Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Изменение шаблона главной страницы

Recommended Posts

Добрый вечер! Возникла такая проблема: не знаю, как отредактировать главную страницу сайта, потому как слабо разбираюсь в php и MVC. Вот есть папака common, есть в ней home, content_top и content_bottom, но вобоих контентах написана лишь строчка вывода модулей.

Где сохраняются настройки вывода модулей? И как, допустим, добавить на главной странице левую колонку, так чтобы в ней отображалось меню каталога?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Добрый вечер! Возникла такая проблема: не знаю, как отредактировать главную страницу сайта, потому как слабо разбираюсь в php и MVC. Вот есть папака common, есть в ней home, content_top и content_bottom, но вобоих контентах написана лишь строчка вывода модулей.

Где сохраняются настройки вывода модулей? И как, допустим, добавить на главной странице левую колонку, так чтобы в ней отображалось меню каталога?

Все это делается в админке-

Дополнения/модули/категории

-Измненить

--Добавить модуль

---Схема(Home)

----Расположение(Левая колонка)

• +1 1
Надіслати

Все это делается в админке-

Дополнения/модули/категории

-Измненить

--Добавить модуль

---Схема(Home)

----Расположение(Левая колонка)

Спасибо огромное!!! Все гораздо проще, чем я думал:)

Надіслати

• 1 month later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.