Valdemario Опубліковано: 24 квітня 2014 Share Опубліковано: 24 квітня 2014 Здравствуйте, господа. У меня проблемка такого рода: есть шаблон, изначально на англ. языке. При попытке изменить "шаблонную" категорию (в админке) на свою на рос. языке появляеться проблемка со шрифтом на самом сайте (Russian.jpg). Но когда переключаю язык на самом сайте на англ. - то все ОК.(English.jpg) Как это исправить так, чтобы при выборе рос. языка сайт был как на англ.? Что мне еще предоставить кроме сринов? Буду очень благодарен!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 25 квітня 2014 Share Опубліковано: 25 квітня 2014 Шрифт кириллицу не поддерживает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 27 квітня 2014 Share Опубліковано: 27 квітня 2014 Стили шрифта поправьте и будет вам щастье Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Valdemario Опубліковано: 27 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2014 Стили шрифта поправьте и будет вам щастье Не поимаю... Если шрифт не поддерж. кириллицу, то что править кроме как искать шрифт с подержкой кирил.? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 А название шрифта не в стилях прописано? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Не поимаю... Если шрифт не поддерж. кириллицу, то что править кроме как искать шрифт с подержкой кирил.? не слушайте эти бредовые советы. или ищите версию шрифта с поддержкой кириллицы или ищите шрифт с кириллицей, похожий на этот и заменяйте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Ага, слушайте хорошие советы , и вместо того чтобы просто сменить название шрифта в стилях и настроить как вам нравиться, бегайте по инету и ищите то не зная что Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Ага, слушайте хорошие советы , и вместо того чтобы просто сменить название шрифта в стилях и настроить как вам нравиться, бегайте по инету и ищите то не зная что т.е. если шрифт не поддерживает кириллицу предлагаете "что-то в стилях шрифта поправить" и все будет ок? :lol: если не знаете что писать не надо это делать. напомню, тс хотел для ru такой-же шрифт, как на en, а не везде сделать долбаный Arial. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 А название шрифта не в стилях прописано? (цитатник не сработал) А я не про название шрифта писал? ТС не знает что существуют другие шрифты и отображение их можно в стилях поправить чтобы было похоже так как ему нравиться? Разжёвывать всё надо? Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? конечно никаких, все предельно ясно :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) какое понимание? вы пишите бред, местами совершенно нечитаемый и даете бесполезные советы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Valdemario Опубліковано: 6 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2014 Спасибо всем, кто старался что-то подсказать. Вы все правы - я менял шрифты, прописуя их в css. Брал в гугле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації шрифт в описании товаров Автор: dubas413, 18 листопада 2020 шрифт описание товара 1 відповідь 500 переглядів AlexDW 18 листопада 2020 Доработка. Заказы покупателей, шрифт, кнопка купить. Автор: scofildmc, 30 липня 2019 заказы шрифт (і ще %d) Теги: заказы шрифт кнопка купить 0 відповідей 665 переглядів scofildmc 30 липня 2019 Изменить Цвет(Шрифт) Отдельного текса Автор: nikitaxzx, 30 травня 2018 текст шрифт 17 відповідей 1 854 перегляди HyperLabTeam 30 травня 2018 Изменение размеров шрифта у подкатегорий Автор: A132, 19 березня 2018 шрифт подкатегории 2 відповіді 1 289 переглядів A132 20 березня 2018 Подскажите мелкий шрифт для логотипа Автор: Igor5, 21 січня 2018 шрифт шрифты (і ще %d) Теги: шрифт шрифты логотип 4 відповіді 840 переглядів Igor5 21 січня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Отображение категорий на сайте Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Allaur Опубліковано: 27 квітня 2014 Share Опубліковано: 27 квітня 2014 Стили шрифта поправьте и будет вам щастье Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valdemario Опубліковано: 27 квітня 2014 Автор Share Опубліковано: 27 квітня 2014 Стили шрифта поправьте и будет вам щастье Не поимаю... Если шрифт не поддерж. кириллицу, то что править кроме как искать шрифт с подержкой кирил.? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 А название шрифта не в стилях прописано? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Не поимаю... Если шрифт не поддерж. кириллицу, то что править кроме как искать шрифт с подержкой кирил.? не слушайте эти бредовые советы. или ищите версию шрифта с поддержкой кириллицы или ищите шрифт с кириллицей, похожий на этот и заменяйте. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Ага, слушайте хорошие советы , и вместо того чтобы просто сменить название шрифта в стилях и настроить как вам нравиться, бегайте по инету и ищите то не зная что Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Ага, слушайте хорошие советы , и вместо того чтобы просто сменить название шрифта в стилях и настроить как вам нравиться, бегайте по инету и ищите то не зная что т.е. если шрифт не поддерживает кириллицу предлагаете "что-то в стилях шрифта поправить" и все будет ок? :lol: если не знаете что писать не надо это делать. напомню, тс хотел для ru такой-же шрифт, как на en, а не везде сделать долбаный Arial. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 А название шрифта не в стилях прописано? (цитатник не сработал) А я не про название шрифта писал? ТС не знает что существуют другие шрифты и отображение их можно в стилях поправить чтобы было похоже так как ему нравиться? Разжёвывать всё надо? Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? конечно никаких, все предельно ясно :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) какое понимание? вы пишите бред, местами совершенно нечитаемый и даете бесполезные советы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Valdemario Опубліковано: 6 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2014 Спасибо всем, кто старался что-то подсказать. Вы все правы - я менял шрифты, прописуя их в css. Брал в гугле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації шрифт в описании товаров Автор: dubas413, 18 листопада 2020 шрифт описание товара 1 відповідь 500 переглядів AlexDW 18 листопада 2020 Доработка. Заказы покупателей, шрифт, кнопка купить. Автор: scofildmc, 30 липня 2019 заказы шрифт (і ще %d) Теги: заказы шрифт кнопка купить 0 відповідей 665 переглядів scofildmc 30 липня 2019 Изменить Цвет(Шрифт) Отдельного текса Автор: nikitaxzx, 30 травня 2018 текст шрифт 17 відповідей 1 854 перегляди HyperLabTeam 30 травня 2018 Изменение размеров шрифта у подкатегорий Автор: A132, 19 березня 2018 шрифт подкатегории 2 відповіді 1 289 переглядів A132 20 березня 2018 Подскажите мелкий шрифт для логотипа Автор: Igor5, 21 січня 2018 шрифт шрифты (і ще %d) Теги: шрифт шрифты логотип 4 відповіді 840 переглядів Igor5 21 січня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Отображение категорий на сайте Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Ага, слушайте хорошие советы , и вместо того чтобы просто сменить название шрифта в стилях и настроить как вам нравиться, бегайте по инету и ищите то не зная что Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Ага, слушайте хорошие советы , и вместо того чтобы просто сменить название шрифта в стилях и настроить как вам нравиться, бегайте по инету и ищите то не зная что т.е. если шрифт не поддерживает кириллицу предлагаете "что-то в стилях шрифта поправить" и все будет ок? :lol: если не знаете что писать не надо это делать. напомню, тс хотел для ru такой-же шрифт, как на en, а не везде сделать долбаный Arial. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 А название шрифта не в стилях прописано? (цитатник не сработал) А я не про название шрифта писал? ТС не знает что существуют другие шрифты и отображение их можно в стилях поправить чтобы было похоже так как ему нравиться? Разжёвывать всё надо? Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? конечно никаких, все предельно ясно :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) какое понимание? вы пишите бред, местами совершенно нечитаемый и даете бесполезные советы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Valdemario Опубліковано: 6 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2014 Спасибо всем, кто старался что-то подсказать. Вы все правы - я менял шрифты, прописуя их в css. Брал в гугле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації шрифт в описании товаров Автор: dubas413, 18 листопада 2020 шрифт описание товара 1 відповідь 500 переглядів AlexDW 18 листопада 2020 Доработка. Заказы покупателей, шрифт, кнопка купить. Автор: scofildmc, 30 липня 2019 заказы шрифт (і ще %d) Теги: заказы шрифт кнопка купить 0 відповідей 665 переглядів scofildmc 30 липня 2019 Изменить Цвет(Шрифт) Отдельного текса Автор: nikitaxzx, 30 травня 2018 текст шрифт 17 відповідей 1 854 перегляди HyperLabTeam 30 травня 2018 Изменение размеров шрифта у подкатегорий Автор: A132, 19 березня 2018 шрифт подкатегории 2 відповіді 1 289 переглядів A132 20 березня 2018 Подскажите мелкий шрифт для логотипа Автор: Igor5, 21 січня 2018 шрифт шрифты (і ще %d) Теги: шрифт шрифты логотип 4 відповіді 840 переглядів Igor5 21 січня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Шаблони, дизайн та оформлення магазину Отображение категорий на сайте
Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 А название шрифта не в стилях прописано? (цитатник не сработал) А я не про название шрифта писал? ТС не знает что существуют другие шрифты и отображение их можно в стилях поправить чтобы было похоже так как ему нравиться? Разжёвывать всё надо? Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Мне так ни кто не разжёвывал, а так и писали как я пишу. Знать так и надо. Так я так и написал. Какие притензии? конечно никаких, все предельно ясно :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) какое понимание? вы пишите бред, местами совершенно нечитаемый и даете бесполезные советы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Valdemario Опубліковано: 6 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2014 Спасибо всем, кто старался что-то подсказать. Вы все правы - я менял шрифты, прописуя их в css. Брал в гугле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації шрифт в описании товаров Автор: dubas413, 18 листопада 2020 шрифт описание товара 1 відповідь 500 переглядів AlexDW 18 листопада 2020 Доработка. Заказы покупателей, шрифт, кнопка купить. Автор: scofildmc, 30 липня 2019 заказы шрифт (і ще %d) Теги: заказы шрифт кнопка купить 0 відповідей 665 переглядів scofildmc 30 липня 2019 Изменить Цвет(Шрифт) Отдельного текса Автор: nikitaxzx, 30 травня 2018 текст шрифт 17 відповідей 1 854 перегляди HyperLabTeam 30 травня 2018 Изменение размеров шрифта у подкатегорий Автор: A132, 19 березня 2018 шрифт подкатегории 2 відповіді 1 289 переглядів A132 20 березня 2018 Подскажите мелкий шрифт для логотипа Автор: Igor5, 21 січня 2018 шрифт шрифты (і ще %d) Теги: шрифт шрифты логотип 4 відповіді 840 переглядів Igor5 21 січня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Allaur Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
riny Опубліковано: 28 квітня 2014 Share Опубліковано: 28 квітня 2014 Спасибо за понимание :-) какое понимание? вы пишите бред, местами совершенно нечитаемый и даете бесполезные советы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Valdemario Опубліковано: 6 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2014 Спасибо всем, кто старался что-то подсказать. Вы все правы - я менял шрифты, прописуя их в css. Брал в гугле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Valdemario Опубліковано: 6 травня 2014 Автор Share Опубліковано: 6 травня 2014 Спасибо всем, кто старался что-то подсказать. Вы все правы - я менял шрифты, прописуя их в css. Брал в гугле. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts