Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

С какого китайского )))

Переводит с того, который есть в списке Г сервиса.

2016084164_.png.e35519438de65fbec0030b53da8c0917.png

• +1 1

Модуль прекрасний , і дуже потрібний .
Але є запитання відносно швидкості обробки
Переводити по категоріях не дуже зручно і з материнської не переводить , потрібно безпосередньо заходити на підкатегорію в якій безпосередньо є товар. Але і так вбиваючи підкатегорію чи вводячи перші букви підкатегорії, з першого разу не завжди відкривається список товарів, потрібно декілька раз вибирати зі списку та натискати кнопку Фільтр. мабуть якийсь глюк
Зробив іншим способом , відсортував товар по виробнику ( тут зразу відображений весь товар виробника) і відповідно отримав більше 300 сторінок з товарами по 15 товарів на сторінці.  І вибираючи по 15 товарів - переводжу. Відповідно потрібно більше 300 раз вибирати по 15 товарів і чекати переклад.
Як можна пришвидшити переклад товарів, можливо є якийсь "розумніший" спосіб?

Основное правило - не торопится!

можно и по 100 переводить - увеличив лимит в админке

08.03.2023 в 19:30, soravano сказал:

Переводити по категоріях не дуже зручно і з материнської не переводить

Чего?

вы выбираете категорию не по имени, а по айди! Используя автокомплит

Да, про скорость. Она загрублена, мне так проще ))) - меньше вопрос возникает - тут не перевело, там обрезало, а в этом месте вообще все сломало (проверено "годами")

Почему нужно выбирать что переводить - потому что - контроль, контроль и правки! Кроме того, есть уже и переведенные тексты

автокомпліт в мене не коректно працює, підкатегорія випадає - натискаю фільтр , а товар з неї не відображається. Потрібно декілька разів натискати кнопку фільтр і все рівно одразу недопомагає

Я у вас проверял - У меня все работает
Вы должны выбрать из выпадающего списка.
Тем более что автокомплит сделан из дефолтного

та я так і вибираю з випадаючого списку , натискаю фільтр , а товар знизу, в даному випадку підкатегорії - Все датчики цилиндров - не відображається взагалі

10.JPG

підтягує тільки тоді, коли додатково ще потрібно вибрати Производитель . Коротше буду транслітом вибирати ще виробника.

11.JPG

• 2 weeks later...

Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено?

19.03.2023 в 21:31, bodyak0 сказал:

Добрый вечер, подскажите обновления языка через cron предусмотрено?

Есть признак
переводилось

по нему можно отбирать и переводить

и.. есть такая возможность...

• 3 weeks later...

Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві.

08.04.2023 в 17:10, kuzyaka сказал:

Підскажіть, а Deepl все ще не працює в Україні по API? В мене є Американська карта для оплати тарифу, але сервер розташований в Києві.

Якщо ви дасте мені на тестування апі ключ від дипла, я зроблю для вас.
Там проблема в реєстрації ніж розташування сервера

добрый день

подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл?

у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління"
мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат

13.04.2023 в 20:12, MR88ua сказал:

добрый день

подскажите пожалуйста, возможно ли настроить исключения для перевода некоторых слов: в модуле или в переводчике гугл?

у меня есть товар с названием "Станок для бритья" - Гугл его переводит на украинский как "Верстат для гоління"
мне нужно чтобы слово Станок переводилось на украинский как Станок, а не Верстат

странно
Но ладно, пишут что перевод  делается по контенту текста
Станок для бриття - так отвечает онлайновий переводчик

Можно, конечно попробовать сделать какие исключения, чтобы не переводилось, например отравлять
С_т_а_н_о_к, а затем восстанвавливать

13.04.2023 в 21:29, PaulKravchenko сказал:

Бачив це на власні очі - верстат для гоління)))

Верю, но!!!

Screenshot_23.thumb.png.d7018bbd7fe9bfcb991306f35885e761.png

image.thumb.png.05ce5026d840a3f87f06de2336f58724.png

RUS Станок для бритья = UKR Станок для бриття

RUS Станок для бритья Т-образный Edwin Jagger DE86811BL = UKR Верстат для гоління Т-подібний Edwin Jagger DE86811BL

Станок для бриття на украинский переводит только если в названии нет производителя и модели - если они есть то переводит станок=верстат
Таких товаров несколько сотен и вручную исправлять верстат на станок займет массу времени.

Но вопрос на самом деле не про станок и верстат, а про то, как сделать исключения для перевода некоторых слов?

Ниже яркий пример автоматического перевода от Гугл
image.thumb.png.90080af5e261e65f3c09c244564cb639.png

Screenshot_23.png

Edited by MR88ua

Может я плохо искал, но я не нашел в описании апи чего либо для исключений, Кроме как своего словаря.

• 5 weeks later...

добрый вечер. нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl? так как от гугл перевод желает лучшего) 

13.05.2023 в 21:49, imsak сказал:

нашел кто-то способ как воспользоваться данным модулем + deepl?

У вас есть аккаунт deepl?

Вы уверены, что deepl лучше?

AWS неплох

Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає

До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a

Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a

Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую

14.05.2023 в 15:25, magdek сказал:

Вітаю хотів уточнити тільки в мене така х... чи ще в когось так перекладає

До https://skr.sh/sJp9WHdFMRl?a

Після https://skr.sh/sJptCeh8aA9?a

Хотів спитати в модуля є якийсь кеш, тому що перекладає останнім часом так дуже часто. Дякую

Немає, якась фантастика!

Гугл в останній час взагалі щось дике несе при перекладі, то речення пропустить, то викине частину

А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було?

Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів?

15.05.2023 в 17:55, Denys сказал:

А як можна додати API провайдера Google, я коли купляв то в мене такого варіанту не було?

Хто використовує Google поділіться досвідом набагато вистачає безкоштовного ліміту в 500 000 перекладених символів на місяць, ця пропозиція постійна чи тільки на 90 днів?

пишіть у приватні.

15.05.2023 в 17:55, Denys сказал:

ця пропозиція постійна

постійна

Нещодавно наперекладали на 700$ (((  (менегер - проявила ініціативу)
Зате вже все перекладене

подскажите, нужно ли оставлять none в настройке апи и нужно ли указывать для апи для транслейт https://prnt.sc/KZ0xRkDgqmZI

смотрел видео, там была возможность указать что апи только для Translate, но в своем аке не вижу  этой возможности.