DmitriyH Опубліковано: 26 березня Share Опубліковано: 26 березня Питання вирішено... не актуально. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 26 березня Автор Share Опубліковано: 26 березня В 26.03.2025 в 16:04, DmitriyH сказав: Я розумію, що Ви як розробник профі у цьому. Але обурює те, що замість конкретної відповіді Ви намагаєтеся хизуватися... Модуль офіційно бридбаний на даному ресурсі. Якщо Ви такий "велікій" то краще взагалі не відповідайте, знайдуться люди які розуміються на цьому, да не такі величні. 1. Я тут не хизуюся, а просто не відчуваю ніяких зобов'язань, адже термін підтримки вичерпано рік тому, а лист про продовження підтримки Ви проігнорували. Якщо я профі - це не означає, що я маю працювати для Вас безкоштовно. 2. Співпраця по всім поняттям має були взаємовигідною. Але чомусь думати щось про мене у Вас розуму вистачило, а думати про те, з якого дива Ви мені зараз пишете, розуму не вистачає. Адже Ви відмовилися від подальшої взаємовигідної взаємодії, коли відмовившись від подальшого підтримки. 3. Ви вирішили проблему. то якщо Ви в змозі її вирішити, навіщо тоді Ви пишете мені? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DmitriyH Опубліковано: 26 березня Share Опубліковано: 26 березня В 26.03.2025 в 16:36, SergeTkach сказав: 1. Я тут не хизуюся, а просто не відчуваю ніяких зобов'язань, адже термін підтримки вичерпано рік тому, а лист про продовження підтримки Ви проігнорували. Якщо я профі - це не означає, що я маю працювати для Вас безкоштовно. 2. Співпраця по всім поняттям має були взаємовигідною. Але чомусь думати щось про мене у Вас розуму вистачило, а думати про те, з якого дива Ви мені зараз пишете, розуму не вистачає. Адже Ви відмовилися від подальшої взаємовигідної взаємодії, коли відмовившись від подальшого підтримки. 3. Ви вирішили проблему. то якщо Ви в змозі її вирішити, навіщо тоді Ви пишете мені? Шановний! Я написав на форумі у гілці підтримки. Конкретно до Вас у своєму зверненні я не звертався! Як би хотів звернутися безпосередньо до розробника - написав би у особисті! Тому, трохи спустіться на землю. Не все у цьому світі вирішують гроші! Тихої днини. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 26 березня Автор Share Опубліковано: 26 березня В 26.03.2025 в 16:44, DmitriyH сказав: Шановний! Я написав на форумі у гілці підтримки. Конкретно до Вас у своєму зверненні я не звертався! Хм... Цікаво, хто ж сидить в підтримці мого модуля? Добрі самаряни, які їдять манну небесну? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 25.03.2024 в 18:06, yastman сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? щоб урли зоображень були вірними? Разом не працюють? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказав: Разом не працюють? Працюють. Бо вони не перетинаються. Просто в Jet Cache для WEBP стиснутих зображень тека інша (для того щоб в одній теці не "збиралося" багато файлів і не гальмувала файлова система сервера) в /image/cache/... Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказав: Разом не працюють? Це не зовсім коректно казати "разом не працюють". Адже зображення - не є основною ціллю sitemap. Гугл каже, що саме знайде зображення на сторінці https://developers.google.com/search/docs/crawling-indexing/sitemaps/image-sitemaps?hl=ru Цитата Файлы Sitemap для изображений позволяют указать Google прочие изображения на сайте, особенно те, которые по-другому найти не получается (например, изображения, получаемые вашим сайтом с помощью кода JavaScript). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:29, markimax сказав: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: Разом не працюють? Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:23, chukcha сказал: Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:29, Gariks сказал: Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: НАВІЩО!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
DmitriyH Опубліковано: 26 березня Share Опубліковано: 26 березня В 26.03.2025 в 16:36, SergeTkach сказав: 1. Я тут не хизуюся, а просто не відчуваю ніяких зобов'язань, адже термін підтримки вичерпано рік тому, а лист про продовження підтримки Ви проігнорували. Якщо я профі - це не означає, що я маю працювати для Вас безкоштовно. 2. Співпраця по всім поняттям має були взаємовигідною. Але чомусь думати щось про мене у Вас розуму вистачило, а думати про те, з якого дива Ви мені зараз пишете, розуму не вистачає. Адже Ви відмовилися від подальшої взаємовигідної взаємодії, коли відмовившись від подальшого підтримки. 3. Ви вирішили проблему. то якщо Ви в змозі її вирішити, навіщо тоді Ви пишете мені? Шановний! Я написав на форумі у гілці підтримки. Конкретно до Вас у своєму зверненні я не звертався! Як би хотів звернутися безпосередньо до розробника - написав би у особисті! Тому, трохи спустіться на землю. Не все у цьому світі вирішують гроші! Тихої днини. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeTkach Опубліковано: 26 березня Автор Share Опубліковано: 26 березня В 26.03.2025 в 16:44, DmitriyH сказав: Шановний! Я написав на форумі у гілці підтримки. Конкретно до Вас у своєму зверненні я не звертався! Хм... Цікаво, хто ж сидить в підтримці мого модуля? Добрі самаряни, які їдять манну небесну? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 25.03.2024 в 18:06, yastman сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? щоб урли зоображень були вірними? Разом не працюють? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказав: Разом не працюють? Працюють. Бо вони не перетинаються. Просто в Jet Cache для WEBP стиснутих зображень тека інша (для того щоб в одній теці не "збиралося" багато файлів і не гальмувала файлова система сервера) в /image/cache/... Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказав: Разом не працюють? Це не зовсім коректно казати "разом не працюють". Адже зображення - не є основною ціллю sitemap. Гугл каже, що саме знайде зображення на сторінці https://developers.google.com/search/docs/crawling-indexing/sitemaps/image-sitemaps?hl=ru Цитата Файлы Sitemap для изображений позволяют указать Google прочие изображения на сайте, особенно те, которые по-другому найти не получается (например, изображения, получаемые вашим сайтом с помощью кода JavaScript). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:29, markimax сказав: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: Разом не працюють? Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:23, chukcha сказал: Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:29, Gariks сказал: Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: НАВІЩО!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 25.03.2024 в 18:06, yastman сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? щоб урли зоображень були вірними? Разом не працюють? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказав: Разом не працюють? Працюють. Бо вони не перетинаються. Просто в Jet Cache для WEBP стиснутих зображень тека інша (для того щоб в одній теці не "збиралося" багато файлів і не гальмувала файлова система сервера) в /image/cache/... Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказав: Разом не працюють? Це не зовсім коректно казати "разом не працюють". Адже зображення - не є основною ціллю sitemap. Гугл каже, що саме знайде зображення на сторінці https://developers.google.com/search/docs/crawling-indexing/sitemaps/image-sitemaps?hl=ru Цитата Файлы Sitemap для изображений позволяют указать Google прочие изображения на сайте, особенно те, которые по-другому найти не получается (например, изображения, получаемые вашим сайтом с помощью кода JavaScript). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:29, markimax сказав: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: Разом не працюють? Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:23, chukcha сказал: Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:29, Gariks сказал: Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: НАВІЩО!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказав: Разом не працюють? Це не зовсім коректно казати "разом не працюють". Адже зображення - не є основною ціллю sitemap. Гугл каже, що саме знайде зображення на сторінці https://developers.google.com/search/docs/crawling-indexing/sitemaps/image-sitemaps?hl=ru Цитата Файлы Sitemap для изображений позволяют указать Google прочие изображения на сайте, особенно те, которые по-другому найти не получается (например, изображения, получаемые вашим сайтом с помощью кода JavaScript). Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:29, markimax сказав: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: Разом не працюють? Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:23, chukcha сказал: Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:29, Gariks сказал: Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: НАВІЩО!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 13:29, markimax сказав: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: Разом не працюють? Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:23, chukcha сказал: Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:29, Gariks сказал: Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: НАВІЩО!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: Разом не працюють? Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:23, chukcha сказал: Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:29, Gariks сказал: Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: НАВІЩО!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:23, chukcha сказал: Пошукайте webp зображення у пошуку Гугла.. Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: 15.04.2025 в 13:25, Gariks сказал: можливо якось адаптувати мапу під модуль джет кеш? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:29, Gariks сказал: Звісно, що малось на увазі не "не працюють", а це: НАВІЩО!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Gariks Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:33, chukcha сказал: НАВІЩО!!!! Так, ось же розмова: 15.04.2025 в 15:01, SergeTkach сказал: 15.04.2025 в 13:29, markimax сказал: Просто для WEBP треба автору BS в шлях додати до /image/cache/ ще /image/cache/... і далі така сама структура шляхів... тобто для WEBP буде /image/cache/image/cache/.... Так, модуль потребує оновлення. На жаль, не можу це зробити до травня Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 15:45, Gariks сказал: Так, ось же розмова: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 15:50, chukcha сказав: Не зовсім так, не треба автору цього додавати (((( Можна додати у контролер У заголовок Accept image/webp Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Бо я подивився видачу Гугл зображень, і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. Частіше jpg, png або файл без розширення, якій має міме webp. Також є варінати, коли jpg при збереженні ідентифікується як webp. То чи маєте Ви на увазі, що це щось повязане з тим, як гугл "зчитує" файли з розширенням *.webp ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989 × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: , і дійсно, там є рідкістю файли з розширенням webp. та їх там майже немає, крім.. якщо не існує іншого. Я не знаю, як Г конвертує . 15.04.2025 в 16:51, SergeTkach сказал: Це про сайтмеп чи про видачу зображень? Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Premium Filter для адмінки Автор: Sha Popup-форма з автоматичною генерацією промокоду та надсиланням на email. Спливаюче вікно з персональним купоном Автор: radaevich SmartAlt - Автоматичний підбір аналогічних товарів за відсутності на складі Автор: OcEx Різні розміри зображень для категорій Автор: PaulKravchenko Масове додавання користувальницьких стікерів для шаблонів (OcTemplates) Автор: IHOR1989
SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 16:56, chukcha сказав: Для того щоб зробити ресайз, треба перевірити підтримку webp, а це можно подивитися у заголовку accept Я не роблю свій ресайз, а юзаю той, що є в системі $this->model_tool_image->resize О! то це виходить, все буде працювати, якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Але тоді, потрібно поменше посилань в розгалюження, щоб воно встигало відпрацьовувати. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення SEO, карта сайта, оптимизация [Поддержка] Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер
chukcha Опубліковано: 15 квітня Share Опубліковано: 15 квітня 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: Я не роблю свій ресайз, Я не говорю про ваш всі модулі з webp перевіряют accept 15.04.2025 в 17:04, SergeTkach сказал: якщо не обирати "оптимізувати обробку зображень" Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7 Перейти до списку тем Схожі публікації Мапа сайту для OpenCart - Branched Sitemap - підходить для мультимовних магазинів і не навантажує сервер Автор: SergeTkach, 26 червня 2018 seo opencart карта сайта (і ще %d) Теги: seo opencart карта сайта sitemap seo карта сайта карта сайта opencart xml карта сайта xml sitemap fast sitemap быстрая карта сайта индексация opencart продвижение opencart разветвленная карта сайта разделенная карта сайта составная карта сайта 0 коментарів 51 998 переглядів SergeTkach 26 червня 2018 [Поддержка] SEO CMS NEWS 2 :: Новости 1 2 3 4 10 Автор: markimax, 21 травня 2016 seo cms новости (і ще %d) Теги: seo cms новости статьи sitemap 244 відповіді 29 961 перегляд vik13 5 лютого 2021 Как настроить карту сайта Sitemap в google search console Автор: Svetas2022, 15 грудня 2024 sitemap google search console (і ще %d) Теги: sitemap google search console как настроить карту сайта продвижение сайта google search console 3 відповіді 600 переглядів prizruslan 16 грудня 2024 Google Indexing Api Автор: chukcha, 18 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 0 коментарів 36 436 переглядів chukcha 19 грудня 2021 [Поддержка] Google Indexing Api 1 2 3 4 Автор: chukcha, 19 грудня 2021 индексация opencart индексация гугл (і ще %d) Теги: индексация opencart индексация гугл индексация сайта индексация продвижение индексация seo анализ 75 відповідей 7 565 переглядів chukcha 30 вересня 2024 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
SergeTkach Опубліковано: 15 квітня Автор Share Опубліковано: 15 квітня В 15.04.2025 в 17:10, chukcha сказав: Я не знаю, що це таке.. мабуть це посилання на оригінальні фото? Це рішення для збереження продуктивності та обходу прямого створення ресайзу. Тобто, коли в модулі обираєтся "Оптимізувати обробку зображень" воно не має ніякого зв'язку з оптимізацією зображень для SEO. Воно оптимізує роботу скрипта, щоб сайт не завис. По факту пропускається ресайз, хоча віддаються посилання на картинку з розрахунком, що на сайт спочатку зайде Googlebot, якій сканує html (а заодне створює ресайзи для конкретної сторінки), а потім вже прийде Googlebot-Image... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 2 3 4 5 6 7 Вперед Сторінка 7 з 7 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 7
Recommended Posts