Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль для двух складов

SapLi

Recommended Posts

Добрый день! Такая ситуация, есть два склада: мой и поставщика. АОП выгружает все товары с прайса поставщика и указывает их наличие на его складе, как сделать так, что бы клиент видел, на каком складе находится товар (мой или поставщика)? Нужно это из-за того, что доставка со склада поставщика занимает больше времени 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

35 минут назад, SapLi сказал:

Добрый день! Такая ситуация, есть два склада: мой и поставщика. АОП выгружает все товары с прайса поставщика и указывает их наличие на его складе, как сделать так, что бы клиент видел, на каком складе находится товар (мой или поставщика)? Нужно это из-за того, что доставка со склада поставщика занимает больше времени 

если посмотреть на задачу системно, то это не задача ОС или MySQL. Это задача CRM.оттуда и нужно задачу ставить...

Надіслати

1 час назад, SapLi сказал:

Режим каталога или с покупкой? Если каталог, напишите в ЛС, есть написанное решение для 2.3

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.