Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Поддержка] SEO мультимова PRO

Recommended Posts

Установил модуль, в "первом" магазине работает, а вот в мультимагазине переключатель и модуль - не работает, делалось все по инструкции, и изначально под него покупался модуль.

В описании модуля указано что он поддерживает мультимагазин. Так поддерживает или нет? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 06.09.2024 в 10:00, esunya сказав:

Установил модуль, в "первом" магазине работает, а вот в мультимагазине переключатель и модуль - не работает, делалось все по инструкции, и изначально под него покупался модуль.

В описании модуля указано что он поддерживает мультимагазин. Так поддерживает или нет? 

Expand  

Доброго
Звісно підтримує і все працює. Ви не вірно налаштували. Налаштування платна опція

Показати вміст

Надіслати

В 07.09.2024 в 03:33, markimax сказав:

Звісно підтримує і все працює. Ви не вірно налаштували. 

Expand  

Встановлення та налаштування перемикача на основному сайті та на мультимагазині відрізняється?

Надіслати

В 10.09.2024 в 08:40, esunya сказав:

Встановлення та налаштування перемикача на основному сайті та на мультимагазині відрізняється?

Expand  

Варінтів комбінації та реалізацій мультимагазинів я бачив дуже багато (хто піддоменами, хто різними теками, а багато зустрічав навіть різними доменами). І вони можуть сильно відрізнятися (іноді їх реалізують костильно). Так само і у вас може бути.

Потрібно враховувати величезну варіативність налаштувань різних магазинів та під них робити налаштування.

Кожен сайт на OpenCart може бути унікальним, і для налаштування доводиться працювати з незліченною кількістю комбінацій.  Варіанти взаємодії між компонентами та налаштуваннями дійсно обчислюються мільярдами, і передбачити всі можливі комбінації практично неможливо, тим паче їх описати.
Тому і є опція налаштувань.

Нагадаю умови ТП

💠 3. Технічна підтримка не надається без повних доступів.
УВАГА, Якщо ви надали не перевірені доступи або доступи без прав адміністратора (тобто фахівець витратив час на спробу входу і не увійшов під ними або не отримав прав для повноцінної роботи) - то автоматично переміщується в кінець черги, мінімум на добу).
ТП здійснюється тільки через особисті повідомлення (ОП) на форумі
В іншому випадку автор залишає за собою право не відповідати з якихось засобів комунікації без пояснення на те причини.
Ми не вміємо гадати.

Показати вміст
Надіслати

• 1 month later...

Анонс версії 40
Демо: https://seolang.opencartadmin.com/ru/iphone
Щоб побачити, браузер в інкогніто режимі 
9919497618.jpg

Поки beta, тестується на різних шаблонах

• +1 1
Надіслати

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  В 24.10.2024 в 03:49, markimax сказав:

Анонс версії 40
Демо: https://seolang.opencartadmin.com/ru/iphone
Щоб побачити, браузер в інкогніто режимі 
9919497618.jpg

Поки beta, тестується на різних шаблонах

Expand  

на moneymaker2 протестовано?

Надіслати

В 25.12.2024 в 08:48, jvz сказав:

на moneymaker2 протестовано?

Expand  

Так, все працює

На усіх шаблонах працює.

Не виявлено де б не працював

Надіслати

• 4 weeks later...

доброго дня! я не розумію що не так роблю, але в мене працює хоч якось тільки коли я вмикаю: Редірект (старі URL без префіксу) на нові URL з префіксом мови. магазин новий, а там написано що для нових магазинів не вмикати. До того як встановив ocfilter все працювало більш-меньш адекватно. шаблон - upstore. по інструкціі робив, по прикладу з демо робив, навіть копіював налаштування з іньшого сайту де все працює, та завантажував на новий, але все марно( отже ситуація наступна:

на головній мові, українській, все працює як треба. Як тільки я перемикаю мову на іньшу, та обираю будь-яку категорію з основного меню (зліва) на головній сторінці, то отримую помилку 404. при цьому, посилання мало б отримати вигляд site.com/ru/ru_desktops, а отримує site.com/ru_desktops та, як наслідок, помилку 404. якщо ж я тисну на будь-який товар на головній - то все ок. також все ок якщо я обираю категорію ru_desktops на головній, але не з меню, а з "стіни категорій". допоможіть розібратися що я не так роблю чи в чому може бути проблема! 

Надіслати

В 17.01.2025 в 15:19, volkovnet сказав:

на головній мові, українській, все працює як треба. Як тільки я перемикаю мову на іньшу, та обираю будь-яку категорію з основного меню (зліва) на головній сторінці, то отримую помилку 404. при цьому, посилання мало б отримати вигляд site.com/ru/ru_desktops, а отримує site.com/ru_desktops та, як наслідок, помилку 404. якщо ж я тисну на будь-який товар на головній - то все ок. також все ок якщо я обираю категорію ru_desktops на головній, але не з меню, а з "стіни категорій". допоможіть розібратися що я не так роблю чи в чому може бути проблема! 

Expand  

Вітаю. Це не модуля проблема і він не має відношення до цього ;)
Ви мабуть забули, що деякі посилання заповнюються в ручну! Наприклад в UpStore є модуль МегаМеню і там в ручну прописуються посилання. Так ось для ру мови пропишіть там посилання вже з префіксом /ru/... тобто реальні посилання що зараз. Так само в модулях банерів, стіна категорій та т п .. тобто там де Ви приписували в ручну посилання, пропищіть їх реальні посилання. Всі забувають про це і думають що там посилання SEO URL, ні, там реальні посилання URL треба прописувати. (не забудьте після цього очистити кеш)
Дякую

Надіслати

В 17.01.2025 в 17:05, markimax сказав:

Вітаю. Це не модуля проблема і він не має відношення до цього ;)
Ви мабуть забули, що деякі посилання заповнюються в ручну! Наприклад в UpStore є модуль МегаМеню і там в ручну прописуються посилання. Так ось для ру мови пропишіть там посилання вже з префіксом /ru/... тобто реальні посилання що зараз. Так само в модулях банерів, стіна категорій та т п .. тобто там де Ви приписували в ручну посилання, пропищіть їх реальні посилання. Всі забувають про це і думають що там посилання SEO URL, ні, там реальні посилання URL треба прописувати. (не забудьте після цього очистити кеш)
Дякую

Expand  

в тому то й справа, що якраз про це я не забув, та й ви десь раніше вже писали про це. я в upstore не знайшов якраз налаштуваннь головного меню з посиланнями. з мегаменю та іншими все зрозуміло, бо там фізично прописується кожне посилання. а у мене виникла проблема саме з категоріями першого рвня (напевно вони так називаються). гаразд, напишу автору шаблону, може він щось підкаже. дяка за оперативну відповідь)

Надіслати

В 17.01.2025 в 17:53, volkovnet сказав:

в тому то й справа, що якраз про це я не забув, та й ви десь раніше вже писали про це. я в upstore не знайшов якраз налаштуваннь головного меню з посиланнями. з мегаменю та іншими все зрозуміло, бо там фізично прописується кожне посилання. а у мене виникла проблема саме з категоріями першого рвня (напевно вони так називаються). гаразд, напишу автору шаблону, може він щось підкаже. дяка за оперативну відповідь)

Expand  

пробачте, помилився) як раз справа була у мегаменю... саме там посилання як для горизонтального меню так і для вертикального. проблема вирішена, ще раз дякую)

• +1 1
Надіслати

Доброго дня! Мені потрібен мовний префікс тяльки для головної, на інших сторінках він не потрібен. В ветке прочитав що можно прибрати а от як не знайшов.

Надіслати

В 18.01.2025 в 13:37, ashifin сказав:

Доброго дня! Мені потрібен мовний префікс тяльки для головної, на інших сторінках він не потрібен. В ветке прочитав що можно прибрати а от як не знайшов.

Expand  

Вітаю. Модуль як раз використовує мовні префікси тому що Google розглядає мовні та регіональні префікси в URL як спосіб вказати цільовий регіон або мову контенту. Це допомагає пошуковим системам зрозуміти, для якої аудиторії (регіональної чи мовної) призначена конкретна сторінка. Модуль до цього й призначений. Прибрати в модулі не можна та не ефективно. На досвіді - Google любить мовні префікси, сторінки з ними добре та вірно індексуються.

З доки Google

6890080045.png

Надіслати

В 18.01.2025 в 15:09, markimax сказав:

Вітаю. Модуль як раз використовує мовні префікси тому що Google розглядає мовні та регіональні префікси в URL як спосіб вказати цільовий регіон або мову контенту. Це допомагає пошуковим системам зрозуміти, для якої аудиторії (регіональної чи мовної) призначена конкретна сторінка. Модуль до цього й призначений. Прибрати в модулі не можна та не ефективно. На досвіді - Google любить мовні префікси, сторінки з ними добре та вірно індексуються.

Expand  

Ок! Просто магазин перенес з іншого скрипта і довелося під 1000 редіректів писати, і тут доведеться знов дописувати, щоб не було баата пересилань, але то таке))
В мене магазин на шаблоне ShowCase і читав ніби пермикач мав адаптован. Але він не працює на головній, зовсім не пермикає а на сторінках зукр на моск перемикає а назад  ні, в урле лишається префікс ру.
Робив я адаптацію https://prnt.sc/MdNBVjbWNQwu  і потім там натиснув на Адаптувати https://prnt.sc/k052Pe4iw9QO
але все одно не працює. Може я щось пропускаю/. 
Пока роблю на тестовому  щоб не зламати основний https://test.target-group.com.ua/

Надіслати

В 18.01.2025 в 15:53, ashifin сказав:

Ок! Просто магазин перенес з іншого скрипта і довелося під 1000 редіректів писати

Expand  

Не треба. В модулі є функціонал редіректу зі старих посилань на нові

Показати вміст

По другому питанню нагадаю умови ТП

УВАГА, Якщо ви надали не перевірені доступи або доступи без прав адміністратора (тобто фахівець витратив час на спробу входу і не увійшов під ними або не отримав прав для повноцінної роботи) - то автоматично переміщується в кінець черги, мінімум на добу).
В іншому випадку автор залишає за собою право не відповідати з якихось засобів комунікації без пояснення на те причини.
Ми не вміємо гадати

Я ж не побачу на кавовій гущі що ви там "забули" чи "пропустили"

Надіслати

В 18.01.2025 в 17:10, markimax сказав:

Не треба. В модулі є функціонал редіректу зі старих посилань на нові

Показати вміст

По другому питанню нагадаю умови ТП

Ми не вміємо гадати

Я ж не побачу на кавовій гущі що ви там "забули" чи "пропустили"

Expand  

Ок напишу в лічку.

Надіслати

• 5 weeks later...

Вітаю. Не знайшов інструкції по оновленню модуля, вона взагалі існує чи як це правильно зробити ? Встановлена версія SEO мультимова PRO 37.1 зараз бачу що доступна версія 41. Підскажіть як правильно оновлюватися, видаляти стару версію і ставити нову з подальшим налаштуванням чи є метод простіший щоб не переналаштовувати по новій, дякую.

Надіслати

В 18.02.2025 в 09:56, mykolakozlov сказав:

Вітаю. Не знайшов інструкції по оновленню модуля, вона взагалі існує чи як це правильно зробити ? Встановлена версія SEO мультимова PRO 37.1 зараз бачу що доступна версія 41. Підскажіть як правильно оновлюватися, видаляти стару версію і ставити нову з подальшим налаштуванням чи є метод простіший щоб не переналаштовувати по новій, дякую.

Expand  

Вітаю
Бо нема нічого складного )))
Завантажуєте як звичайно (усі модулі) архів через завантажувач opencart. Заходите в модуль і він сам перекине вас в таб Установка/Оновлення і запропонує вам натиснути кнопку Установка/Оновлення. Натискаєте. Все.

Показати вміст

Підготував FAQ по оновленню модуля

https://opencartforum.com/files/tutorials/720-onovlennya-modulya-seo-multimova-pro/

• +1 1
Надіслати

В 18.02.2025 в 10:04, markimax сказав:

Вітаю
Бо нема нічого складного )))
Завантажуєте як звичайно (усі модулі) архів через завантажувач opencart. Заходите в модуль і він сам перекине вас в таб Установка/Оновлення і запропонує вам натиснути кнопку Установка/Оновлення. Натискаєте. Все.

Показати вміст

Підготував FAQ по оновленню модуля

https://opencartforum.com/files/tutorials/720-onovlennya-modulya-seo-multimova-pro/

Expand  

Супер, дуже дякую.

Надіслати

• 2 weeks later...

Допоможіть вирішити проблему після установки викидує 

SEO мультиязык - модификатор не установлен
SEO мультиязык CSS - модификатор не установлен
SEO мультиязык Menu - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет Раздельный кеш - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет Одинаковые SEO URL - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет Один SEO URL - модификатор не установлен

Без-имени-6.png

Надіслати

В 26.02.2025 в 17:12, andrei222 сказав:

Допоможіть вирішити проблему після установки викидує 

SEO мультиязык - модификатор не установлен
SEO мультиязык CSS - модификатор не установлен
SEO мультиязык Menu - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет Раздельный кеш - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет Одинаковые SEO URL - модификатор не установлен
SEO мультиязык MOVA виджет Один SEO URL - модификатор не установлен

Без-имени-6.png

Expand  

Вітаю
Це не помилка. Це модуль вас попереджає...
Ви не встановили модуль згідно документації- він попереджає вас про це.
Навіть підказку написав під кнопкою "Установка / Оновлення" та перекинув на таб - Натисніть кнопку!
Як натиснете кнопку, модуль сам встановить потрібні модифікатори та оновить їх.

Надіслати

@markimax Вітаю. Підкажіть, будь ласка, щодо унікалізації H1 на сторінках пагінації, бо title та desc все працює, а от H1 ні

Надіслати

В 03.03.2025 в 13:09, Flint2000 сказав:

@markimax Вітаю. Підкажіть, будь ласка, щодо унікалізації H1 на сторінках пагінації, бо title та desc все працює, а от H1 ні

Expand  

Все працює. Треба налаштовувати.
Приклад на демо. Основна увага - шорткоди. в налаштуваннях та в картці категорій
Якщо зробите все уважно як на демо, все буде працювати

• +1 1
Надіслати

В 03.03.2025 в 14:49, markimax сказав:

Приклад на демо. Основна увага - шорткоди. в налаштуваннях та в картці категорій

Expand  

дякую. зрозумів

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.