Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Опитування з приводу зміни валюти оплати на форумі

News

Recommended Posts

Друзі, привіт 👋

Зараз оплата на форумі здійснюється у Доларах. Надалі розглядаємо варіант зміни валюти проведення розрахунків на Євро

Нам важливо почути вашу думку. Тому проголосуйте ‭«за» чи «проти» ви таких змін у Google формі за посиланням.

Або ж, якщо хочете висловити свою думку, залиште коментар нижче під цією публікацією. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

А причина? 
Кому не подобається долар? Зараз в Україні долар набагато популярніша валюта чим євро. Всі ціни у валюті скрізь у доларах. Євро майже не використовується. То взагалі який сенс змінювати?

• +1 3
Надіслати

В 14.03.2025 в 14:51, sv2109 сказав:

А причина? 
Кому не подобається долар? Зараз в Україні долар набагато популярніша валюта чим євро. Всі ціни у валюті скрізь у доларах. Євро майже не використовується. То взагалі який сенс змінювати?

Expand  

Думаю причина у курсі. 1 євро - це більше 1 дол. Це вигідно авторам доповнень і власникам, і невигідно покупцям.

Надіслати

В 14.03.2025 в 15:12, drOC сказав:

Мабуть причина сабжу в зміні політичного вектору США.

Expand  

За євро

• +1 1
Надіслати

В 14.03.2025 в 15:12, drOC сказав:

Мабуть причина сабжу в зміні політичного вектору США.

Expand  

Ну форум зареєстрований, як юрособа в ЄС, а в ЄС долар взагалі не ходовий, це не так як в нас на кожному кутку обміняти можна.

• +1 1
Надіслати

Не розуміючи навіщо, важко сказати. Адже ціни в євро можна й підправити при бажанні. А ціну в доларах можна й підняти знову ж таки при бажанні. Але чи є тут фактор обміну валют? Бо мені сподобалося, коли долар до евро були майже один до одного))

Надіслати

1. Що стало причиною ідеї переходу на євро? Це прохання користувачів, орієнтація на європейський ринок чи фінансово-технічні причини?
  2. Як це вплине на комісії та способи оплати? Чи зміняться комісії при оплаті та виведенні коштів? Які платіжні системи залишаться доступними?
  3. Як користувачі зможуть виводити кошти в гривнях? Чи буде зручна конвертація євро в гривню для українських продавців?
  4. Чи можуть покупці з України зіткнутися з незручностями, т.я. сайт більше орієнтований на продажі в Україні? Долар більш звичний для користувачів. Чи може це знизити активність покупок?
  5. За яким курсом буде відбуватись конвертація коштів на рахунку?
  • +1 2
Надіслати

все движение к тому, что мы идем в сторону евросоюза, а не америки... как сказали выше в европе доллар нафиг никому не встрался... я это подтверждаю. 
вывод спокойный переход на инную второстепенную валюту.
а если продохнуть в будущем не дадут, так как будем в долгах по самые уши... будем встречать основную валюту - евро. в лучшем случае как польша и злотые и евро не так уж далеко.
так что за евро! наше будущее в евро валюте.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.