yuriktekhex Опубліковано: 10 лютого 2023 Share Опубліковано: 10 лютого 2023 дякую! зараз ліпше новий API зроблю, тільки треба згадати як Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fialka11 Опубліковано: 23 лютого 2023 Share Опубліковано: 23 лютого 2023 Доброго вечора Підкажіть, чи зможе ваш модуль задати переводи для модуля в адмінці ? До прикладу є модуль - в якого нема перевода для Української локалізації - цей перевод відповідно зявляться в корзині https://prnt.sc/F_sdaei_OvrX Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 23 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 23 лютого 2023 Добрий вечір, думаю що модуль перекладу добавить кнопочки "Перекласти" в вказаному модулі в адмінці, але натискати ці кнопочки треба самому, автоматичний переклад скоріше за все не замітить налашутвання цього модуля. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... jackmars Опубліковано: 27 лютого 2023 Share Опубліковано: 27 лютого 2023 При установке модуля на окстор 3 ошибка "Этот каталог system/OpenCartTranslateExpertClient.ocmod.xml не доступен для записи!" можем по фтп залить но у вас файл инсталл, с обращением в БД, как быть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 27 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2023 Добрий день, Просто ігноруйте файл інстал, і заливайте по FTP, має працювати. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yevhenii_7777 Опубліковано: 3 березня 2023 Share Опубліковано: 3 березня 2023 Добрий день! При перекладі з англійскої на інші мови, модуль перекладає також і назви брендів. Чи є можливість вказати "стоп-слова", які перекладати не потрібно? P.S. модуль купувався з іншого акаунту, в особисті повідомлення можу підтвердити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 3 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 3 березня 2023 Добрий день, на жаль не має можливості вказувати "стоп-слова" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 5 березня 2023 Share Опубліковано: 5 березня 2023 Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 5 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 березня 2023 Quote Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? Так, модуль має такі фільтри для товарів:: - фільтр по статусу товару (Всі або лише включенні) - фільтр по ціні більше 0, (всі товари, або лише товари в яких ціна більша ніж нуль) - фільтр по категорії, (можна вибрати з якої категорії товарів перекладати) - фільтр по статусу товару на складі, можна вибрати по якому статусі фільтрувати. А ще можна, створити тимчасову категорію, добавити в цю категорію SQL запитом всі товари що потребують перекладу і перекласти товари з фільтром по цій категорії. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Genareb Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Доброго дня! Підкажіть в разі перевода опису товару, де є html ? Переводчик зрозуміє що треба перекладати лише кирилічні символи? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 7 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 березня 2023 Так, модуль вміє перекладати лише текст, а код HTML, CSS, JavaScript залишить мез змін Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 18.03.2023 в 16:39, cmamonov сказал: Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? Розібрався, у мене трохи вирізнявся текст. Сам з собою поговорив) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, крон задача перевода предусмотрена? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 20 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 березня 2023 Добрий вечір, нажаль крону не має та не планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
jackmars Опубліковано: 27 лютого 2023 Share Опубліковано: 27 лютого 2023 При установке модуля на окстор 3 ошибка "Этот каталог system/OpenCartTranslateExpertClient.ocmod.xml не доступен для записи!" можем по фтп залить но у вас файл инсталл, с обращением в БД, как быть? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 27 лютого 2023 Автор Share Опубліковано: 27 лютого 2023 Добрий день, Просто ігноруйте файл інстал, і заливайте по FTP, має працювати. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Yevhenii_7777 Опубліковано: 3 березня 2023 Share Опубліковано: 3 березня 2023 Добрий день! При перекладі з англійскої на інші мови, модуль перекладає також і назви брендів. Чи є можливість вказати "стоп-слова", які перекладати не потрібно? P.S. модуль купувався з іншого акаунту, в особисті повідомлення можу підтвердити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 3 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 3 березня 2023 Добрий день, на жаль не має можливості вказувати "стоп-слова" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 5 березня 2023 Share Опубліковано: 5 березня 2023 Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 5 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 березня 2023 Quote Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? Так, модуль має такі фільтри для товарів:: - фільтр по статусу товару (Всі або лише включенні) - фільтр по ціні більше 0, (всі товари, або лише товари в яких ціна більша ніж нуль) - фільтр по категорії, (можна вибрати з якої категорії товарів перекладати) - фільтр по статусу товару на складі, можна вибрати по якому статусі фільтрувати. А ще можна, створити тимчасову категорію, добавити в цю категорію SQL запитом всі товари що потребують перекладу і перекласти товари з фільтром по цій категорії. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Genareb Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Доброго дня! Підкажіть в разі перевода опису товару, де є html ? Переводчик зрозуміє що треба перекладати лише кирилічні символи? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 7 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 березня 2023 Так, модуль вміє перекладати лише текст, а код HTML, CSS, JavaScript залишить мез змін Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 18.03.2023 в 16:39, cmamonov сказал: Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? Розібрався, у мене трохи вирізнявся текст. Сам з собою поговорив) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, крон задача перевода предусмотрена? