Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, Golubenko сказал: Коли не ціннику вашого товару написано 100 грн. то і покупець повинен сплатити 100 грн і ні як не більше. Ви можете написати в ціннику: за товар 100 грн. + комісія банку 2 грн. і до оплати 102 грн. Покупець повинен це бачити. Може у вас так і є. Просто для інфо написав. Ви коли на новій пошті сплачуєте, теж використовуєте це правило? wayforpay чітко вказує вартість и комісію. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Я кажу за магазин, будь то фізичний чи онлайн. І кажу за цінник на товарі. Ціна на ціннику повинна бути з урахуванням всіх комісій. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Я кажу за магазин, будь то фізичний чи онлайн. І кажу за цінник на товарі. Ціна на ціннику повинна бути з урахуванням всіх комісій. І як ви собі це уявляєте? Комісія залежить від способу доставки та способу оплати. І вказувати їх ви повинні тільки в одному випадку, коли ви її самі берете. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Ви читаєте про що я написав? Про ваш особистий бізнес. Взаємовідносини вашого клієнта з доставкою та оплатою ч/з посередника то їх відношення але не ваші. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Продавець - 100 чек -100 А яка комісія - до чого тот продавець? Але Якщо эквайринг +товар - це продавець. При сплаті через POS у магазині - цена + еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Тільки що, chukcha сказав: При сплаті через POS у магазині - цена + еквайринг Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 36 минут назад, Golubenko сказал: Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Вот!!!! Я це мав на увазі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 час назад, Golubenko сказал: Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 9 минут назад, Vladzimir сказал: Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, spectre сказал: Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица А что ему мешало принимать на р/счет ФОПа? Мы шлем ссылку на https://next.privat24.ua/payments/form/{"companyID":"ТУТ_НОМЕР_ИНН"} Человек себе спокойно платит с Приват24 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Я кажу за магазин, будь то фізичний чи онлайн. І кажу за цінник на товарі. Ціна на ціннику повинна бути з урахуванням всіх комісій. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Я кажу за магазин, будь то фізичний чи онлайн. І кажу за цінник на товарі. Ціна на ціннику повинна бути з урахуванням всіх комісій. І як ви собі це уявляєте? Комісія залежить від способу доставки та способу оплати. І вказувати їх ви повинні тільки в одному випадку, коли ви її самі берете. 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Ви читаєте про що я написав? Про ваш особистий бізнес. Взаємовідносини вашого клієнта з доставкою та оплатою ч/з посередника то їх відношення але не ваші. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Продавець - 100 чек -100 А яка комісія - до чого тот продавець? Але Якщо эквайринг +товар - це продавець. При сплаті через POS у магазині - цена + еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Тільки що, chukcha сказав: При сплаті через POS у магазині - цена + еквайринг Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 36 минут назад, Golubenko сказал: Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Вот!!!! Я це мав на увазі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 час назад, Golubenko сказал: Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 9 минут назад, Vladzimir сказал: Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, spectre сказал: Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица А что ему мешало принимать на р/счет ФОПа? Мы шлем ссылку на https://next.privat24.ua/payments/form/{"companyID":"ТУТ_НОМЕР_ИНН"} Человек себе спокойно платит с Приват24 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Ви читаєте про що я написав? Про ваш особистий бізнес. Взаємовідносини вашого клієнта з доставкою та оплатою ч/з посередника то їх відношення але не ваші. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Продавець - 100 чек -100 А яка комісія - до чого тот продавець? Але Якщо эквайринг +товар - це продавець. При сплаті через POS у магазині - цена + еквайринг Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Тільки що, chukcha сказав: При сплаті через POS у магазині - цена + еквайринг Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 36 минут назад, Golubenko сказал: Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Вот!!!! Я це мав на увазі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 час назад, Golubenko сказал: Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 9 минут назад, Vladzimir сказал: Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, spectre сказал: Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица А что ему мешало принимать на р/счет ФОПа? Мы шлем ссылку на https://next.privat24.ua/payments/form/{"companyID":"ТУТ_НОМЕР_ИНН"} Человек себе спокойно платит с Приват24 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Тільки що, chukcha сказав: При сплаті через POS у магазині - цена + еквайринг Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 36 минут назад, Golubenko сказал: Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Вот!!!! Я це мав на увазі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 час назад, Golubenko сказал: Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 9 минут назад, Vladzimir сказал: Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, spectre сказал: Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица А что ему мешало принимать на р/счет ФОПа? Мы шлем ссылку на https://next.privat24.ua/payments/form/{"companyID":"ТУТ_НОМЕР_ИНН"} Человек себе спокойно платит с Приват24 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 час назад, Golubenko сказал: Практично у всіх магазинах еквайринг то йде за рахунок продавця. Мій сусід, магазин з недешевим товаром, при оплаті, щоб не тіряти ті 2% при сплаті ч/з термінал, пропонував сплатити ч/з приват24. Таким чином покупець сплачивав комісію. Вона звісно була меньше але була. Тобто за товар платив 10000 + 5 грн. комісію. Прийшла Захист прав, і так дрюкнула його... за це. Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 9 минут назад, Vladzimir сказал: Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, spectre сказал: Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица А что ему мешало принимать на р/счет ФОПа? Мы шлем ссылку на https://next.privat24.ua/payments/form/{"companyID":"ТУТ_НОМЕР_ИНН"} Человек себе спокойно платит с Приват24 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 9 минут назад, Vladzimir сказал: Дрюкнули за комісію банку? Це смішно. Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, spectre сказал: Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица А что ему мешало принимать на р/счет ФОПа? Мы шлем ссылку на https://next.privat24.ua/payments/form/{"companyID":"ТУТ_НОМЕР_ИНН"} Человек себе спокойно платит с Приват24 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Только что, spectre сказал: Дрюкнули за продажу переводом на карту физлица А что ему мешало принимать на р/счет ФОПа? Мы шлем ссылку на https://next.privat24.ua/payments/form/{"companyID":"ТУТ_НОМЕР_ИНН"} Человек себе спокойно платит с Приват24 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
