Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Решено {RTFM}] При установке не подключается к БД.

Recommended Posts

Всем привет, подскажите, пожалуйста, в чем может быть причина

Error: Could not connect to the database please make sure the database server, username and password is correct!

Конечно же кроме того что ошибся с именем бд, пользователя или пароля. Все проверил уже 100 раз. Сервер ставил как и локалхост так и вручную прописывал тот что у хостера в MySQL написан. создавал уже и другую базу/пользователя, менял пароль на свой...ппц. Пред этим установил водпрес за 5мин, все норм.

Хостер - ukraine.com.ua.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

позвольте уточнить - на локальный сервер все встало а на ukraine.com.ua нет?

да, в смысле что я на денвере смог без всяких ошибок установить, а когда писал за локалхост, я имел ввиду пункт "*Сервер БД:" при инстале. там ставил как и localhost который по идее должен бы работать так и ******.mysql.ukraine.com.ua
Надіслати

а сюда заглядывали ? http://www.ukraine.com.ua/Faq/Nastrojki-podklyucheniya-k-BD-v-razlichnih-CMS.html

про опенкарт там конечно не слова но имя базы данных и ее адрес как узнать там написано

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.