Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывести $meta_description в карточку товара

Recommended Posts

Использую ocStore 2.3.0.4, то есть последней версии. Как я понимаю, встроенный модуль SEO Pro позволяет задавать перменную $meta_description, то есть описание для поисковых систем. Я хочу вывести это самое описание в карточке товара, но никак не могут этого сделать. Подскажите пожалуйста, как сделать это правильно? 

В файл Product.php (в движке) я вставил строку $data['meta_description'] = html_entity_decode($product_info['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8');

После этого в файле product.tpl (файл шаблона темы) вывел это при помощи строки <p><?php echo $meta_description; ?></p>. В итоге, получил ошибку вида Undefined variable: meta_description in/var/www/shop/catalog/view/theme/coloring/template/product/product.tpl on line 115

Где я промахнулся?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

$data['meta_description'] = $this->document->getDescription();

Спасибо, но не могли бы Вы поподробнее рассказать о том, куда вставить этот код.

Разместил его в файл: Product.php, расположенный по адресу /catalog/controller/product/

Подписал указанную вами строку под $data['description'] = html_entity_decode($product_info['description'], ENT_QUOTES, 'UTF-8');

Вывод в теме шаблона оставил прежним, но ошибка по-прежнему присутствует.

Змінено користувачем SergDrakus
Надіслати

Кэш модификаторов обновили?

Совет века, большое спасибо! Все заработало. Не подскажите, а вообще рационально ли выводить $meta_description на страницу товара?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.