Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Dmitrievich

Користувачі
  
  • Публікації

    129
  • З нами

  • Відвідування

Про Dmitrievich

  • День народження 20.02.73

Технічна підтримка

  • Інше
    https://vending-machine.dk

Інформація

  • Місто:
    Харків

Відвідувачі профілю

7 389 переглядів профілю

Dmitrievich's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

4

Репутація

  1. Доброго дня. У мене пропозиція зробити у наступних версіях можливість переключати опис категорій та виробників внизу або вверху. Розумію, що якщо поставили це вниз, то є в тому певна логіка і прихильники. Але, як на мене, опис категорії потрібен вверху як для кращого позиціювання сторінки по ключовим словам описа категорії, так і для користувачів, яким бажано спочатку побачити опис категорії і певну інформацію, яка допоможе обрати товар. Тому логічніше (для мене) зробити опис вверху або з можливістю зміни його місця. Дякую.
  2. А я просто розширення файла змінив на jpg та png і завантажив, все відтворюється нормально. https://vending-machine.dk/Europes-branded-coffee-chains-2023 Тут і логотип у шапці, і зображення у статті. Правда pagespeed говорить, що це старий формат і його можна зменшити, але направду він і так втричі менший від первісного формату і його вже не зменшити.
  3. Доброго дня. Непоганий шаблон, швидкість зросла у порівнянні з минулим, але є прохання по вдосконаленням: Формат webp створюється автоматично, але що коли виробник вже надає такі фото у цьому форматі? Доводиться конвертувати у старий формат і завантажувати, щоб потім отримати webp. Ну, це якось дивно, і переважна кількість шаблонів чи не всі не підтримують саме завантаження. Лише правити код. Також виходить так, що у цьому форматі неможливо завантажити фото у статті, бо там цей формат не завантажиш і автоматом він не створить. Темна тема - дуже добре. Але не тільки у мене проблема з тим, що перемикач знайти інтуітивно важко. Користувач не буде того робити. Бажано би переставити його із меню на місце біля перемикача мов чи валют. У підвалі другий стовпчик не підтримує форматування і розбивку по рядкам. Ліпить адресу одним рядком щоб і як би ти там не написав. Бажано виправити. Дякую за шаблон.
  4. Перепрошую, якщо питання не професійне, я не фахівець, а користувач, скоріше. Чи використовує цей шаблон можливості PHP 8.2, чи це просто сумісність? Варто цей протокол використовувати чи він нічого зараз не дасть?
  5. Доброго дня. Можливо хтось вже робив або підкаже. Мені у підвалі абсолютно не потрібні категорії з дублюванням головного меню, а от потрібно виводити статті. Я хочу стандартні статті розмістити у одній колонці, а нові статті розміщувати у іншій, щоб не було перевантаження однієї колонки і порожня колонка категорій. Як це грамотно прописати у футері? В одній колонці статті жорстко закріпити або ті, що через налаштування шаблону, а у другій - ті, де галочка стоїть "показувати у футері". Сподіваюся зрозуміло пояснив. (
  6. Доброго дня. Прошу підказати що може прискорити завантаження даних з бази у модуль при формуванні ТТН або вручну, або з замовлення? Із замовлення шестирінка секунд 20-30 крутиться і іноді доводиться повторно оновлювати. Вручну - після вибору міста секунд 5-10 не обереш відділення. Хостінг платний і швидкий, інтернет нормальний, не розумію чому так гальмує після переходу на Опенкарт 3. Може десь можна параметри змінити якісь у модулі?
  7. Безліч додатків для імпорту прайсів, а от для створення класичних прайсів зараз не знайду. Єдиний був і той зник. Видно лише у мене є старомодні замовники, яким прайси потрібні. Немає попиту.
  8. Дякую за швидку відповідь, це обнадійливо. Думаю Ви знаєте модуль російський, що тут на ресурсі був. Там генерація була з зображеннями, з клікабельними назвами, все в одному листі, можливість налаштувань ширини полів, шапки і т.д. От щось подібне я би хотів знайти. В крайньому випадку - без фото товарів. Якщо ви можете щось з цього запропонувати - прошу вказати вартість роботи. Дякую.
  9. Шановні друзі, може хто підкаже. Намагаюсь встановити модуль цей і при натисканні на "редагувати" мені купу помилок видає типу: Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/invastor/trosti.com.ua/admin/controller/extension/module/xls_pricelist.php on line 446Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/invastor/trosti.com.ua/admin/controller/extension/module/xls_pricelist.php on line 455
  10. Доброго дня. Модуль взагалі працює? Бо ні демки, ні відгуків, ні опису толком немає. Зразок виводу хочаб...
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.