erikocart Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 Всем доброго времени суток) Подскажите пжл, я хочу сделать магазин по продаже шаблонов для сайтов и мне нужен функционал с возможностью просмотра демки сайта перед покупкой. Я хочу реализовать это отдельной кнопкой в карточке товара. Я понимаю что могу сделать ссылку в описании, но это не то. Мне нужно, чтобы после нажатия кнопки, открывалось отдельное окошко, где можно проверить сайт на разных разрешениях экрана. Вот идеальный пример того, как я хочу -> https://landistore.com/templates/ecommerce/ Я уже спросил у разрабов про такую возможность, они сказали искать модуль. Вообщем кто может помочь с этим вопрос, очень прошу помогите. Заранее говорю про этот движок -> https://maxystore.com/relizy-digistore/marketplace-digistore.html то, что он не интересен и поэтому про него не пишите) Спасибо! Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 #рукалицо..... может не стоит? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... erikocart Опубліковано: 12 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 12 серпня 2019 18 минут назад, anboza сказал: #рукалицо..... может не стоит? может ты не будешь лезть, если ничего предложить не можешь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 (змінено) Только что, erikocart сказал: может ты не будешь лезть, если ничего предложить не можешь откуда вас такого дивного выпустили? ладно, предлагаю! значится так: так делаются кнопки так кнопки нажимаются что из этого вам не понятно? Змінено 12 серпня 2019 користувачем anboza Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість smartcoder Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 1 час назад, erikocart сказал: я хочу сделать магазин по продаже шаблонов для сайтов Я очень хочу продавать двигатели, но я не знаю как они работают, подскажите? Вот вы не обижайтесь, но это выглядит именно так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 http://prntscr.com/orq7fw При нажатии на кнопки подменяются классы для блока, где выставляется ширина и высота, под них срабатывают медиа запросы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 1 час назад, legioner26 сказал: http://prntscr.com/orq7fw При нажатии на кнопки подменяются классы для блока, где выставляется ширина и высота, под них срабатывают медиа запросы. есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 Только что, anboza сказал: есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... Ну гугл да ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... erikocart Опубліковано: 13 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2019 И так, я похоже нашел ответ на свой вопрос. Вот модуль - https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16262&filter_search=demo Правда еще его не устанавливал, но вроде под последнии версии подходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації descriptions [Поддержка] AI GPT Tools for OpenCart Автор: Symplax, 26 вересня 2023 ai gpt tools ai opencart (і ще %d) Теги: ai gpt tools ai opencart gpt seo chatgpt module generate 3 відповіді 752 перегляди Rostislav 26 березня Модуль Subscribe_pro - улучшенная подписка на новости [Поддержка] Автор: Sunser, 22 квітня 2020 подписка подписка на новости (і ще %d) Теги: подписка подписка на новости подписка на акции подписка на новости и акции подписка на рассылку опенкарт рассылка уведомления почта слежение email email информер email рассылка email уведомления форма opencart модуль расширение opencart2 opencart3 opencart2x opencart 3x ocstore ocstore2 1 відповідь 1 834 перегляди AlexMax13 19 листопада 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 942 перегляди Sha 18 січня 2022 seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 748 переглядів Sha 25 квітня 2020 модуль [Поддержка] CART CACHE - кэшируем корзину (cart.php => getProducts) 1 2 3 Автор: kJlukOo, 24 серпня 2018 cart cache cache (і ще %d) Теги: cart cache cache корзина кеширование module 66 відповідей 9 006 переглядів AlektroNik 8 жовтня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Модуль кнопки 'посмотреть демо' Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