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 20 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 березня 2023 Добрий вечір, нажаль крону не має та не планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Yevhenii_7777 Опубліковано: 3 березня 2023 Share Опубліковано: 3 березня 2023 Добрий день! При перекладі з англійскої на інші мови, модуль перекладає також і назви брендів. Чи є можливість вказати "стоп-слова", які перекладати не потрібно? P.S. модуль купувався з іншого акаунту, в особисті повідомлення можу підтвердити Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 3 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 3 березня 2023 Добрий день, на жаль не має можливості вказувати "стоп-слова" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 5 березня 2023 Share Опубліковано: 5 березня 2023 Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 5 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 березня 2023 Quote Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? Так, модуль має такі фільтри для товарів:: - фільтр по статусу товару (Всі або лише включенні) - фільтр по ціні більше 0, (всі товари, або лише товари в яких ціна більша ніж нуль) - фільтр по категорії, (можна вибрати з якої категорії товарів перекладати) - фільтр по статусу товару на складі, можна вибрати по якому статусі фільтрувати. А ще можна, створити тимчасову категорію, добавити в цю категорію SQL запитом всі товари що потребують перекладу і перекласти товари з фільтром по цій категорії. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Genareb Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Доброго дня! Підкажіть в разі перевода опису товару, де є html ? Переводчик зрозуміє що треба перекладати лише кирилічні символи? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 7 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 березня 2023 Так, модуль вміє перекладати лише текст, а код HTML, CSS, JavaScript залишить мез змін Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 18.03.2023 в 16:39, cmamonov сказал: Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? Розібрався, у мене трохи вирізнявся текст. Сам з собою поговорив) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, крон задача перевода предусмотрена? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 20 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 березня 2023 Добрий вечір, нажаль крону не має та не планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
cmamonov Опубліковано: 5 березня 2023 Share Опубліковано: 5 березня 2023 Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 5 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 5 березня 2023 Quote Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі? Так, модуль має такі фільтри для товарів:: - фільтр по статусу товару (Всі або лише включенні) - фільтр по ціні більше 0, (всі товари, або лише товари в яких ціна більша ніж нуль) - фільтр по категорії, (можна вибрати з якої категорії товарів перекладати) - фільтр по статусу товару на складі, можна вибрати по якому статусі фільтрувати. А ще можна, створити тимчасову категорію, добавити в цю категорію SQL запитом всі товари що потребують перекладу і перекласти товари з фільтром по цій категорії. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Genareb Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Доброго дня! Підкажіть в разі перевода опису товару, де є html ? Переводчик зрозуміє що треба перекладати лише кирилічні символи? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 7 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 березня 2023 Так, модуль вміє перекладати лише текст, а код HTML, CSS, JavaScript залишить мез змін Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 18.03.2023 в 16:39, cmamonov сказал: Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? Розібрався, у мене трохи вирізнявся текст. Сам з собою поговорив) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, крон задача перевода предусмотрена? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 20 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 березня 2023 Добрий вечір, нажаль крону не має та не планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Genareb Опубліковано: 7 березня 2023 Share Опубліковано: 7 березня 2023 Доброго дня! Підкажіть в разі перевода опису товару, де є html ? Переводчик зрозуміє що треба перекладати лише кирилічні символи? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 7 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 7 березня 2023 Так, модуль вміє перекладати лише текст, а код HTML, CSS, JavaScript залишить мез змін Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 18.03.2023 в 16:39, cmamonov сказал: Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? Розібрався, у мене трохи вирізнявся текст. Сам з собою поговорив) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, крон задача перевода предусмотрена? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 20 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 березня 2023 Добрий вечір, нажаль крону не має та не планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 18 березня 2023 Share Опубліковано: 18 березня 2023 18.03.2023 в 16:39, cmamonov сказал: Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку? Розібрався, у мене трохи вирізнявся текст. Сам з собою поговорив) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bodyak0 Опубліковано: 19 березня 2023 Share Опубліковано: 19 березня 2023 Добрый вечер, крон задача перевода предусмотрена? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 20 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 20 березня 2023 Добрий вечір, нажаль крону не має та не планується Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал: Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 22 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 22 березня 2023 С першу ви писали що щось не так з атрибутами Quote Не перекладає багато значень атрибутів, не м ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах? Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Quote Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Модулі та розширення [Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API
cmamonov Опубліковано: 22 березня 2023 Share Опубліковано: 22 березня 2023 22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал: С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів? Так, дякую! 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natalija Опубліковано: 30 березня 2023 Share Опубліковано: 30 березня 2023 Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 31 березня 2023 Автор Share Опубліковано: 31 березня 2023 On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said: Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2? Так, підійде. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 3 weeks later... Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
Dmitrievich Опубліковано: 15 квітня 2023 Share Опубліковано: 15 квітня 2023 Доброго дня. Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VolodymyrHoshko Опубліковано: 17 квітня 2023 Автор Share Опубліковано: 17 квітня 2023 Перевірив, уже все активовано Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед Сторінка 3 з 6 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 13
Recommended Posts