my2you Опубліковано: 3 квітня 2013 Share Опубліковано: 3 квітня 2013 10 Завантажити / Придбати розширення Упрощенный рейтинг товара Модуль упрощенного рейтинга товара Модуль позволяет голосовать за товар простым выбором оценки, нажатием на звездочку. - Отправляет рейтинг о товаре в таблицу отзывов. Тем самым учитывается общий рейтинг товара - Размещается на странице продукта автоматически - Возможно размещение в левой или правой колонке - Защита от повторного голосования - Простая установка, т.е скопировал папку и включил в админке - Модуль при установке заменяет один файл review.php (смысла делать вкумод не вижу) ВНИМАНИЕ! Модуль гарантированно работает на теме по умолчанию т.е default или очень близкой к ней! ДЕМО Автор my2you долучення 03.04.13 Категорія Модули Системные требования Метод активации Без активации Ioncube Loader Нет ocStore 1.5.5.1.21.5.5.1.11.5.5.11.5.4.1.21.5.4.1.11.5.4.11.5.3.11.5.2.11.5.1.3 OpenCart.Pro, ocShop Звернення до сервера розробника Нет 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 4 квітня 2013 Share Опубліковано: 4 квітня 2013 вот версию со звездочками было бы не плохо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... kint Опубліковано: 4 квітня 2013 Share Опубліковано: 4 квітня 2013 вот версию со звездочками было бы не плохо! так со свёздами и так есть по умолчанию Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 4 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 4 квітня 2013 kint попробуйте поставить оценку модулю на странице покупки модуля и вы поймете сразу, что имелось ввиду под звездочками. Т.е возможность на странице товара, нажать на нужную звездочку и тем самым отправить рейтинг. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 4 квітня 2013 Share Опубліковано: 4 квітня 2013 Не заменяет файлы и без vqmod, это в смысле и в шаблоне прописывать не надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 4 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 4 квітня 2013 markimax зачем Вы придираетесь к описанию? Разве ответ для Вас как специалиста не очевиден?? Ведь написано все четко. Модуль не заменяет файлы! Вроде все ясно и понятно. Если есть предложения или замечания, пишите в личку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Купил ради будущих звездочек) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Вот вам со звёздочками, модуль из будущего. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Мне так-то вообще надо, чтобы люди просто ставили звездочки без обязательного отзыва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RGB Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Да, выглядит очень информативно, особенно когда покупатель выбирает что-то и хочет почитать отзывы владельцев, а там такие простыни из голых оценок) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... criminalist Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Во, так зачетнее. Автор, прими к сведению. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Miker Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ + Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 пожелания приняты к сведению. Anikoспасибо за покупку )) Появились еще покупатели, так что сегодня завтра отправлю вам новую версию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
jdeac Опубліковано: 4 квітня 2013 Share Опубліковано: 4 квітня 2013 вот версию со звездочками было бы не плохо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kint Опубліковано: 4 квітня 2013 Share Опубліковано: 4 квітня 2013 вот версию со звездочками было бы не плохо! так со свёздами и так есть по умолчанию Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
my2you Опубліковано: 4 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 4 квітня 2013 kint попробуйте поставить оценку модулю на странице покупки модуля и вы поймете сразу, что имелось ввиду под звездочками. Т.е возможность на странице товара, нажать на нужную звездочку и тем самым отправить рейтинг. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 4 квітня 2013 Share Опубліковано: 4 квітня 2013 Не заменяет файлы и без vqmod, это в смысле и в шаблоне прописывать не надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 4 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 4 квітня 2013 markimax зачем Вы придираетесь к описанию? Разве ответ для Вас как специалиста не очевиден?? Ведь написано все четко. Модуль не заменяет файлы! Вроде все ясно и понятно. Если есть предложения или замечания, пишите в личку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Купил ради будущих звездочек) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Вот вам со звёздочками, модуль из будущего. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Мне так-то вообще надо, чтобы люди просто ставили звездочки без обязательного отзыва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RGB Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Да, выглядит очень информативно, особенно когда покупатель выбирает что-то и хочет почитать отзывы владельцев, а там такие простыни из голых оценок) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... criminalist Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Во, так зачетнее. Автор, прими к сведению. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Miker Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ + Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 пожелания приняты к сведению. Anikoспасибо за покупку )) Появились еще покупатели, так что сегодня завтра отправлю вам новую версию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
markimax Опубліковано: 4 квітня 2013 Share Опубліковано: 4 квітня 2013 Не заменяет файлы и без vqmod, это в смысле и в шаблоне прописывать не надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 4 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 4 квітня 2013 markimax зачем Вы придираетесь к описанию? Разве ответ для Вас как специалиста не очевиден?? Ведь написано все четко. Модуль не заменяет файлы! Вроде все ясно и понятно. Если есть предложения или замечания, пишите в личку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Купил ради будущих звездочек) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Вот вам со звёздочками, модуль из будущего. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Мне так-то вообще надо, чтобы люди просто ставили звездочки без обязательного отзыва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RGB Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Да, выглядит очень информативно, особенно когда покупатель выбирает что-то и хочет почитать отзывы владельцев, а там такие простыни из голых оценок) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... criminalist Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Во, так зачетнее. Автор, прими к сведению. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Miker Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ + Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 пожелания приняты к сведению. Anikoспасибо за покупку )) Появились еще покупатели, так что сегодня завтра отправлю вам новую версию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
my2you Опубліковано: 4 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 4 квітня 2013 markimax зачем Вы придираетесь к описанию? Разве ответ для Вас как специалиста не очевиден?? Ведь написано все четко. Модуль не заменяет файлы! Вроде все ясно и понятно. Если есть предложения или замечания, пишите в личку. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Купил ради будущих звездочек) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Вот вам со звёздочками, модуль из будущего. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Мне так-то вообще надо, чтобы люди просто ставили звездочки без обязательного отзыва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RGB Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Да, выглядит очень информативно, особенно когда покупатель выбирает что-то и хочет почитать отзывы владельцев, а там такие простыни из голых оценок) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... criminalist Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Во, так зачетнее. Автор, прими к сведению. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Miker Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ + Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 пожелания приняты к сведению. Anikoспасибо за покупку )) Появились еще покупатели, так что сегодня завтра отправлю вам новую версию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Купил ради будущих звездочек) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Вот вам со звёздочками, модуль из будущего. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Мне так-то вообще надо, чтобы люди просто ставили звездочки без обязательного отзыва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... RGB Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Да, выглядит очень информативно, особенно когда покупатель выбирает что-то и хочет почитать отзывы владельцев, а там такие простыни из голых оценок) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... criminalist Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Во, так зачетнее. Автор, прими к сведению. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Miker Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ + Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 пожелания приняты к сведению. Anikoспасибо за покупку )) Появились еще покупатели, так что сегодня завтра отправлю вам новую версию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Aniko Опубліковано: 5 квітня 2013 Share Опубліковано: 5 квітня 2013 Мне так-то вообще надо, чтобы люди просто ставили звездочки без обязательного отзыва Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vin2s Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RGB Опубліковано: 9 квітня 2013 Share Опубліковано: 9 квітня 2013 Зачем этот модуль в отзывах пишет Покупатель или Гость оценил продукцию, оценкой 5 Можно сделать проще, чтобы общее число гоценок было в скобках, а в отзывах только человечьи отзывы. Да, выглядит очень информативно, особенно когда покупатель выбирает что-то и хочет почитать отзывы владельцев, а там такие простыни из голых оценок) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... criminalist Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... vin2s Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Во, так зачетнее. Автор, прими к сведению. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Miker Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ + Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 пожелания приняты к сведению. Anikoспасибо за покупку )) Появились еще покупатели, так что сегодня завтра отправлю вам новую версию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
criminalist Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vin2s Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ Во, так зачетнее. Автор, прими к сведению. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Miker Опубліковано: 10 квітня 2013 Share Опубліковано: 10 квітня 2013 Вот как у меня организован рейтинг для наглядности, __androidik.me__ + Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 пожелания приняты к сведению. Anikoспасибо за покупку )) Появились еще покупатели, так что сегодня завтра отправлю вам новую версию. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Уже со звездочками?) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
my2you Опубліковано: 15 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Aniko Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 Жду!))) [email protected] Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 15 квітня 2013 Share Опубліковано: 15 квітня 2013 со звездочками и с выводом числа голосов. + голоса не будут выводится в отзывах в виде отзыва, но общий рейтинг товара будет учитываться. как то так. )) и без vqmod и без изменений файлов системы :) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
my2you Опубліковано: 17 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Упрощенный рейтинг товара
jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 Сделал со звездочками. Можно смотреть и покупать. Те кто купил, можете качать. Те кто отправлял деньги мне в кошелек, напишите в личку адрес.. отправлю модуль. Те кто хотел оплатить, но "тянул резину", покупайте на сайте, но помощь в установке будет платная. а почему помощь в установке платная? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
my2you Опубліковано: 19 квітня 2013 Автор Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeacвы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації [Поддержка] RQ Reviews - Отзывы и вопросы с фото, видео, видео YouTube 1 2 Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 46 відповідей 3 352 перегляди OcEx 1 листопада RQ Reviews - Відгуки та питання з фото, відео, відео YouTube Автор: OcEx, 8 квітня отзывы вопросы (і ще %d) Теги: отзывы вопросы отзывы вопросы с фото и видео рейтинг ajax 0 коментарів 5 383 перегляди OcEx 8 квітня [Поддержка] Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 16 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 4 відповіді 1 681 перегляд ClayRabbit 24 лютого 2021 [Поддержка] Карусель отзывов / страница всех отзывов Автор: hasean, 1 липня 2013 отзывы карусель (і ще %d) Теги: отзывы карусель рейтинг все отзывы страница слайдер отзывов 6 відповідей 6 082 перегляди olehnovich 26 листопада 2014 Отзывы на товар с комментариями, лайками и аватаркой Автор: Serg9988, 15 серпня 2018 отзывы комментарии (і ще %d) Теги: отзывы комментарии лайки оценка товара рейтинг reviews comments shema.org аватар вопрос ответ 0 коментарів 4 499 переглядів Serg9988 16 серпня 2018 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
jdeac Опубліковано: 19 квітня 2013 Share Опубліковано: 19 квітня 2013 jdeac вы не внимательно прочитали, для кого платная. )) Вы же вроде не просили у меня сделать по быстрее и не говорили мне что вот вот оплатите любую сумму, лишь бы все было сделано?? Т.е это я так возмещаю упущенную прибыль, если ко мне обратятся те, которые мне обещали заплатить. понял Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiioroh Опубліковано: 24 квітня 2013 Share Опубліковано: 24 квітня 2013 Автору плюс, реагирует оперативно. Спасибо за помощь в настройке модуля. :-) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 28 квітня 2013 Share Опубліковано: 28 квітня 2013 Я понимаю конечно спрос создает предложение, но голосование за рейтинг без регистрации - это липа и глупости, несерьезно имхо. C таким же успехом можно накрутить самим себе. С точки зрения анализа и оценки - сомнительная фича, это скорее "рюшечки" _androidik.me_ - вы уверены что все оценки не накручены ;) ? Могу точно сказать - накручены Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 1 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
Recommended Posts