erikocart Опубліковано: 12 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 12 серпня 2019 18 минут назад, anboza сказал: #рукалицо..... может не стоит? может ты не будешь лезть, если ничего предложить не можешь Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anboza Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 (змінено) Только что, erikocart сказал: может ты не будешь лезть, если ничего предложить не можешь откуда вас такого дивного выпустили? ладно, предлагаю! значится так: так делаются кнопки так кнопки нажимаются что из этого вам не понятно? Змінено 12 серпня 2019 користувачем anboza Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Гість smartcoder Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 1 час назад, erikocart сказал: я хочу сделать магазин по продаже шаблонов для сайтов Я очень хочу продавать двигатели, но я не знаю как они работают, подскажите? Вот вы не обижайтесь, но это выглядит именно так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 http://prntscr.com/orq7fw При нажатии на кнопки подменяются классы для блока, где выставляется ширина и высота, под них срабатывают медиа запросы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 1 час назад, legioner26 сказал: http://prntscr.com/orq7fw При нажатии на кнопки подменяются классы для блока, где выставляется ширина и высота, под них срабатывают медиа запросы. есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 Только что, anboza сказал: есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... Ну гугл да ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... erikocart Опубліковано: 13 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2019 И так, я похоже нашел ответ на свой вопрос. Вот модуль - https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16262&filter_search=demo Правда еще его не устанавливал, но вроде под последнии версии подходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації descriptions [Поддержка] AI GPT Tools for OpenCart Автор: Symplax, 26 вересня 2023 ai gpt tools ai opencart (і ще %d) Теги: ai gpt tools ai opencart gpt seo chatgpt module generate 3 відповіді 752 перегляди Rostislav 26 березня Модуль Subscribe_pro - улучшенная подписка на новости [Поддержка] Автор: Sunser, 22 квітня 2020 подписка подписка на новости (і ще %d) Теги: подписка подписка на новости подписка на акции подписка на новости и акции подписка на рассылку опенкарт рассылка уведомления почта слежение email email информер email рассылка email уведомления форма opencart модуль расширение opencart2 opencart3 opencart2x opencart 3x ocstore ocstore2 1 відповідь 1 834 перегляди AlexMax13 19 листопада 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 942 перегляди Sha 18 січня 2022 seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 748 переглядів Sha 25 квітня 2020 модуль [Поддержка] CART CACHE - кэшируем корзину (cart.php => getProducts) 1 2 3 Автор: kJlukOo, 24 серпня 2018 cart cache cache (і ще %d) Теги: cart cache cache корзина кеширование module 66 відповідей 9 006 переглядів AlektroNik 8 жовтня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Модуль кнопки 'посмотреть демо' Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення Повний пакет SEO Автор: GeekoDev SameSite Session Fix Opencart 3 Автор: web_bond SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich
Гість smartcoder Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 1 час назад, erikocart сказал: я хочу сделать магазин по продаже шаблонов для сайтов Я очень хочу продавать двигатели, но я не знаю как они работают, подскажите? Вот вы не обижайтесь, но это выглядит именно так. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 http://prntscr.com/orq7fw При нажатии на кнопки подменяются классы для блока, где выставляется ширина и высота, под них срабатывают медиа запросы. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... anboza Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 1 час назад, legioner26 сказал: http://prntscr.com/orq7fw При нажатии на кнопки подменяются классы для блока, где выставляется ширина и высота, под них срабатывают медиа запросы. есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 Только что, anboza сказал: есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... Ну гугл да ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... erikocart Опубліковано: 13 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2019 И так, я похоже нашел ответ на свой вопрос. Вот модуль - https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16262&filter_search=demo Правда еще его не устанавливал, но вроде под последнии версии подходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації descriptions [Поддержка] AI GPT Tools for OpenCart Автор: Symplax, 26 вересня 2023 ai gpt tools ai opencart (і ще %d) Теги: ai gpt tools ai opencart gpt seo chatgpt module