Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

nykone

Користувачі
  
  • Публікації

    139
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача nykone

  1. Це завантаження і встановлення останньої версії.
  2. В мене ось така картина: Із повідомлень в телеграм каналах, дійшов висновку, що проблема в згенерованих описах категорій. Трохи повидаляв - подивимось!
  3. Чомусь в Opencart не імпортуються головні зображення (теги однакові для головного і додаткових зображень - прописав). Підкажіть будь-ласка, де шукати проблему? І як мінімум, деякі зображення на сервері є, але не прикріплені до товарів.
  4. А якщо звіряти ще + суму? Загалом, платежів по IBAN не так і багато (бояться люди ще цим способом оплачувати).
  5. Було б непогано, якщо б модуль міг міняти статус замовлення на "Оплачено", якщо в коментарі збігається № замовлення.
  6. "Класна" ідея, щоб сторінки повилітали з індексу пошукових систем
  7. А не треба ставити модулі з варезників. Я хоч і не розробник, але вважаю, що за все треба платити.
  8. Добрий день! Чи можна якось реалізувати, автоматичне створення акції, якщо у фіді при імпорті виявлено зниження ціни? PS. О це в мене фантазія розігралася
  9. Така ж біда Наскільки я знаю, це не передбачено їхнім API.
  10. Добрий день! Чомусь не створюється інвойс із адмінки (при натисканні кнопки "відправити" нічого не відбувається). Не підкажите, де шукати? ocstore 2.3
  11. Добрий день! Чи є якась можливість, зробити посилання з характеристик товару на категорію?
  12. Ви це можете зробити? Скільки буде коштувати? Пишіть в особисті повідомлення.
    Модуль виконує свої функції. Я його використовую при додаванні нових замовлень через адмінку, адже він дозволяє не заповнювати щоразу купу полів, які від замовлення до замовлення повторюються. Дякую автору за оперативну підтримку!
  13. І що це дасть? Ну, посталю я щоб модуль НП не перевіряв статус "3 дні у відділенні", як я дізнаюсь, що посилка отримана? Ні, тут явно щось треба робити з модулем Нової Пошти, щоб він не повертався до попереднього статусу.
  14. Бо в мене якось не складається пазил. Я ним користуюсь, але для інших цілей. Якщо скажите як зробити, то буду вдячний. Сценарій використання: Клієнт не забирає посилку протягом 2-х днів, ваш модуль міняє статус на "2 дні у відділенні" і відправляє нагадування, а через 10 хв, модуль НП, повертає статус "Прибула у відділення". Можна зробити, щоб модуль НП не відстежував статуси замовлень "2 дні у відділенні", "3 дні у відділенні" іт.д., як я тоді дізнаюсь, що посилка була отримана? Вручну перевіряти такі посилки - також не варіант.
  15. Добрий день! Значить ситуація така: використовую модуль Нової Пошти від прораба. Хочу налаштувати розсилку нагадувань клієнтам, які не забирають посилки протягом 2, 3, 4 днів. На коди 7, 8, повісив статуси в магазині "Прибуло у відділення". Також на ці коди повісив статуси магазину "2 дні у відділенні", "3 дні у відділенні" із затримкою 48 і 72 год. Але біда в тому, що коли спрацьовує статус "2 дні у відділенні", знову змінює на статус "Прибуло у відділення", відповідно покупцю відправляється 2 повідомлення. Питав автора модуля про це, він відповів, що так і має працювати. Питання: чи є якась можливість це змінити? Якщо хтось знає, як це виправити (платно) - пишіть у приват. PS. Модуль автоматична зміна статусів для цього не підходить.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.