chick Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 Здравствуйте, необходима верстка нового дизайна для интернет-магазина картин на основе шаблона Magazin https://opencartforum.com/files/file/2754-%D1%88%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BD-magazin-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-ocstoreopencart/ p.s. верстка желательна без изменений контроллеров и моделей Картинки в приложении Пишите пожалуйста сроки и цены в приват, а общие вопросы в данной теме Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 а почему на базе шаблона магазин а не какого либо другого?что общего у того что вам нужно с этим шаблоном??контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ibond Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 Пойду за попкорном. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 новый дизайн на основе шаблона Magazin делаю дизайн. но причем тут готовый шаблон? Я сам шаблонов мастер, и делать на чужом - это себя не уважать, да еще и, пардон, трахаться с этими заморочками CSS стилями в админке (!), которые сделаны для лохов во всех этих шаблонах... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 Пойду за попкорном. На меня возьмите... и много Тема на "долго" Ребята, просто озвучьте цену ТС И попкорна больше не надо будет ТС, там изменения глобальны и цена будет ... ну как вам сказать, очень приличной. Вам я так понял намекают потенциальные разрабы. Кстати хорошие спецы в свое деле, с учетом их "ворчания" :ugeek: Но "ворчание" на качество не влияет Делайте выводы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chick Опубліковано: 27 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Спасибо за отзывы. что-то может я не предусмотрел, мнения все выслушиваю и имею в виду. Тогда нужна просто верстка и натяжка на oc 2. Адаптация под мобилы не обязательна. Кто хочет идёт за попкорном, а кому некогда есть, просто пишите цены и рекомендации Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 вот и я бы хотел научится верстать модели и контроллеры возможно и БД сверстать за одно и писать код сssом. от того и спросил автора хочу научится Покажите А вообще нахер его лепить, я о категориях, все эти плюшки давно есть - если конечно у автора не что то из разряда *нужно по другому* Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Паша вопрос был к ТС) p.s. верстка желательна без изменений контроллеров и моделей контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 409 переглядів ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 130 переглядів kirians 22 квітня 2020 Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 983 перегляди QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 258 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 391 перегляд fokokero 4 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Сверстать новый дизайн на основе шаблона Magazin Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
HyperLabTeam Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 а почему на базе шаблона магазин а не какого либо другого?что общего у того что вам нужно с этим шаблоном??контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ibond Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 Пойду за попкорном. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 новый дизайн на основе шаблона Magazin делаю дизайн. но причем тут готовый шаблон? Я сам шаблонов мастер, и делать на чужом - это себя не уважать, да еще и, пардон, трахаться с этими заморочками CSS стилями в админке (!), которые сделаны для лохов во всех этих шаблонах... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 Пойду за попкорном. На меня возьмите... и много Тема на "долго" Ребята, просто озвучьте цену ТС И попкорна больше не надо будет ТС, там изменения глобальны и цена будет ... ну как вам сказать, очень приличной. Вам я так понял намекают потенциальные разрабы. Кстати хорошие спецы в свое деле, с учетом их "ворчания" :ugeek: Но "ворчание" на качество не влияет Делайте выводы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chick Опубліковано: 27 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Спасибо за отзывы. что-то может я не предусмотрел, мнения все выслушиваю и имею в виду. Тогда нужна просто верстка и натяжка на oc 2. Адаптация под мобилы не обязательна. Кто хочет идёт за попкорном, а кому некогда есть, просто пишите цены и рекомендации Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 вот и я бы хотел научится верстать модели и контроллеры возможно и БД сверстать за одно и писать код сssом. от того и спросил автора хочу научится Покажите А вообще нахер его лепить, я о категориях, все эти плюшки давно есть - если конечно у автора не что то из разряда *нужно по другому* Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Паша вопрос был к ТС) p.s. верстка желательна без изменений контроллеров и моделей контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 409 переглядів ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 130 переглядів kirians 22 квітня 2020 Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 983 перегляди QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 258 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 391 перегляд fokokero 4 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Сверстать новый дизайн на основе шаблона Magazin Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
sitecreator Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 новый дизайн на основе шаблона Magazin делаю дизайн. но причем тут готовый шаблон? Я сам шаблонов мастер, и делать на чужом - это себя не уважать, да еще и, пардон, трахаться с этими заморочками CSS стилями в админке (!), которые сделаны для лохов во всех этих шаблонах... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 Пойду за попкорном. На меня возьмите... и много Тема на "долго" Ребята, просто озвучьте цену ТС И попкорна больше не надо будет ТС, там изменения глобальны и цена будет ... ну как вам сказать, очень приличной. Вам я так понял намекают потенциальные разрабы. Кстати хорошие спецы в свое деле, с учетом их "ворчания" :ugeek: Но "ворчание" на качество не влияет Делайте выводы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chick Опубліковано: 27 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Спасибо за отзывы. что-то может я не предусмотрел, мнения все выслушиваю и имею в виду. Тогда нужна просто верстка и натяжка на oc 2. Адаптация под мобилы не обязательна. Кто хочет идёт за попкорном, а кому некогда есть, просто пишите цены и рекомендации Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 вот и я бы хотел научится верстать модели и контроллеры возможно и БД сверстать за одно и писать код сssом. от того и спросил автора хочу научится Покажите А вообще нахер его лепить, я о категориях, все эти плюшки давно есть - если конечно у автора не что то из разряда *нужно по другому* Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Паша вопрос был к ТС) p.s. верстка желательна без изменений контроллеров и моделей контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 409 переглядів ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 130 переглядів kirians 22 квітня 2020 Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 983 перегляди QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 258 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 391 перегляд fokokero 4 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Послуги Дизайн, верстка та шаблони Сверстать новый дизайн на основе шаблона Magazin
markimax Опубліковано: 26 листопада 2016 Share Опубліковано: 26 листопада 2016 Пойду за попкорном. На меня возьмите... и много Тема на "долго" Ребята, просто озвучьте цену ТС И попкорна больше не надо будет ТС, там изменения глобальны и цена будет ... ну как вам сказать, очень приличной. Вам я так понял намекают потенциальные разрабы. Кстати хорошие спецы в свое деле, с учетом их "ворчания" :ugeek: Но "ворчание" на качество не влияет Делайте выводы Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chick Опубліковано: 27 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Спасибо за отзывы. что-то может я не предусмотрел, мнения все выслушиваю и имею в виду. Тогда нужна просто верстка и натяжка на oc 2. Адаптация под мобилы не обязательна. Кто хочет идёт за попкорном, а кому некогда есть, просто пишите цены и рекомендации Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 вот и я бы хотел научится верстать модели и контроллеры возможно и БД сверстать за одно и писать код сssом. от того и спросил автора хочу научится Покажите А вообще нахер его лепить, я о категориях, все эти плюшки давно есть - если конечно у автора не что то из разряда *нужно по другому* Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Паша вопрос был к ТС) p.s. верстка желательна без изменений контроллеров и моделей контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації Модуль [Поддержка] Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 2 відповіді 1 409 переглядів ducha99 12 листопада 2021 Facebook catalog feed (Facebook store) + Instagram feed (Фид товаров для магазина Facebook + фид для Instagram) Автор: kirians, 22 квітня 2020 facebook feed (і ще %d) Теги: facebook feed instagram catalog catalogue store stores магазины магазин каталог каталоги 0 коментарів 8 130 переглядів kirians 22 квітня 2020 Модуль PDF Invoice to Order (Счет-фактура до замовлення в PDF) [Поддержка] Автор: kirians, 6 січня 2022 invoice invoice pdf (і ще %d) Теги: invoice invoice pdf pdf generate pdf attach pdf to email накладная пдф счет-фактура шаблон рахунок-фактура накладна 1 відповідь 983 перегляди QFX 1 лютого 2022 Проблема с каруселью фотографий товаров - шаблон "Простор" Автор: rayhack, 20 серпня шаблон 3 відповіді 258 переглядів rayhack 28 серпня Octostore - адаптивний, універтальний та продуманий шаблон для Opencart/OcStore [Поддержка] Автор: MonstroDesign, 1 липня octostore ocstore (і ще %d) Теги: octostore ocstore opencart opencart3 ocstore3 шаблон тема 4 відповіді 391 перегляд fokokero 4 жовтня Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
chick Опубліковано: 27 листопада 2016 Автор Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Спасибо за отзывы. что-то может я не предусмотрел, мнения все выслушиваю и имею в виду. Тогда нужна просто верстка и натяжка на oc 2. Адаптация под мобилы не обязательна. Кто хочет идёт за попкорном, а кому некогда есть, просто пишите цены и рекомендации Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 вот и я бы хотел научится верстать модели и контроллеры возможно и БД сверстать за одно и писать код сssом. от того и спросил автора хочу научится Покажите А вообще нахер его лепить, я о категориях, все эти плюшки давно есть - если конечно у автора не что то из разряда *нужно по другому* Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Паша вопрос был к ТС) p.s. верстка желательна без изменений контроллеров и моделей контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 вот и я бы хотел научится верстать модели и контроллеры возможно и БД сверстать за одно и писать код сssом. от того и спросил автора хочу научится Покажите А вообще нахер его лепить, я о категориях, все эти плюшки давно есть - если конечно у автора не что то из разряда *нужно по другому* Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HyperLabTeam Опубліковано: 27 листопада 2016 Share Опубліковано: 27 листопада 2016 Паша вопрос был к ТС) p.s. верстка желательна без изменений контроллеров и моделей контроллеры и модели верстать - эт как? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts