редактор каталога и многое другое [Поддержка] 1 2 Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 25 відповідей 983 перегляди prizruslan 12 грудня PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 0 коментарів 4 316 переглядів ScriptBrains 11 вересня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 59 240 переглядів Sha 17 листопада Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Парсеры [Поддержка] SimplePars - Универсальный парсер для ИМ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:30, iFunDev сказал: Вот - по первой ссылке и покупал. Это вы уже зря опубликовали. Попросил бы удалить. Владелец гугля Сергей Брин и Лари Пейдж, не я. И я к сожалению не влияю на их выдачу. Так что писать мне это как аргумент не совсем понятный ход. Мне от этого не легче. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:33, Rassol2 сказал: Это вы уже зря опубликовали. Попросил бы удалить. Владелец гугля Сергей Брин и Лари Пейдж, не я. И я к сожалению не влияю на их выдачу. Так что писать мне это как аргумент не совсем понятный ход. Мне от этого не легче. Хорошо - удалил. просто загуглил и купил модуль. Прошу прощения если что не так. То есть в этой теме задавать вопросы нельзя получается вовсе? Хотя был бы благодарен за помощь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:36, iFunDev сказал: Хорошо - удалил. просто загуглил и купил модуль. Прошу прощения если что не так. То есть в этой теме задавать вопросы нельзя получается вовсе? Хотя был бы благодарен за помощь. Ваша благодарность это покупка модуля. Вы всегда можете это сделать. Еше раз повторюсь я не хочу поощрять людей кто покупает у пиратов а затем идут сюда задавать вопросы. Получается, я пишу, я развиваю, они получают деньги, и потом клиенты будут идти сюда за технической поддержкой. Ну сами понимаете абсурдность ситуации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:38, Rassol2 сказал: Ваша благодарность это покупка модуля. Вы всегда можете это сделать. Еше раз повторюсь я не хочу поощрять людей кто покупает у пиратов а затем идут сюда задавать вопросы. Получается, я пишу, я развиваю, они получают деньги, и потом клиенты будут идти сюда за технической поддержкой. Ну сами понимаете абсурдность ситуации. Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:44, iFunDev сказал: Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:46, Rassol2 сказал: Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. И Вас благодарю за хорошую работу. С Наступающим! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Довжина|Довжина, мм Довжина ножа|Довжина ножа, см Довжина різання|Довжина леза, см Довжина скоб|Довжина скоб, мм Довжина шлангу|Довжина шлангу, мм/см/м Довжина кабелю|Довжина кабелю, м Після заміні виходить так. Довжина, мм Довжина, мм ножа Довжина, мм різання Довжина, мм скоб Довжина, мм шлангу Довжина, мм кабелю Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 18:46, cmamonov сказал: Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже аотрібно виділити його чкимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. Дякую. А через який регулярний вираз це можливо зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:45, cmamonov сказал: Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:47, Axelenz сказал: Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. {csvnc}Довжина{csvnc}1645{csvnc}Довжина з приводом, мм{csvnc}2620 <div class="attrTitle_6">Довжина</div> <div class="attrValue_6_1">1645 mm</div> </div> <div class="attributesRow"> <div class="attrTitle_7">Довжина з приводом</div> <div class="attrValue_7_1">2620 mm</div> Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:57, Axelenz сказал: Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Показать содержимое Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Скрытый текст Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:10, cmamonov сказал: Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< У Вас Windows просить активацію {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Регулярний вираз потрібно не тільки правильно написати, але й розмістити в правильному місці, а інакше він не буде давати те, що Ви від нього хочете. Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< Можливо, але все вже вирізано зайве, і це теж >< Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:32, cmamonov сказал: Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... https://simplepars.top/index.php?page=note&n=8 Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:36, Axelenz сказал: Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... А у мене не повторяющаяся граница) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mirek Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 03:26, mirek сказал: Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... partshez Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 12.12.2023 в 13:28, Rassol2 сказал: Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio Змінено 12 грудня 2023 користувачем partshez Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 05:35, partshez сказал: Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio ну и славно что проблема выявлена. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Вперед Сторінка 514 з 539 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 81 Перейти до списку тем Схожі публікації [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 березня парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 0 коментарів 1 450 переглядів solohaigor 11 грудня 2023 [Поддержка] [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 грудня 2023 парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 1 відповідь 289 переглядів 18768_1484692309 1 травня Модуль PRICE MASTER - Модуль импорта/экспорта товаров, парсинг, перевод, генерация текстов, редактор каталога и многое другое [Поддержка] 1 2 Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 25 відповідей 983 перегляди prizruslan 12 грудня PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 0 коментарів 4 316 переглядів ScriptBrains 11 вересня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 59 240 переглядів Sha 17 листопада Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Парсеры [Поддержка] SimplePars - Универсальный парсер для ИМ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:33, Rassol2 сказал: Это вы уже зря опубликовали. Попросил бы удалить. Владелец гугля Сергей Брин и Лари Пейдж, не я. И я к сожалению не влияю на их выдачу. Так что писать мне это как аргумент не совсем понятный ход. Мне от этого не легче. Хорошо - удалил. просто загуглил и купил модуль. Прошу прощения если что не так. То есть в этой теме задавать вопросы нельзя получается вовсе? Хотя был бы благодарен за помощь. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:36, iFunDev сказал: Хорошо - удалил. просто загуглил и купил модуль. Прошу прощения если что не так. То есть в этой теме задавать вопросы нельзя получается вовсе? Хотя был бы благодарен за помощь. Ваша благодарность это покупка модуля. Вы всегда можете это сделать. Еше раз повторюсь я не хочу поощрять людей кто покупает у пиратов а затем идут сюда задавать вопросы. Получается, я пишу, я развиваю, они получают деньги, и потом клиенты будут идти сюда за технической поддержкой. Ну сами понимаете абсурдность ситуации. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:38, Rassol2 сказал: Ваша благодарность это покупка модуля. Вы всегда можете это сделать. Еше раз повторюсь я не хочу поощрять людей кто покупает у пиратов а затем идут сюда задавать вопросы. Получается, я пишу, я развиваю, они получают деньги, и потом клиенты будут идти сюда за технической поддержкой. Ну сами понимаете абсурдность ситуации. Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:44, iFunDev сказал: Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:46, Rassol2 сказал: Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. И Вас благодарю за хорошую работу. С Наступающим! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Довжина|Довжина, мм Довжина ножа|Довжина ножа, см Довжина різання|Довжина леза, см Довжина скоб|Довжина скоб, мм Довжина шлангу|Довжина шлангу, мм/см/м Довжина кабелю|Довжина кабелю, м Після заміні виходить так. Довжина, мм Довжина, мм ножа Довжина, мм різання Довжина, мм скоб Довжина, мм шлангу Довжина, мм кабелю Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 18:46, cmamonov сказал: Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже аотрібно виділити його чкимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. Дякую. А через який регулярний вираз це можливо зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:45, cmamonov сказал: Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:47, Axelenz сказал: Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. {csvnc}Довжина{csvnc}1645{csvnc}Довжина з приводом, мм{csvnc}2620 <div class="attrTitle_6">Довжина</div> <div class="attrValue_6_1">1645 mm</div> </div> <div class="attributesRow"> <div class="attrTitle_7">Довжина з приводом</div> <div class="attrValue_7_1">2620 mm</div> Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:57, Axelenz сказал: Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Показать содержимое Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Скрытый текст Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:10, cmamonov сказал: Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< У Вас Windows просить активацію {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Регулярний вираз потрібно не тільки правильно написати, але й розмістити в правильному місці, а інакше він не буде давати те, що Ви від нього хочете. Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< Можливо, але все вже вирізано зайве, і це теж >< Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:32, cmamonov сказал: Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... https://simplepars.top/index.php?page=note&n=8 Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:36, Axelenz сказал: Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... А у мене не повторяющаяся граница) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mirek Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 03:26, mirek сказал: Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... partshez Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 12.12.2023 в 13:28, Rassol2 сказал: Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio Змінено 12 грудня 2023 користувачем partshez Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 05:35, partshez сказал: Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio ну и славно что проблема выявлена. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Вперед Сторінка 514 з 539 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 81 Перейти до списку тем Схожі публікації [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 березня парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 0 коментарів 1 450 переглядів solohaigor 11 грудня 2023 [Поддержка] [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 грудня 2023 парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 1 відповідь 289 переглядів 18768_1484692309 1 травня Модуль PRICE MASTER - Модуль импорта/экспорта товаров, парсинг, перевод, генерация текстов, редактор каталога и многое другое [Поддержка] 1 2 Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 25 відповідей 983 перегляди prizruslan 12 грудня PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 0 коментарів 4 316 переглядів ScriptBrains 11 вересня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 59 240 переглядів Sha 17 листопада Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Парсеры [Поддержка] SimplePars - Универсальный парсер для ИМ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:38, Rassol2 сказал: Ваша благодарность это покупка модуля. Вы всегда можете это сделать. Еше раз повторюсь я не хочу поощрять людей кто покупает у пиратов а затем идут сюда задавать вопросы. Получается, я пишу, я развиваю, они получают деньги, и потом клиенты будут идти сюда за технической поддержкой. Ну сами понимаете абсурдность ситуации. Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rassol2 Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 10:44, iFunDev сказал: Ну я понимаю, согласен. Тут сиграла моя неосведомлённость. Теперь буду знать. Но уже куплено и работает. Извините что сюда написал за помощью, жаль что нельзя дальше обращаться в эту тему. В будущем, как магазин запустим - приобрету здесь обязательно. Извините ещё раз - не специально. Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:46, Rassol2 сказал: Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. И Вас благодарю за хорошую работу. С Наступающим! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Довжина|Довжина, мм Довжина ножа|Довжина ножа, см Довжина різання|Довжина леза, см Довжина скоб|Довжина скоб, мм Довжина шлангу|Довжина шлангу, мм/см/м Довжина кабелю|Довжина кабелю, м Після заміні виходить так. Довжина, мм Довжина, мм ножа Довжина, мм різання Довжина, мм скоб Довжина, мм шлангу Довжина, мм кабелю Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 18:46, cmamonov сказал: Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже аотрібно виділити його чкимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. Дякую. А через який регулярний вираз це можливо зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:45, cmamonov сказал: Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:47, Axelenz сказал: Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. {csvnc}Довжина{csvnc}1645{csvnc}Довжина з приводом, мм{csvnc}2620 <div class="attrTitle_6">Довжина</div> <div class="attrValue_6_1">1645 mm</div> </div> <div class="attributesRow"> <div class="attrTitle_7">Довжина з приводом</div> <div class="attrValue_7_1">2620 mm</div> Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:57, Axelenz сказал: Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Показать содержимое Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Скрытый текст Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:10, cmamonov сказал: Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< У Вас Windows просить активацію {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Регулярний вираз потрібно не тільки правильно написати, але й розмістити в правильному місці, а інакше він не буде давати те, що Ви від нього хочете. Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< Можливо, але все вже вирізано зайве, і це теж >< Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:32, cmamonov сказал: Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... https://simplepars.top/index.php?page=note&n=8 Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:36, Axelenz сказал: Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... А у мене не повторяющаяся граница) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... mirek Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 03:26, mirek сказал: Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... partshez Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 12.12.2023 в 13:28, Rassol2 сказал: Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio Змінено 12 грудня 2023 користувачем partshez Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 05:35, partshez сказал: Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio ну и славно что проблема выявлена. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Вперед Сторінка 514 з 539 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 81 Перейти до списку тем Схожі публікації [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 березня парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 0 коментарів 1 450 переглядів solohaigor 11 грудня 2023 [Поддержка] [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 грудня 2023 парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 1 відповідь 289 переглядів 18768_1484692309 1 травня Модуль PRICE MASTER - Модуль импорта/экспорта товаров, парсинг, перевод, генерация текстов, редактор каталога и многое другое [Поддержка] 1 2 Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 25 відповідей 983 перегляди prizruslan 12 грудня PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 0 коментарів 4 316 переглядів ScriptBrains 11 вересня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 59 240 переглядів Sha 17 листопада Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Парсеры [Поддержка] SimplePars - Универсальный парсер для ИМ Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення EasyMods Автор: kJlukOo PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains 1.0 Синхронізація Замовлень Rozetka.ua та Opencart Автор: sinco Product Manipulator Автор: Hiperlynx007 Видалення дублікатів товарів для OpenCart Автор: Hatshypsut
iFunDev Опубліковано: 6 грудня 2023 Share Опубліковано: 6 грудня 2023 06.12.2023 в 18:46, Rassol2 сказал: Бывает. Удачи в запуске вашего магазина. И Вас благодарю за хорошую работу. С Наступающим! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Довжина|Довжина, мм Довжина ножа|Довжина ножа, см Довжина різання|Довжина леза, см Довжина скоб|Довжина скоб, мм Довжина шлангу|Довжина шлангу, мм/см/м Довжина кабелю|Довжина кабелю, м Після заміні виходить так. Довжина, мм Довжина, мм ножа Довжина, мм різання Довжина, мм скоб Довжина, мм шлангу Довжина, мм кабелю Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 18:46, cmamonov сказал: Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже аотрібно виділити його чкимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. Дякую. А через який регулярний вираз це можливо зробити? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:18, Axelenz сказал: Потрібно все робити виходячи з елементарної логіки. Довжина у Вас є скрізь, отже потрібно виділити його якимсь чином Самий простий спосіб - через регулярний вираз. {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 19:45, cmamonov сказал: Я видалив Довжина|Довжина, мм та вставив, {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм все робить, наприклад Довжина кабелю, м але виходить так, Довжина без ,мм Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:47, Axelenz сказал: Дайте подивитися повний тег, щро містить цей атрибут. {csvnc}Довжина{csvnc}1645{csvnc}Довжина з приводом, мм{csvnc}2620 <div class="attrTitle_6">Довжина</div> <div class="attrValue_6_1">1645 mm</div> </div> <div class="attributesRow"> <div class="attrTitle_7">Довжина з приводом</div> <div class="attrValue_7_1">2620 mm</div> Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 19:57, Axelenz сказал: Регулярний вираз працює, якщо його правильно використовувати: Показать содержимое Скрытый текст Не зрозуміло де саме та як Ви його використовуєте... Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Скрытый текст Змінено 10 грудня 2023 користувачем cmamonov Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:10, cmamonov сказал: Зробив як Ви, робить так само як у Вас. А якщо роблю по посиланню чогось не виходе. Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< У Вас Windows просить активацію {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Регулярний вираз потрібно не тільки правильно написати, але й розмістити в правильному місці, а інакше він не буде давати те, що Ви від нього хочете. Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: Вам потрібно ще вивчати, як працювати з атрибутами. Тут де Ви міняєте можливо простіше замінювати >Довжина<|>Довжина, мм< Можливо, але все вже вирізано зайве, і це теж >< Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:12, Axelenz сказал: тут написано: міняти в тому випадку, коли є лише тільки слово "Довжина" та більше нічого. Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Axelenz Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 (змінено) 10.12.2023 в 20:32, cmamonov сказал: Ну як так? Він не один атрибут, їх багато) тоді цей вираз не підходить( {reg[#^Довжина$#u]}|Довжина, мм Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... https://simplepars.top/index.php?page=note&n=8 Змінено 10 грудня 2023 користувачем Axelenz Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 10 грудня 2023 Share Опубліковано: 10 грудня 2023 10.12.2023 в 20:36, Axelenz сказал: Цей вираз для "Повторяющаяся граница парсинга" Саме там він буде працювати... А у мене не повторяющаяся граница) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirek Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 03:26, mirek сказал: Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... partshez Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 12.12.2023 в 13:28, Rassol2 сказал: Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio Змінено 12 грудня 2023 користувачем partshez Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 05:35, partshez сказал: Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio ну и славно что проблема выявлена. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Вперед Сторінка 514 з 539 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 81 Перейти до списку тем Схожі публікації [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 березня парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 0 коментарів 1 450 переглядів solohaigor 11 грудня 2023 [Поддержка] [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 грудня 2023 парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 1 відповідь 289 переглядів 18768_1484692309 1 травня Модуль PRICE MASTER - Модуль импорта/экспорта товаров, парсинг, перевод, генерация текстов, редактор каталога и многое другое [Поддержка] 1 2 Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 25 відповідей 983 перегляди prizruslan 12 грудня PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 0 коментарів 4 316 переглядів ScriptBrains 11 вересня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 59 240 переглядів Sha 17 листопада Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення Парсеры [Поддержка] SimplePars - Универсальный парсер для ИМ
Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 03:26, mirek сказал: Здравствуйте, пытаюсь настроить на странной конфигурации OpenCart3 но php 5.6 Переписал из Other versions of PHP -> php-5.6_7.0 поверху При старте сканирования SimplePars не выводит никаких цифр. Видно только анимацию зеленой полоски. На попытку остановить сканирование никакой реакции. Анимация зеленой полоски происходит все равно Что надо сделать? Через https://inst.php запускал Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... partshez Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 12.12.2023 в 13:28, Rassol2 сказал: Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio Змінено 12 грудня 2023 користувачем partshez Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 05:35, partshez сказал: Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio ну и славно что проблема выявлена. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Вперед Сторінка 514 з 539 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 81 Перейти до списку тем Схожі публікації [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 березня парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 0 коментарів 1 450 переглядів solohaigor 11 грудня 2023 [Поддержка] [Підтримка, навчання] SimplePars - Універсальний парсер для ІМ Автор: solohaigor, 10 грудня 2023 парсинг simplepars (і ще %d) Теги: парсинг simplepars наполнение товары каталог спарсить наполнить 1 відповідь 289 переглядів 18768_1484692309 1 травня Модуль PRICE MASTER - Модуль импорта/экспорта товаров, парсинг, перевод, генерация текстов, редактор каталога и многое другое [Поддержка] 1 2 Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 25 відповідей 983 перегляди prizruslan 12 грудня PRICE MASTER - Модуль імпорту/експорту товарів, парсинг, переклад, генерація текстів, редактор каталогу та багато іншого Автор: ScriptBrains, 29 листопада загрука загрузка yml (і ще %d) Теги: загрука загрузка yml загрузка товаров импорт товаров экспорт товаров парсинг сайтов excel xls xlsx csv yml xml word наполнение товаром import export parsing массовый редактор chat gpt переводчик описаний товаров перевод автоматический импорт автоматизация автоматическая выгрузка товаров автоматическое обновление автоматическое заполнение автоматическое заполнение seo url наполнение магазина поставщики фид фид для гугл фид товаров 0 коментарів 4 316 переглядів ScriptBrains 11 вересня batch [Поддержка] Універсальний масовий редактор товарів. MultiEdit AI 1 2 3 4 11 Автор: Sha, 16 березня 2017 top sale (і ще %d) Теги: top sale chat gpt pro атрибуты опции массовое редактирование editor products скидки мета мета-теги пакетное редактирование товаров админка групповое массовое массовая продукты быстрое изменение добавление добавить цена цены опций акции управление статус обработка категорий премиум групповая скидка товар стоимость валюта прайс price акция категория корзина продажа продажи баллы отзывы статьи галерея заказ быстрый обновление цены ocmod atribute модели автодополнение снипеты скорость модуль блоки форма product наполнение интернетмагазина обновление товар опции в категории универсальный рекомендуем opencart фильтр filter регистрация опция изменить товары категории производители українською українська chatgpt chatbots multi multiedit search replace replacer find search and replace find and replace edit seo faq seo faq filter products filter opencart filter for brands filter for products filter pro filteroc ocfilter oc filter open openai opencart ai ai opencart new 253 відповіді 59 240 переглядів Sha 17 листопада Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
partshez Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) 12.12.2023 в 13:28, Rassol2 сказал: Скиньте фтп доступ и доступ в админку мне в лс, и я посмотрю что у вас не так настроено. Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio Змінено 12 грудня 2023 користувачем partshez Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rassol2 Опубліковано: 12 грудня 2023 Автор Share Опубліковано: 12 грудня 2023 12.12.2023 в 05:35, partshez сказал: Закрыт порт 443 на сервере https://prnt.sc/kEDji14NpVio ну и славно что проблема выявлена. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 Вперед Сторінка 514 з 539 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 81
Vetlucky777 Опубліковано: 12 грудня 2023 Share Опубліковано: 12 грудня 2023 (змінено) Добрый день! настроил парсинг акций в ИМ. сейчас в XML в границе акционная цена 0 когда нет скидки если больше 0 тогда есть. подскажите, если поставщик уберет акционную цену и будет 0, тогда после парсинга акционные цены в товаре удалятся или нет? или нужно в таком случае перед парсингом включать редактор товаров который удалить акционные цены на все товары Змінено 12 грудня 2023 користувачем Vetlucky777 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts