Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

В 26.03.2025 в 16:04, DmitriyH сказав:

Я розумію, що Ви як розробник профі у цьому. Але обурює те, що замість конкретної відповіді Ви намагаєтеся хизуватися... Модуль офіційно бридбаний на даному ресурсі. Якщо Ви такий "велікій" то краще взагалі не відповідайте, знайдуться люди які розуміються на цьому, да не такі величні.

1. Я тут не хизуюся, а просто не відчуваю ніяких зобов'язань, адже термін підтримки вичерпано рік тому, а лист про продовження підтримки Ви проігнорували. 

Якщо я профі - це не означає, що я маю працювати для Вас безкоштовно.

2. Співпраця по всім поняттям має були взаємовигідною. Але чомусь думати щось про мене у Вас розуму вистачило, а думати про те, з якого дива Ви мені зараз пишете, розуму не вистачає. Адже Ви відмовилися від подальшої взаємовигідної взаємодії, коли відмовившись від подальшого підтримки.

3. Ви вирішили проблему. то якщо Ви в змозі її вирішити, навіщо тоді Ви пишете мені?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 26.03.2025 в 16:36, SergeTkach сказав:

1. Я тут не хизуюся, а просто не відчуваю ніяких зобов'язань, адже термін підтримки вичерпано рік тому, а лист про продовження підтримки Ви проігнорували. 

Якщо я профі - це не означає, що я маю працювати для Вас безкоштовно.

2. Співпраця по всім поняттям має були взаємовигідною. Але чомусь думати щось про мене у Вас розуму вистачило, а думати про те, з якого дива Ви мені зараз пишете, розуму не вистачає. Адже Ви відмовилися від подальшої взаємовигідної взаємодії, коли відмовившись від подальшого підтримки.

3. Ви вирішили проблему. то якщо Ви в змозі її вирішити, навіщо тоді Ви пишете мені?

Шановний! Я написав на форумі у гілці підтримки. Конкретно до Вас у своєму зверненні я не звертався! Як би хотів звернутися безпосередньо до розробника - написав би у особисті! Тому, трохи спустіться на землю. Не все у цьому світі вирішують гроші! Тихої днини.

Надіслати

В 26.03.2025 в 16:44, DmitriyH сказав:

Шановний! Я написав на форумі у гілці підтримки. Конкретно до Вас у своєму зверненні я не звертався!

Хм... Цікаво, хто ж сидить в підтримці мого модуля? Добрі самаряни, які їдять манну небесну?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.