Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Dmitrievich

Пользователи
  
  • Публикаций

    126
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Dmitrievich

  1. Перепрошую, якщо питання не професійне, я не фахівець, а користувач, скоріше. Чи використовує цей шаблон можливості PHP 8.2, чи це просто сумісність? Варто цей протокол використовувати чи він нічого зараз не дасть?
  2. Доброго дня. Можливо хтось вже робив або підкаже. Мені у підвалі абсолютно не потрібні категорії з дублюванням головного меню, а от потрібно виводити статті. Я хочу стандартні статті розмістити у одній колонці, а нові статті розміщувати у іншій, щоб не було перевантаження однієї колонки і порожня колонка категорій. Як це грамотно прописати у футері? В одній колонці статті жорстко закріпити або ті, що через налаштування шаблону, а у другій - ті, де галочка стоїть "показувати у футері". Сподіваюся зрозуміло пояснив. (
  3. Доброго дня. Прошу підказати що може прискорити завантаження даних з бази у модуль при формуванні ТТН або вручну, або з замовлення? Із замовлення шестирінка секунд 20-30 крутиться і іноді доводиться повторно оновлювати. Вручну - після вибору міста секунд 5-10 не обереш відділення. Хостінг платний і швидкий, інтернет нормальний, не розумію чому так гальмує після переходу на Опенкарт 3. Може десь можна параметри змінити якісь у модулі?
  4. Безліч додатків для імпорту прайсів, а от для створення класичних прайсів зараз не знайду. Єдиний був і той зник. Видно лише у мене є старомодні замовники, яким прайси потрібні. Немає попиту.
  5. Дякую за швидку відповідь, це обнадійливо. Думаю Ви знаєте модуль російський, що тут на ресурсі був. Там генерація була з зображеннями, з клікабельними назвами, все в одному листі, можливість налаштувань ширини полів, шапки і т.д. От щось подібне я би хотів знайти. В крайньому випадку - без фото товарів. Якщо ви можете щось з цього запропонувати - прошу вказати вартість роботи. Дякую.
  6. Шановні друзі, може хто підкаже. Намагаюсь встановити модуль цей і при натисканні на "редагувати" мені купу помилок видає типу: Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/invastor/trosti.com.ua/admin/controller/extension/module/xls_pricelist.php on line 446Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/invastor/trosti.com.ua/admin/controller/extension/module/xls_pricelist.php on line 455
  7. Доброго дня. Модуль взагалі працює? Бо ні демки, ні відгуків, ні опису толком немає. Зразок виводу хочаб...
  8. Dmitrievich

    Сортировка товаров {Admin}

    Дуже корисний мод, дякую!
  9. Доброго дня. Також підтримую другий пункт із попереднього посту. І питання щодо оновлення, що нового в цій версії?
  10. Dmitrievich

    [Поддержка] Admin Products Recent First

    Та я поправив і встановив його як мод, але не працює. В папку - то те саме буде, думаю?
  11. Dmitrievich

    [Поддержка] Admin Products Recent First

    Також цікавить мод під трійочку. Можна сподіватися?
  12. Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую.
  13. Доброго дня. Модуль надає можливість заповнювати SEO URL однаково для різних мов, то чи не можна зробити так, щоб було лише одне поле SEO URL і у базі всі поля SEO URL різних мов заповнювались одночасно? Як це було у версіях 1 і 2 Опенкарту? Також нагадую про замовлення допомоги в налаштуваннях, бо вже 3 доби чекаю. Дякую.
  14. Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, почему относительные ссылки из подкаталога ведут на файл в корне? Языки реализованы подкаталогами, нужно относительными ссылками в статьях направлять на товар на том же языке,но все ведут только на дефолтный язык без префикса.
  15. Ага, дякую, то мені в консолі потрібно буде 4 чи 5 комплектів карт завантажити для кожної мови? Чи можна якось об'єднати? Так, контент ще не заповнювали, лише зразки. Розібрався, вимкнув озгалудження. Дякую.
  16. Придбав, встановив, не зовсім зручно половину префіксів правити, але то таке... А от проблема у тому, що карта генерує посилання на стандартні статті сайта, каталог вцілому і т.д. Але самих товарів немає, виробників. Таке у Вас на прикладі є під назвою "вітрина". а нижче йде "карта товара". Не розумію цих прикладів, мені повна карта потрібна в т.ч. всі товари і каталоги, статті і т.д. Як цього домогтися і чому у мене вийшло як у вас в прикладі "вітрина"? Дякую.
  17. Велика подяка за модуль і доопрацювання, яке дозволило сортувати мови. Цієї дрібниці не вистачало для статусу "ідеальний модуль". Вільного доступу до завантаження не планується? Якщо не під ім'ям покупця модуля зайти?
  18. Доброго вечора. Для додавання нових мов на працюючий сайт - модуль бомба. Але при додаванні нового товару, статті або каталогу доводиться вручну заганяти всі поля, особливо - обов'язкові. Якщо у мене 18 мов, потрібно урли розкидати, потім назви, опис і це у всіх мовах. Тільки молитися, щоб на останньому етапі світло не вимкнули. ( Прошу авторів зробити автоматичний переклад товару, статті, каталогу, наприклад біля мовних вкладок зробити кнопку "перекласти все", яка імітує натискання всієї безлічі кнопок "перекласти" біля кожного поля для кожної мови.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.