Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Оновлення модуля доставка новою поштою з 3.50 на 4.02

alekc
 Share

Recommended Posts

Підскажіть які модифікатори потрібно встановити і як налаштувати форму відображеня замовлення на сайті ? При виборі доставки на віллілення ,замовлення оформлюється як адресна доставка. (опенкарт 2.3)885474264_26.thumb.png.2d5f78f90f3a71c4bb0ac75357535b7e.png

Або напишіть автору модуля.

Або як вказано на сторінці модуля, у вас в архіві с модулем є Детальная инструкция по установке, настройке, обновлению и удалению модуля доступна в архиве в файле instruction.html

Модуль був встановлений 12.08.22 року. Місяць назад я вирішив перейменувати сайт з другим доменим іменем. Написав автору 14 травня  щоб він надав ключ ліцензії для активації модуля і встановлення оновлення.  Через два дні автор відповідає і ця переписка тривала до звернення скаргою до опенкартфорум. тридні назад я всеж отримав ліцензію ,обновив модуль до 4.02 .Але доставка не працює.  Хочу всіх попередити ,що з таким автором Prorab 377 , свої питання щодо роботи та встановлення модуля будете вирішувати дуже довго і потратите кучу нервів ,як я !

26.05.2023 в 11:14, alekc сказал:

Місяць назад я вирішив перейменувати сайт з другим доменим іменем

image.thumb.png.0d0410f8249576982195d681848ca20a.png

может стоит просто читать поучиться?

Це мабуть Вам потрібно уважно читати . Я використовую один домен !!! Я просто змінив назву сайта і домен!!

26.05.2023 в 16:12, alekc сказал:

Це мабуть Вам потрібно уважно читати . Я використовую один домен !!! Я просто змінив назву сайта і домен!!

вы же сами себе противоречите

вам нужно было просто приобрести копию модуля для нового домена и все, никаких проблем

а если каждый день домены менять вы представляете какой это автору головняк?

26.05.2023 в 16:16, spectre сказал:

вы же сами себе противоречите

вам нужно было просто приобрести копию модуля для нового домена и все, никаких проблем

ИМХО, одна замена должна предусматриваться, если по-человечески. Разные ситуации бывают: забанили Мерчант там, или еще что. Головняка сгенерить новый ключ или активировать у себя на серве не больше, чем рассмотреть какой-то тупой вопрос по работе модуля.

26.05.2023 в 17:16, Etegro сказал:

Разные ситуации бывают

Я уверен что если бы пользователь не начал быковать, писать в поддержку форума и тп, а объяснил ситуацию (вдруг у него там домен был ZV.ua) то и истории бы такой не было

Posted (edited)
On 5/26/2023 at 4:16 PM, spectre said:

Мне что-то кажется, что подобные финты - это очень единичные случаи и можно поднапрячься, если домены созвучные или похожие. Судя по тому, что техподдержка форума выступила арбитром и после этого лицензию таки выдали.

Сужу по свое практике за 3-5 лет. Капризных клиентов или которые хотят возврата - крайне мало на общем фоне.

Edited by rb2
опечатки

Добрий вечір. Хочу ще раз пояснити  spectre , Я на форумі перший раз написав про свою проблему з думкою, що хтось щось підскаже. Але знайшлися ті які не дають поради ,а повчають. Так як автор активував ліцензію , але модуль не запрацював. І мій знайомий, який розробляв для мене модуль імпорта файлів ( доречі дуже файний модуль)не мав часу розбиратись ,я й зайшов на форум. Перед акивацією я написав ,що я готовий оплатити послугу оновлення модуля. Автор відповів, що він встанове безплатно і через деякий час встановив оновлення . Тепер все працює !. В мене немає більше сенсу заходити на форум. Тому всім добра.