Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Vladzimir

Пользователи
  • Публикаций

    1 400
  • Зарегистрирован

4 подписчика

Техническая поддержка

  • Другое
    https://www.buymeacoffee.com/vladzimir

Информация

  • Пол
    Не определился
  • Город:
    Київ/Kyiv

Посетители профиля

Блок последних посетителей выключен и не отображается другим пользователям.

Достижения Vladzimir

  1. IrfanView з пагіном RIOT (нажаль тільки до версії 4.5.7). Добре стискає фото, вміє пакетну обробку. І головне не встановлювати усяку фігню зі свістопєрдєлкамі.
  2. Цю дискусію ще у вересні закрили. Чек післяплатою Новою Поштою - робити обов'язково.
  3. В тому то і справа що це покруч. В українській мові не існує терміну "накладений платіж". А гугл вам зробив дослівний переклад.
  4. А чому адміністрація не розмістить у публічному просторі усі free-модулі, забанених авторів? GPL-ліцензії це не протирічить, і ніякої шкоди, тільки користь користувачам і форуму.
  5. Не зрозуміло на яке саме рандомне фото змінюється, інше того ж товару чи будь-якого? І перевірте назви/шляхи фото до та після проблеми.
  6. Рекомендую усі фото переконвертувати в jpg, і ви здивуєтесь як зменшиться розмір папки!
  7. Дайте вгадаю. У вас усі картинки завантажуються у форматі png? І якого розміру оригінальні фото - і які максимальні розміри в магазині? Тому що резайз, в опенкарті, с меншого розміру на більший, завжди дає непропорційне збільшення ваги фото. І ще, який шаблон ви використовуєте? Тому що деякі шаблони вміють генерувати фото 2х, що - дивись попередній пункт.
  8. Vladzimir

    Opencart 5

    Так, вони позбавляють геморою, на старті. Але додають суттєвого геморою при масштабуванні з інтернет-ларька до нормального магазину. Краще день втратити, але за годину долітіти (С).
  9. Vladzimir

    Opencart 5

    А я навпаки вважаю що адмінка опенкарту потрібна тільки для налаштувань магазину. Для всього іншого є спеціалізовані речі, які суттєво розширують можливості ведення контенту/замовлень. Наприклад контент ідеально вести в pim-системах які на 164% перекривають усі наявні модулі опенкарту для цього. Аналогічно і щодо crm.
  10. Vladzimir

    KeyCRM відгуки

    А можна ще до форматування доколупатися. Вважайте це не жартом.
  11. Vladzimir

    KeyCRM відгуки

    Як складська програма, але дуже примітивна. Немає повноцінної броні. Інтерфейс не юзерфрендлі. Спочатку думав що ви - вебаналог https://www.pr4.com.ua але виявилося все навпаки. А ось за код - спасибі. Хоч хтось не говнокодить.
  12. Замовлення в базі зберігаються в тому вигляді, в якому клієнт його зробив
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.