Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

В 25.11.2024 в 09:40, Frantsuz сказав:

Доброго дня. Не підкажете чим визвана дана помилка ?

1732526324341-screenshot-packbox_com_ua-

Expand  

Перевірте налаштування на вкладці відправлення

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 25.11.2024 в 12:54, gorwarrior сказав:

image.thumb.png.7209ce1eae1cea31499f12dc8d60ab75.png

Здравствуйте, сегодня все утром. В чем может быть проблема? Не обновляются отделения

Expand  

Ключ АПИ рабочий?

Надіслати

В 29.11.2024 в 19:40, iroschak сказав:

Можете підказати чому в замовленні немає інформації з деяких полів:
- поштомат;
- вулиця;
- будинок;
- квартира.

Expand  

Налаштуйте поля із кошика у модуль доставки

Надіслати

• 2 weeks later...

При покупке Встановлення та оновлення (+7.00 USD) при наличии модуля Simple в системе - в стоимость входит настройка оформления заказа как на скрине?

image.thumb.png.71760bc5c5032fe281bd30aa5f03ba9f.png

Надіслати

@dreemix Вам Simple потрібно налаштовувати, а для такого візуального вигляду

Надіслати

В 12.12.2024 в 15:45, dreemix сказав:

При покупке Встановлення та оновлення (+7.00 USD) при наличии модуля Simple в системе - в стоимость входит настройка оформления заказа как на скрине?

Expand  

Вартість вказана лише за встановлення та базове налаштування модуля доставки, кошик руцький крутити самі будите

Надіслати

В 12.12.2024 в 15:45, dreemix сказав:

Expand  

Доброго дня. Так

Надіслати

В 12.12.2024 в 17:59, Flint2000 сказав:

@dreemix Вам Simple потрібно налаштовувати, а для такого візуального вигляду

Expand  

ну там есть перенос настроек, на 2 магазинах уже настроено

Надіслати

• 2 weeks later...

Вітаю
Я купував у Вас модуль на російському сайті  де він вже видалений. Підтвердити можу чеком. Але мені потрібно оновити ключ ліцензії, зробити я вже цього не можу. Будь ласка допоможіть знайти вирішення

Надіслати

Є пропозиція для розвитку…
Інколи, на данний час ну дуууже рідко але інколи всеж таки буває що при оновленні «відділень» не догружає данні, на сторонньому ПЗ бачив зробили умову коли немає нового файлу не видаляє старі данні. Чи можливо впровадити аналогічну перевірку, але щей із з додатковою перевіркою кількості відділень, наприклад: якщо менше ніж 36000 то не тре видаляти попередні данні?

А якщо взагалі по фен-шуй, то і якийсь планувальник впровадити, що за умови не оновлення даних зробить повторний запит через певний час)

@Prorab337

Змінено користувачем COBECTb11
Надіслати

В 26.12.2024 в 23:49, Fakabasha сказав:

Вітаю
Я купував у Вас модуль на російському сайті  де він вже видалений. Підтвердити можу чеком. Але мені потрібно оновити ключ ліцензії, зробити я вже цього не можу. Будь ласка допоможіть знайти вирішення

Expand  

Напишіть в приват, додам тут покупку

Надіслати

В 28.12.2024 в 17:44, COBECTb11 сказав:

Є пропозиція для розвитку…
Інколи, на данний час ну дуууже рідко але інколи всеж таки буває що при оновленні «відділень» не догружає данні, на сторонньому ПЗ бачив зробили умову коли немає нового файлу не видаляє старі данні. Чи можливо впровадити аналогічну перевірку, але щей із з додатковою перевіркою кількості відділень, наприклад: якщо менше ніж 36000 то не тре видаляти попередні данні?

А якщо взагалі по фен-шуй, то і якийсь планувальник впровадити, що за умови не оновлення даних зробить повторний запит через певний час)

@Prorab337

Expand  

Так, щось буде в цьому напрямку реалізовано найближчим часом

Надіслати

В 02.01.2025 в 10:26, serggcrew1203 сказав:

Доброго дня, потрібна допомога, чомусь при створенні накладної модуль не підставляє данні отримувача з замовлення (

Expand  

Там тре трохи часу аби ви почитали інструкцію, та від кошика ще залежить, що писати у поля в налаштуваннях модуля доставки

Надіслати

Можете написати  на Вайбер чи телеграм ? На іншому сайті такий самий модуль стоїть налаштування виставив однакові, але на новому не підставляє данні потрібно все вводити в ручну (

Надіслати

В 02.01.2025 в 17:33, serggcrew1203 сказав:

Можете написати  на Вайбер чи телеграм ? На іншому сайті такий самий модуль стоїть налаштування виставив однакові, але на новому не підставляє данні потрібно все вводити в ручну (

Expand  

пишіть в приват

Надіслати

Надіслати

Супер

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.