Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

VolodymyrHoshko

Пользователи
  • Публикаций

    69
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя VolodymyrHoshko

  1. Боюсь що ви щось не вірно встановили. Якщо вам потрібна допомога, надішліть дані для входу в адмінку в приватні повідомлення
  2. Добрий день @asys Виглядає так що у вас включ створений з обмеженнями. Попробуйте вимкніть обмеження по ключу, або створіть новий включ без обмежень.
  3. You are welcome! Thanks for the module review and the service review. If it is not difficult for you, you can leave a review on the module page:
  4. HI @exodias Thanks for buying the extension. Try to unarchive OpenCartTranslateExpertClient-v02_08.0200-20230917.full.zip and select the right version of the extension that match your php + opencart version
  5. Добрий день, функції примусового перекладу не існує. модуль масово перекладає лише якщо значення перекладів пусті, або скопійовані з основної мови. планую добивити функцію примусового видалення значень конкретної мови, після цього можна буде заново запустити переклад по цій мові. Але ще не відомо коли функціонал буде готовий
  6. попробуйте встановіть модуль через FTP. Просто скопіюйте весь контент з архіву в папку сайту.
  7. Нові аки скоріше за все не допоможуть. я за останній використав 5 старих акаунтів сімї та друзів, лише один мав проблеми, а 4 дозволили створити ключ з бонусом.
  8. Добрий день, рекомендую звернутись в підтримку Google або спробувати використати інший Google акаунт. Зі свого досвіду, другий варіант дієвіший.
  9. @Yevhenii_7777 Чи оновлювали ви модифікатори після встановлення? Якщо проблема існує, напишіть будь ласка в приватне повідомлення дані для входу в адмінку сайту та по фтп
  10. Добрий день @cmamonov перш за все, видаліть картинку якою ви поширили ваш ключ. Потім. зайдіть в свій кабінет Google Cloud та видаліть цей ключ. Він уже скомпрометований, і уже може використовуватись кимось іншим, а вам можуть почати приходити рахунки від Google. Тоді створіть новий ключ і пропишіть його в налаштуваннях модуля. Щодо вашої проблеми, Перевірив на своїх кілької сайтах, модуль та Google API працює. Можливо у вас проблеми на стороні хостингу. Зверніться будь ласка в підтримку.
  11. С першу ви писали що щось не так з атрибутами Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами? Так і має бути. Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу. Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу, наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр. Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст. Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів. Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена. Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю. Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів?
  12. Добрий день Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками: якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись
  13. Так, модуль вміє перекладати лише текст, а код HTML, CSS, JavaScript залишить мез змін
  14. Так, модуль має такі фільтри для товарів:: - фільтр по статусу товару (Всі або лише включенні) - фільтр по ціні більше 0, (всі товари, або лише товари в яких ціна більша ніж нуль) - фільтр по категорії, (можна вибрати з якої категорії товарів перекладати) - фільтр по статусу товару на складі, можна вибрати по якому статусі фільтрувати. А ще можна, створити тимчасову категорію, добавити в цю категорію SQL запитом всі товари що потребують перекладу і перекласти товари з фільтром по цій категорії.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.