spectre Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 хитрожопость и желание сэкономить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladzimir Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 1 минуту назад, Golubenko сказал: Нет, на карту ключ к счету. А дрюкнули за то, что на ценнике должно быть написано: При оплате наличными цена 100 грн. При оплате на карту + 5 грн. Примерно так. Это, когда к вам приходит СМС и там указывается, что за звонок может сниматься додаткова плата в залежності від тарифів вашого банку/оператора. Хотя все эти комиссии идут на расходы предпринимателя, чек он пробивает на 100 грн покупателю, а на счет заходит сумма 100 грн минус комиссия банка. И его комиссия банку, покупателя не *****. Как и комиссия покупателя за услуги НП предпринимателя тоже не *****. Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
splka Опубліковано: 1 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 1 листопада 2020 В 30.10.2020 в 20:34, chukcha сказал: Пишет что уже сделал Подтверждаю. Завтра получу модуль в руки, если не завтра, то на этой неделе. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Golubenko Опубліковано: 1 листопада 2020 Share Опубліковано: 1 листопада 2020 3 хвилини назад, Vladzimir сказав: Т.е. его дрюкнули не за саму коммисию, а именно за неизвещение клиента о ее присутствии? Это уже что-то из разряда - не сушите кошку в микроволновке, она там умрет. Да, все верно. Я бывает забываю цену поменять или на ценнике в магазине или на сайте. И если покупают, то продаю по ценнику. Обычно на сайте мигом п/оплату делают. Но это мой косяк. И мне так дешевле будет, чем потом... поверьте, у меня была их проверка, хорошо я из реестра узнал про нее за пол года. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 2 минуты назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! И так еще пару раз будут переносить, пока окончательно не отменят. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
magdek Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 В 04.08.2020 в 20:32, magdek сказал: Не стоит также исключать тот вариант, что все как обычно у нас в стране, после возмущения ФОП-ов ближе к концу года (думаю это будет точно) может быть и отсрочка выполнения этого закона как в случае с евробляхами:) Как в воду глядел:) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chukcha Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 потому шо послідовні 41 минуту назад, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! откуда инфа? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Vladzimir Опубліковано: 3 листопада 2020 Share Опубліковано: 3 листопада 2020 Только что, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
splka Опубліковано: 3 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 3 листопада 2020 (змінено) 25 минут назад, Vladzimir сказал: https://www.dsnews.ua/economics/rada-virishila-vidterminuvati-zaprovadzhennya-rro-podrobici-03112020-404922 27 минут назад, chukcha сказал: потому шо послідовні откуда инфа? укр.нет много раз написал сегодняhttps://www.pravda.com.ua/news/2020/11/3/7272225/ https://bykvu.com/ru/bukvy/rada-maie-namir-vidterminuvati-vvedennja-kasovih-aparativ-dlja-fop-do-2022-roku/ Пока не понятно это для всех или для тех, у кого должно было включиться с 1-го января и чтожи будет с теми, у кого почалося с первого августа. Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж.@NaZZZaR, мы кажись таки пару недель назад по телефону общались. Змінено 3 листопада 2020 користувачем splka 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Пошук модулів Opencart и РРО в Украине
nazar_kachurak Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 18 часов назад, splka сказал: Энивей, хочу чтобы все вопросы, которые есть у @NaZZZaR к налоговой постепенно решались. Поскольку действительно всё через Ж. та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. 3 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladzimir Опубліковано: 4 листопада 2020 Share Опубліковано: 4 листопада 2020 17 минут назад, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. Буде більше часу на плавне підключення і ознайомлення з різними нюансами, і тим самим - зменшити кількість помилок і відповідно штрафів по них. Бо наявність чеку - це тільки пів справи, головне далі щоб все сходилось по касі до копійок. І судячи з різних джерел, форумів і обговорень - у кожного є якесь своє бачення, і всі думають що вони праві. Але якщо є двійне трактування ситуації - то як правило під час перевірок їх трактують не на користь бізнесу. Наприклад, я вже весь інтернет обшукав в пошуках теми: чи потрібно мені РРО (пРРО), якщо я через WayForPay продавати свої послуги (наприклад консультації, чи інформаційний контент). Ніби по цій темі є пояснення, що якщо немає визначеного місця розрахунку - то РРО (пРРО) не потрібно. Але водночас немає розуміння як все це пояснювати при можливих перевірках. Тому і розглядаю варіант і собі при таких оплатах - видавати чеки і не паритись. Как бы вам потом не пришлось все переделывать на чековый РРО, а не фискальный. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
chukcha Опубліковано: 7 листопада 2020 Share Опубліковано: 7 листопада 2020 https://espreso.tv/news/2020/11/04/rada_provalyla_proyekt_zakonu_schodo_vidterminuvannya_vprovadzhennya_kasovykh_aparativ_dlya_fop В 04.11.2020 в 11:53, NaZZZaR сказал: та, круто що відтермінують. ЩАЗ!!!! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... 2 weeks later... SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Вперед Сторінка 8 з 26 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 44
SergL4S Опубліковано: 20 листопада 2020 Share Опубліковано: 20 листопада 2020 В 03.11.2020 в 15:50, splka сказал: Перенесли(ут) на год ввод РРО всяких там. С 1 января 2022 Ахрана, атмена! Ничего пока не перенесли, 4 декабря будут решать этот вопрос в раде и не факт что порешают. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts