Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Оформление товара в категории

WalterWolf

Recommended Posts

Добрый день! Подскажите, есть ли возможность в OpenCart3 товары в категории выводить в таком формате? (основная задача, выводить все товары категории в компактной таблице с характеристиками)
Если где-либо рассматривалось решение данного вопроса - буду благодарен за ссылку. Хорошего дня!

image.thumb.png.5f5968030f4642b5efaf56e8d9bee2ca.png

При клике на ссылку товара - мы переходим на отдельную страницу товара.

image.thumb.png.fac63ca413b324e64c0df95f237ca879.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Делал нечто подобное, правда на OcStore 2.3
Закажите переделку в услугах. На уровне "где тут код поменять, чтобы было так" вряд ли вам кто-то ответит.

Змінено користувачем Prooksius
  • +1 1
Надіслати

Понимаю Вас! Хотел просто уточнить делал ли кто-то подобное и может есть готовые решения, если нет - то буду заказывать переделку. Спасибо за информацию.

4 минуты назад, Prooksius сказал:

Делал нечто подобное, правда на OcStore 2.3
Закажите переделку в услугах. На уровне "где тут код поменять, чтобы было так" вряд ли вам кто-то ответит.

Змінено користувачем WalterWolf
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.