Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

mykolakozlov

Новачок
  
  • Публікації

    7
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

mykolakozlov's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

1

Репутація

  1. Вітаю. Виникла проблема при використанні повторюваного парсингу для пошуку файлів на сайті. Знаходжу список файлів на сайті: !========== Повторение [№1] ========= Разделитель [{csvnc}] ========== ! <span>Паспорт</span> <a href="http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/DH-IPC-HDBW5241E-ZE_Datasheet_20191015.pdf" target="_blank" !========== Повторение [№2] ========= Разделитель [{csvnc}] ========== ! <span>Інструкція користувача</span> <a href="http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/9-Dahua-Network-Camera-Web-3.0-Operation-Manual_V2.0.03.pdf" target="_blank" !========== Повторение [№3] ========= Разделитель [{csvnc}] ========== ! <span>Короткий посібник</span> <a href="http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/11-Dahua-Vari-focal-Dome-Network-Camera_QSG_V1.0.12.pdf" target="_blank" !========== Повторение [№4] ========= Разделитель [{csvnc}] ========== ! <span>Розміри</span> <a href="http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/DH-IPC-HDBW5241E-ZE_Dimension_20190409.pdf" target="_blank" !========== Повторение [№5] ========= Разделитель [{csvnc}] ========== ! <span>Інсталяція</span> <a href="http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/DH-IPC-HDBW5241E-ZE_Installation_20190409.pdf" target="_blank" !========== Повторение [№6] ========= Разделитель [{csvnc}] ========== ! <span>Прошивка</span> <a href="http://ftp.viatec.ua/Dahua/Firmware/IPC/AI/HX5XXX-Volt/" target="_blank" Далі мені треба видалити файл прошивка їх завантажувати не потрібно і в результаті отримую ось таку картину: http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/DH-IPC-HDBW5241E-ZE_Datasheet_20191015.pdf{csvnc}Паспорт{csvnc}http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/9-Dahua-Network-Camera-Web-3.0-Operation-Manual_V2.0.03.pdf{csvnc}Інструкція користувача{csvnc}http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/11-Dahua-Vari-focal-Dome-Network-Camera_QSG_V1.0.12.pdf{csvnc}Короткий посібник{csvnc}http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/DH-IPC-HDBW5241E-ZE_Dimension_20190409.pdf{csvnc}Розміри{csvnc}http://ftp.viatec.ua/Site/Video/Cam/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE/DH-IPC-HDBW5241E-ZE_Installation_20190409.pdf{csvnc}Інсталяція{csvnc} Проблема в тому що після видалення посилання на файли прошивки вкінці залишається зайвий роздільник {csvnc} Як його видалити, тому що з ним не корректно відбувається завантаження файлів до мене на сайт. Сторінка з якої треба завантажити файли (https://viatec.ua/product/DH-IPC-HDBW5241EP-ZE) Рішення типу пропуск з початку чи кінця не підходить бо фали прошивки є не на всіх сторінках товару, плюс не факт що вони будуть на початку чи в кінці.
  2. Використовуються повторюючі межі, але нюанс в тому що в одну межу входить шматок коду де одразу йде ім'я файлу а потім посилання на нього і таким чином змінюючи порядок в межах однієї межі нічого не міняється. Повторяючими межами можна парсити октемо посилання на файл і окремо ім'я файлу, але питання як це потім зв'язати в правильну форму. Ось приклад як парситься: !=========================================================== Повторение №1 ========== Разделитель [{csvnc}] =================================================! Керівництво користувача (LEAD)</span><span class="instruction__tech-row-date">03.04.2020</span><div class="instruction__languages"><!--[--><span class="instruction__tech-row-lang">укр</span><!--]--></div><span class="instruction__tech-row-type">pdf</span><a class="instruction__tech-row-link" href="https://logicfox.info/manuals/LP/UPS/3406/3406_(LPM-PSW-1500VA)_manual_ukr_only_LEAD.pdf" !=========================================================== Повторение №2 ========== Разделитель [{csvnc}] =================================================! Керівництво користувача (LiFePO4)</span><span class="instruction__tech-row-date">11.08.2023</span><div class="instruction__languages"><!--[--><span class="instruction__tech-row-lang">укр</span><!--]--></div><span class="instruction__tech-row-type">pdf</span><a class="instruction__tech-row-link" href="https://logicfox.info/manuals/LP/UPS/3406/3406_(LPM-PSW-1500VA)_manual_ukr_only_LiFePO4.pdf" Тобто в межах одного повторення в мене йде назва файлу ы посилання на файл і їх треба поміняти місцями для формування правильного масиву для модуля.
  3. Вітаю. Допоможіть вирішити задачку. Для завантаження файлів на сайт потрібна мати границю типу ( Ссылка на файл{csvnc}Имя файла{csvnc}Ссылка на файл{csvnc}Имя файла{csvnc}Ссылка на файл{csvnc}Имя файла{csvnc}Ссылка на файл{csvnc}Имя файла ) В мене виходить границя типу ( Имя файла{csvnc}Ссылка на файл{csvnc}Имя файла{csvnc}Ссылка на файл ) Яким чином змінити місцями Имя файла і Ссылка на файл ? Можливо регулярний вираз чи це треба якось при парсингові налаштовувати? Хто вирішував таку задачу підскажіть, бо не може знайти рішення. Дякую.
  4. Я так розумію html форматування з'їдає додаткові ліміти в google translete ? Бо в мене є вже досвід коли на переклад 400 товарів витратили 150$, хоча по розрахунках повинні були вкластися в 60$ максимум
  5. Вітаю. Підскажіть хто небудь по api, бо не можу знайти повної інформації. Якщо використовувати даний модуль в основному для перекладу текстів в товарі, як вирахувати вартість наприклад 1000 символів, хотілось би розуміти це дешевше від google translate чи ні? І друге, чи є якісь безкоштовні ліміти на використання api на місяць? Дякую.
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.