Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Оновлення модуля доставка новою поштою з 3.50 на 4.02

alekc

Recommended Posts

Підскажіть які модифікатори потрібно встановити і як налаштувати форму відображеня замовлення на сайті ? При виборі доставки на віллілення ,замовлення оформлюється як адресна доставка. (опенкарт 2.3)885474264_26.thumb.png.2d5f78f90f3a71c4bb0ac75357535b7e.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Або напишіть автору модуля.

Або як вказано на сторінці модуля, у вас в архіві с модулем є Детальная инструкция по установке, настройке, обновлению и удалению модуля доступна в архиве в файле instruction.html

Надіслати

Модуль був встановлений 12.08.22 року. Місяць назад я вирішив перейменувати сайт з другим доменим іменем. Написав автору 14 травня  щоб він надав ключ ліцензії для активації модуля і встановлення оновлення.  Через два дні автор відповідає і ця переписка тривала до звернення скаргою до опенкартфорум. тридні назад я всеж отримав ліцензію ,обновив модуль до 4.02 .Але доставка не працює.  Хочу всіх попередити ,що з таким автором Prorab 377 , свої питання щодо роботи та встановлення модуля будете вирішувати дуже довго і потратите кучу нервів ,як я !

Надіслати

26.05.2023 в 11:14, alekc сказал:

Місяць назад я вирішив перейменувати сайт з другим доменим іменем

image.thumb.png.0d0410f8249576982195d681848ca20a.png

может стоит просто читать поучиться?

Надіслати

26.05.2023 в 16:12, alekc сказал:

Це мабуть Вам потрібно уважно читати . Я використовую один домен !!! Я просто змінив назву сайта і домен!!

вы же сами себе противоречите

вам нужно было просто приобрести копию модуля для нового домена и все, никаких проблем

а если каждый день домены менять вы представляете какой это автору головняк?

Надіслати

26.05.2023 в 16:16, spectre сказал:

вы же сами себе противоречите

вам нужно было просто приобрести копию модуля для нового домена и все, никаких проблем

ИМХО, одна замена должна предусматриваться, если по-человечески. Разные ситуации бывают: забанили Мерчант там, или еще что. Головняка сгенерить новый ключ или активировать у себя на серве не больше, чем рассмотреть какой-то тупой вопрос по работе модуля.

Надіслати

26.05.2023 в 17:16, Etegro сказал:

Разные ситуации бывают

Я уверен что если бы пользователь не начал быковать, писать в поддержку форума и тп, а объяснил ситуацию (вдруг у него там домен был ZV.ua) то и истории бы такой не было

Надіслати

On 5/26/2023 at 4:16 PM, spectre said:

Мне что-то кажется, что подобные финты - это очень единичные случаи и можно поднапрячься, если домены созвучные или похожие. Судя по тому, что техподдержка форума выступила арбитром и после этого лицензию таки выдали.

Сужу по свое практике за 3-5 лет. Капризных клиентов или которые хотят возврата - крайне мало на общем фоне.

Змінено користувачем rb2
опечатки
Надіслати

Добрий вечір. Хочу ще раз пояснити  spectre , Я на форумі перший раз написав про свою проблему з думкою, що хтось щось підскаже. Але знайшлися ті які не дають поради ,а повчають. Так як автор активував ліцензію , але модуль не запрацював. І мій знайомий, який розробляв для мене модуль імпорта файлів ( доречі дуже файний модуль)не мав часу розбиратись ,я й зайшов на форум. Перед акивацією я написав ,що я готовий оплатити послугу оновлення модуля. Автор відповів, що він встанове безплатно і через деякий час встановив оновлення . Тепер все працює !. В мене немає більше сенсу заходити на форум. Тому всім добра.

Надіслати

• 3 weeks later...

Зміна домену безкоштовна, різні бувають ситуації. За виключенням явного зловживання цією безкоштовною опцією.

Підтримка модулю може зараз бути з затримкою, але по всім питанням намагаюсь знайти рішення. 

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.