generate 3 відповіді 752 перегляди Rostislav 26 березня Модуль Subscribe_pro - улучшенная подписка на новости [Поддержка] Автор: Sunser, 22 квітня 2020 подписка подписка на новости (і ще %d) Теги: подписка подписка на новости подписка на акции подписка на новости и акции подписка на рассылку опенкарт рассылка уведомления почта слежение email email информер email рассылка email уведомления форма opencart модуль расширение opencart2 opencart3 opencart2x opencart 3x ocstore ocstore2 1 відповідь 1 834 перегляди AlexMax13 19 листопада 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 942 перегляди Sha 18 січня 2022 seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 748 переглядів Sha 25 квітня 2020 модуль [Поддержка] CART CACHE - кэшируем корзину (cart.php => getProducts) 1 2 3 Автор: kJlukOo, 24 серпня 2018 cart cache cache (і ще %d) Теги: cart cache cache корзина кеширование module 66 відповідей 9 006 переглядів AlektroNik 8 жовтня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 3.x Opencart 3.x: Пошук модулів Модуль кнопки 'посмотреть демо'
anboza Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 1 час назад, legioner26 сказал: http://prntscr.com/orq7fw При нажатии на кнопки подменяются классы для блока, где выставляется ширина и высота, под них срабатывают медиа запросы. есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 Только что, anboza сказал: есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... Ну гугл да ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... erikocart Опубліковано: 13 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2019 И так, я похоже нашел ответ на свой вопрос. Вот модуль - https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16262&filter_search=demo Правда еще его не устанавливал, но вроде под последнии версии подходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Схожі публікації descriptions [Поддержка] AI GPT Tools for OpenCart Автор: Symplax, 26 вересня 2023 ai gpt tools ai opencart (і ще %d) Теги: ai gpt tools ai opencart gpt seo chatgpt module generate 3 відповіді 752 перегляди Rostislav 26 березня Модуль Subscribe_pro - улучшенная подписка на новости [Поддержка] Автор: Sunser, 22 квітня 2020 подписка подписка на новости (і ще %d) Теги: подписка подписка на новости подписка на акции подписка на новости и акции подписка на рассылку опенкарт рассылка уведомления почта слежение email email информер email рассылка email уведомления форма opencart модуль расширение opencart2 opencart3 opencart2x opencart 3x ocstore ocstore2 1 відповідь 1 834 перегляди AlexMax13 19 листопада 2020 seo [Поддержка] Автор: Sha, 25 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 18 відповідей 2 942 перегляди Sha 18 січня 2022 seo Route board - Профілювання, помічник в оптимізації сайту! Автор: Sha, 24 квітня 2020 free profiler (і ще %d) Теги: free profiler без гмо debug board route system audit helper help time оптимизация попугаи скорость ускоритель модуль список timeline debuger прочее module график charts page google speed speeder дополнения модули расширения аудит техническая проверка сайта быстрый opencart быстрый 100% debugger профілювання профиль профилирование 0 коментарів 6 748 переглядів Sha 25 квітня 2020 модуль [Поддержка] CART CACHE - кэшируем корзину (cart.php => getProducts) 1 2 3 Автор: kJlukOo, 24 серпня 2018 cart cache cache (і ще %d) Теги: cart cache cache корзина кеширование module 66 відповідей 9 006 переглядів AlektroNik 8 жовтня 2021 Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
legioner26 Опубліковано: 12 серпня 2019 Share Опубліковано: 12 серпня 2019 Только что, anboza сказал: есть целый развернутый пример, как делать демо для разных разрешений. но это же нужно гуглом пользоваться... Ну гугл да ))) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... erikocart Опубліковано: 13 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2019 И так, я похоже нашел ответ на свой вопрос. Вот модуль - https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16262&filter_search=demo Правда еще его не устанавливал, но вроде под последнии версии подходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
erikocart Опубліковано: 13 серпня 2019 Автор Share Опубліковано: 13 серпня 2019 И так, я похоже нашел ответ на свой вопрос. Вот модуль - https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=16262&filter_search=demo Правда еще его не устанавливал, но вроде под последнии версии подходит. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts