Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

alekc

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача alekc

  1. Добрий вечір. Хочу ще раз пояснити spectre , Я на форумі перший раз написав про свою проблему з думкою, що хтось щось підскаже. Але знайшлися ті які не дають поради ,а повчають. Так як автор активував ліцензію , але модуль не запрацював. І мій знайомий, який розробляв для мене модуль імпорта файлів ( доречі дуже файний модуль)не мав часу розбиратись ,я й зайшов на форум. Перед акивацією я написав ,що я готовий оплатити послугу оновлення модуля. Автор відповів, що він встанове безплатно і через деякий час встановив оновлення . Тепер все працює !. В мене немає більше сенсу заходити на форум. Тому всім добра.
  2. Це мабуть Вам потрібно уважно читати . Я використовую один домен !!! Я просто змінив назву сайта і домен!!
  3. Модуль був встановлений 12.08.22 року. Місяць назад я вирішив перейменувати сайт з другим доменим іменем. Написав автору 14 травня щоб він надав ключ ліцензії для активації модуля і встановлення оновлення. Через два дні автор відповідає і ця переписка тривала до звернення скаргою до опенкартфорум. тридні назад я всеж отримав ліцензію ,обновив модуль до 4.02 .Але доставка не працює. Хочу всіх попередити ,що з таким автором Prorab 377 , свої питання щодо роботи та встановлення модуля будете вирішувати дуже довго і потратите кучу нервів ,як я !
  4. Підскажіть які модифікатори потрібно встановити і як налаштувати форму відображеня замовлення на сайті ? При виборі доставки на віллілення ,замовлення оформлюється як адресна доставка. (опенкарт 2.3)

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.