Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Ну шутки шутками.. но если нужен просто калькулятор - это одно, другое если этот калькулятор должен чего то дальше делать - типа переадресовывать на доступные кондиционеры, привязываться к атрибутам - и так далее....

может быть несколько вариантов реализаций, вы не до конца описали как вы себе представляете его действие .

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Можно в принципе калькулятор шин запилить под любую тему.

Если бюджет интересный ,то можно взяться.

з.ы. контакты: на деревню дедушке (с) afwollis

Надіслати

Здравствуйте Всем!

Сколько будет стоить вот такой вот модуль для Open Cart 1.5.1.3

Пример

Обозначьте верхний предел бюджета данной работы. В принципе если просто алгоритм расчета написать с отображением, то это не сложно (по крайней мере для квалифицированного программиста). Но за даром и себе в убыток работать никто не будет.
  • +1 1
Надіслати

• 4 months later...

У меня есть небольшой калькулятор на php. Как его лучше интегрировать в магазин? Пробовал вставлять код в catalog/view/theme/default/template/common/home.tpl Получается нормально, но хотелось бы не на главную страницу а на отдельную. Как это лучше реализовать?

• +1 1
Надіслати

если с jquery дружишь, могу подкинуть скриптик для експеримента, пременные только грамотно подключить и в стилях поправить...

Надіслати

если с jquery дружишь, могу подкинуть скриптик для експеримента, пременные только грамотно подключить и в стилях поправить...

jquery совсем не знаю. А другие способы есть?
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.