Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Frantsuz

Новачок
  
  • Публікації

    18
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Frantsuz

  1. Підскажіть будь ласка де знайти робочий модуль для ocStore 3.0.3.7 "Питання - відповідь" ? Дякую.
  2. Щось зовсім не так пішло))), таке звіщення тепер https://prnt.sc/7qJbC5_CAx__ хоть магазин відкритий по факту. Зараз спробую звідновити з бекапу.
  3. Почистив тут https://prnt.sc/cwn0l5P0F-89 і тут https://prnt.sc/ic-p7seEjc6K Нажаль не допомагає... Які ще є варіанти?
  4. Доброго дня. Для аналітики рекламної компанії потрібно вставити тег Google у код веб-сайту. Для цього в розширеннях знайшов модуль Google Analytics, вставив код у вікно https://prnt.sc/sSjPjg21RfC1 та зберіг. Але зявляється така помилка https://prnt.sc/6r_GwW99aQpp Як виправити цю помилку та правильно встановити тег Google у код веб-сайту? Дякую.
  5. Доброго дня. Підкажіть чи є такий модуль, за допомогою якого можна керувати відображенням товарів на сторінці категорій або підкатегорій? Наприклад, я хочу щоб найважливіші товари відображувалися на першій сторінці категорії або підкатегорії у певному порядку. Дякую.
  6. В мене працює добре.
  7. Доброго дня. Підкажіть будь ласка, де знайти файл зі змінною, щоб змінити напис "У наявності" коли товар відображається на вітрині категорії/підкатегорії https://prnt.sc/Pd5Czssb1sE1 В відкритій карточці товару змінив язикову змінну, яку знайшов тут https://prnt.sc/z92TnXoFAqyJ відображаеться нормально https://prnt.sc/4qidSqx8lFWd Пробував через Система - Локалізація - Стан на складі https://prnt.sc/qKfW0CfIlwlI потім ставив цей статус в товарі https://prnt.sc/U7Srz39eJije нічого не змінюється https://prnt.sc/wHLltsoA7WKm Дякую.
  8. Шановні адміністратори форуму або розробника цього модуля. Прошу Вас: - надати ключ для активації купленого модуля 17.08.2022 номер рахунку #1172563 або - повернути кошти згідно вашої Політики повернення Оскільки пройшло більше п"яти днів, розробник не виходить на зв"язок, а його модуль не працює в звязку з відсутність ключа для активаціїї. Дякую за розуміння.
  9. Доброго дня. Купив цей модуль 17.08.2022 усі спроби отримати ключ марні, розробник просто пропав. Ні через форум, ні через скайп, ні через адмінпанель відповіді на прохання надіслати ключ немає, просто вакуум... Писав керівництву форума, теж відповіді немає. Якщо хтось бажає купити цей модуль, нехай спочатку впевниться що розробник вийшов на звязок, а то впусту витратите гроші...
    Доброго дня ! 18.08.2022 Придбав модуль "Новая Почта API" Відправти запрос на отримання ліцензійного ключа чомусь не виходить https://prnt.sc/b1A-pF_UlAGs, писав через форум, написав вам у Skype ви не відповідаєте. Як мені отримати ключа активації? Дякую.
    Спасибо Сергею за отлично продуманный модуль. Реально он экономит массу времени, если в нем разобратся, я пока разбираюсь) и в процессе понимаю насколько этот модуль необходим для любого магазина на OpenCart. Даже не представляю сколько времени нужно было потратить на руботу "ручками"))) Отдельное спасибо за инстукцию в переписке после покупки, с начала не особо соображал как им пользоваться, с помощью Сергея начало все получатся. Удачи и развития!
  10. Здравствуйте. Хочу установить эту тему ***** Ищу человека, который сможет сверстать и настроить такую форму заказа: http://joxi.ru/823yVYXuagopJr В принципе, этот блок - главный элемент сайта. Расположить ее нужно вторым блоком главной страницы, возможно есть модули, которые можно настроить и отстилить. От Вас стоимость работы, и сколько времени уйдет на это. @ProvideSite

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.