Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SSHEVA

Користувачі
  • Публікації

    299
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача SSHEVA

  1. Доброго дня, якщо у вас в товарі проставлені артикули такі ж як і у 1с то зробити синхронізацію цін та залишків точно можливо
  2. Досить не поганий варіант це хостинг ukraine.com.ua та його розділ Бізнес тарифи. Або далі вже розділ Виділені сервера
  3. FilterVier теж не поганий, тут ще момент, дивлячись яка кількість товару.
  4. Якщо у Вас стоїть ось цей модуль Нова Пошта, то можна за допомогою його проставляти статуси автоматично, а уже в Модуль CheckBox пРРО для Opencart, проставити умову того статуса на який він буде реагувати. Схема перевірена працює на ура. Дякуючи авторам модулів.
  5. Доброго дня, автор поки в лікарні, як тільки буде вдома та йому буде краще. Надасть відповідь, наразі в нього немає доступу нормального до інтернету.
  6. Ось гарний модуль з розміткою, якщо вам для Питання — відповідь для сайту та категорій
  7. Якщо вам потрібно просто додати мову, а переклад самі зробите контенту то ось
  8. Всі їх модулі вже не раз правив, оскільки тех підтримка вже давно на всіх поклала... Улюблена схема це відправити на Їх мега форум де вам будуть компосувати мозок довго та нудно. По факту вони вже як 3, а може і більше років, все закинули, тупо люди купують, бо бачать іх в пошуку. А по факту є в рази краще Ось Нова Пошта За допомогою цього модуля можна автоматизувати 90% роботи з замовленнями.
  9. Можу допомогти з реалізацією, але спочатку потрібно подивитися діючий сайт. Посилання можете надати в приватні повідомлення.
  10. Вище скинув інший файл, якщо не допоможе, то потрібно уже під вас адаптувати, пишіть в особисті повідомлення
  11. Додав Телеграм, під ocStore/OpenCart 3. Але якщо у користувача стоїть в налаштуваннях, що ніхто не може знаходити профіль по номеру, то працювати не буде
  12. Доброго дня, оскільки багато хто закриває пошук себе в Телеграм по номеру, то не бачу від неї користі. Але якщо потрібно, можу зробити.
  13. Як варіант взяти с Prestashop сформувати XML Фід, а в OpenCart залити той фід, наприклад безкоштовним модулем А взагалі варіантів дуже багато. Головне фантазія. Та розуміння, що ти хочеш отримати на виході
  14. Можливо взлом, потрібно дивитися
  15. Можна посилання на сайт? Всі модулі та шаблон купували? Який хостинг? Яка версія OpenCart?
  16. Це дуже велика робота і не дешева, відписав в особисті повідомлення.
  17. Ось одне із готових рішень, там не тільки PROM, багато іншого, а також є можливість створювати свої кастомні файли

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.