ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Поделитесь размышлениями, как все понимают Даниэлю :ph34r: скучно, и он начинает все новое и новое придумывать Вот хочу написать модуль, стоит ли писать под ветку 1,5хх (правда уже админка написана :-D ) или сразу под 2хх ? Но блин во второй ветке не все гладко, есть 2.1.x есть 2.2.x, как быть, посоветуйте или хотя бы подкинет мыслишек )) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Пишите, сами поймете. Но блин во второй ветке не все гладко, есть 2.1.x есть 2.2.x, Что вы там нашли негладкого? Ну да есть отличия.. И вы на них наткнулись в своем первом модуле? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Пишите, сами поймете. Что вы там нашли негладкого? Ну да есть отличия.. И вы на них наткнулись в своем первом модуле? пока нет, не наткнулся, только размышления по поводу под какую ветку пилить или сразу под две Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Это прям как <? for(;;;) {} ?> :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий вот это и смущает, правда я еще не посмотрел что там он кардинального во 2.2 сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Пишите, сами поймете. Но блин во второй ветке не все гладко, есть 2.1.x есть 2.2.x, Что вы там нашли негладкого? Ну да есть отличия.. И вы на них наткнулись в своем первом модуле? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Пишите, сами поймете. Что вы там нашли негладкого? Ну да есть отличия.. И вы на них наткнулись в своем первом модуле? пока нет, не наткнулся, только размышления по поводу под какую ветку пилить или сразу под две Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Это прям как <? for(;;;) {} ?> :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий вот это и смущает, правда я еще не посмотрел что там он кардинального во 2.2 сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Пишите, сами поймете. Что вы там нашли негладкого? Ну да есть отличия.. И вы на них наткнулись в своем первом модуле? пока нет, не наткнулся, только размышления по поводу под какую ветку пилить или сразу под две Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Это прям как <? for(;;;) {} ?> :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий вот это и смущает, правда я еще не посмотрел что там он кардинального во 2.2 сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
chukcha Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Это прям как <? for(;;;) {} ?> :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий вот это и смущает, правда я еще не посмотрел что там он кардинального во 2.2 сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 пилите Но... тут такая штука.. Вроде запилил под 1.5, переходишь на пилку 2 Но вовремя пилки 2 появились новые идеи, внедряешь, а на 1.5 их нет Начинаешь допиливать 1.5 и опять новые идеи И по кругу.. И так хочется отказаться от какой-то вресии Это прям как <? for(;;;) {} ?> :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... tabook Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий вот это и смущает, правда я еще не посмотрел что там он кардинального во 2.2 сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
tabook Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий вот это и смущает, правда я еще не посмотрел что там он кардинального во 2.2 сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий вот это и смущает, правда я еще не посмотрел что там он кардинального во 2.2 сделал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexDW Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Я новый модуль пишу только под 2.x Но один фиг все равно получается два: один для всех 2.x до 2.2, второй для 2.2 only. Куда фантазия этого чувака приведёт я хз, понятия обратная совместимость для него не существует даже в рамках минорных версий проблемы негров шерифа не @бут! (с) :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 17 березня 2016 Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле"Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
ArtemPitov Опубліковано: 17 березня 2016 Автор Share Опубліковано: 17 березня 2016 Даже не знаю что посоветовать в таком "деле" Я сам под "впечатлением" от "резвости" и крутых виражей Даниэля. И как писать модули и в какую сторону "двигаться" хрен его знает Понял только одно - никаких ocmod и vqmod, "привязки" и логика меняются от версии к версии (еще и настолько быстро). причем настолько радикально, что все vqmod / ocmod для предыдущей версии можно выкидывать в мусорку, легче заново сделать придется ждать 2.3 тогда, ну и писать тогда все параллельно системе, вот тут будет над чем по мозговать (а для меня еще и что то нового научиться) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка OC ver. 1.5.x.x vs OC ver. 2.x.x | или как дальше жить
sitecreator Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? получается, что для 2-й ветки (все, что до 2.1.*) еще и модулей всяких и нужных наделать/переделать не успели, а она уже безнадежно устарела? Начинай все по новой делать для 2.2? Что-то уж больно "крутые виражи" выходят... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
markimax Опубліковано: 18 березня 2016 Share Опубліковано: 18 березня 2016 а под какие ж версии тогда новые шаблоны творить? ... CSS только :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts