Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

cmamonov

Користувачі
  
  • Публікації

    136
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача cmamonov

  1. Добрий день. В посиланнях на фото є 2 та 3 дефіса -- та ---, посилання відкриваються нормально, але фото не завантажуються на сайт. Підкажіть, будь ласка, що с цим робити? Знайшов налаштування для дефіса Зняв коментар в другому рядку, але ничого не виходить.
  2. Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, рег. вираз. Є такий атрибут (не повторяющ. границя) Потужність, Вт{csvnc}0.75 kW, потрібно як що є kW тоді щоб Потужність, Вт міняло на Потужність, кВ Можливо зробити такий вираз?
  3. {csvnc}Довжина{csvnc}1645{csvnc}Довжина з приводом, мм{csvnc}2620 <div class="attrTitle_6">Довжина</div> <div class="attrValue_6_1">1645 mm</div> </div> <div class="attributesRow"> <div class="attrTitle_7">Довжина з приводом</div> <div class="attrValue_7_1">2620 mm</div>
  4. Добрий вечір. Підкажуть як боротися зі схожими атрибутами? Є такі атрибути, потім роблю заміну на що потрібно замінити. Довжина|Довжина, мм Довжина ножа|Довжина ножа, см Довжина різання|Довжина леза, см Довжина скоб|Довжина скоб, мм Довжина шлангу|Довжина шлангу, мм/см/м Довжина кабелю|Довжина кабелю, м Після заміні виходить так. Довжина, мм Довжина, мм ножа Довжина, мм різання Довжина, мм скоб Довжина, мм шлангу Довжина, мм кабелю
  5. Як я розумію, якщо в категоріях немає фото, то просто потрібно використовувати інструмент (Добавить фото для категорий, которые не имеют фото) і фото в категоріях повинні з'явитися, вони повинні взятися з товарів, які в цих категоріях, виходить так?
  6. Доброго дня. Фотографії категорій не завантажуються. Все роблю за інструкцією https://opencartsuppliers.com/ru/category-photo Але фото не завантажуються в категорії. Роблю так: Вибираю – створити фото для категорій, які не мають фото, потім тисну старт, і не чого не змінюється. Може, що не так роблю, підкажіть, будь ласка?
  7. Добрий день. Підкажіть, будь ласка, щось кручу, нічого не виходить. В мене є модуль "Відео в товарі", хочу імпортувати посилання відео в товар. В цьому модулі є файлі "readme", там написані такі дані для імпорту відео, але не можу розібратись як це зробити. Підкажіть, будь ласка, як це зробити? Прямой импорт видео из CSV и XML файла для основного видео: Таблица "oc_product" столбец "video" шаблон импорта: id_video#separator#Название видео
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.